tux Opublikowano 20 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2016 Prawdopodobnie nie zaktualizowałeś (z jakiegokolwiek powodu) sygnatur pakietów. Problem był naprawiony jakieś tydzień temu albo jeszcze wcześniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
myszka20 Opublikowano 29 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 Po dzisiejszej aktualizacji GOS mam coś takiego: GraterliaOS:~# opkg update && opkg upgrade Downloading http://goscoreaddonssh4.graterlia.xunil.pl/release/Packages.gz. Inflating http://goscoreaddonssh4.graterlia.xunil.pl/release/Packages.gz. Updated list of available packages in /var/opkg/lists/gosaddons. Downloading http://goscoresh4.graterlia.xunil.pl/release/sh4/Packages.gz. Inflating http://goscoresh4.graterlia.xunil.pl/release/sh4/Packages.gz. Updated list of available packages in /var/opkg/lists/graterlia. Downloading http://goscoresh4.graterlia.xunil.pl/release/adb5800xx/Packages.gz. Inflating http://goscoresh4.graterlia.xunil.pl/release/adb5800xx/Packages.gz. Updated list of available packages in /var/opkg/lists/adb5800xx. Upgrading gst-plugins-bad-gos from 1.8.0-6 to 1.10.1 on root. Downloading http://goscoresh4.graterlia.xunil.pl/release/sh4/gst-plugins-bad-gos_1.10.1_sh4.ipk. Installing curl (7.51.0) on root. Downloading http://goscoresh4.graterlia.xunil.pl/release/sh4/curl_7.51.0_sh4.ipk. curl-libs was autoinstalled and is now orphaned, removing. Removing package curl-libs from root... Removing obsolete file /usr/lib/libgstbadbase-1.0.so.0.800.0. Removing obsolete file /usr/lib/libgstbadaudio-1.0.so.0.800.0. Removing obsolete file /usr/lib/libgstadaptivedemux-1.0.so.0.800.0. Removing obsolete file /usr/lib/libgstphotography-1.0.so.0.800.0. Removing obsolete file /usr/lib/libgsturidownloader-1.0.so.0.800.0. Removing obsolete file /usr/lib/libgstbasecamerabinsrc-1.0.so.0.800.0. Removing obsolete file /usr/lib/libgstinsertbin-1.0.so.0.800.0. Removing obsolete file /usr/lib/libgstplayer-1.0.so.0.800.0. Removing obsolete file /usr/lib/libgstcodecparsers-1.0.so.0.800.0. Removing obsolete file /usr/lib/libgstbadvideo-1.0.so.0.800.0. Removing obsolete file /usr/lib/gstreamer-1.0/libgstmodplug.so. Removing obsolete file /usr/lib/libgstmpegts-1.0.so.0.800.0. Upgrading graterlia from 2.2.30 to 2.2.31 on root. Downloading http://goscoresh4.graterlia.xunil.pl/release/sh4/graterlia_2.2.31_sh4.ipk. Configuring curl. Configuring gst-plugins-bad-gos. Configuring graterlia. Collected errors: * pkg_get_installed_files: Failed to open //var/opkg/info/curl.list: No such file or directory. * pkg_get_installed_files: Failed to open //var/opkg/info/curl.list: No such file or directory. GraterliaOS:~# Nbox Bsla. Czy to tak miało wyglądać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 29 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 opkg update && opkg upgrade. powinno być OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
myszka20 Opublikowano 29 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 Dzięki tux, poza błędami przy tej aktualizacji opkg nic nie wyrzuca. GraterliaOS:~# opkg update && opkg upgrade Downloading http://goscoreaddonssh4.graterlia.xunil.pl/release/Packages.gz. Inflating http://goscoreaddonssh4.graterlia.xunil.pl/release/Packages.gz. Updated list of available packages in /var/opkg/lists/gosaddons. Downloading http://goscoresh4.graterlia.xunil.pl/release/sh4/Packages.gz. Inflating http://goscoresh4.graterlia.xunil.pl/release/sh4/Packages.gz. Updated list of available packages in /var/opkg/lists/graterlia. Downloading http://goscoresh4.graterlia.xunil.pl/release/adb5800xx/Packages.gz. Inflating http://goscoresh4.graterlia.xunil.pl/release/adb5800xx/Packages.gz. Updated list of available packages in /var/opkg/lists/adb5800xx. GraterliaOS:~# Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 29 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 To wszystko jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
myszka20 Opublikowano 29 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 Chyba przewrażliwiony jestem :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 29 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 Kiedyś tam (za nic nie pamiętam jak dawno temu) było polaczenie pakietów curl. Ponadto były aktualizacje zaliznosci gst. Wczoraj wszystko było w tym roku na testach poszło do repo. Tak by w Nowym roku zacząć z zerowym kontem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shouces Opublikowano 29 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 Ja również zrobiłem wczoraj update. Niewiele myśląc użyłem zaproponowanego rozwiązania przez opkg w przypadku starej paczki curla i usunąłem ją z zależnościami... W efekcie końcowym przez następne 20 minut łatałem system ręcznie :) Jak zawsze przed aktualizacją chciałem sprawdzić www ale w zakładce "historia aktualizacji" przenosi do podstrony gdzie ostatni plik został utworzony 11 września... a w historii aktualizacji jest to data 17 listopada także tylko to zgłosiłbym jako uwagę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 29 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 Historia jest w przebudowie i to dużej. Po nowym roku będzie zupełnie inna wersja podzielona sekcje. Ogólnie po nowym roku dużo się zmieni. Co do komunikatu to poinformował on, że nie ma niektórych plików podczas update. OPKG z GOS dla SH4 jest lekko ułomne. To mam nadzieje, że również się zmieni po nowym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BCF Opublikowano 30 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Po wczorajszym zaktualizowaniu dekodera nie da się otworzyć żadnego filmu z dysku, same zera mi pokazuje na ekranie w miejscu gdzie powinien być czas filmu. Doinstalowanie pakietów nic nie dało (wcześniej zresztą działało bez nich) esi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shouces Opublikowano 30 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Może powiedz co dokładnie doinstalowałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BCF Opublikowano 30 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Może powiedz co dokładnie doinstalowałeś exteplayer3 eplayer3 gstplayer enigma2-multiframework Wczorajsza aktualizacja była pierwszą od tej z 17 listopada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shouces Opublikowano 30 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Wszystko jednocześnie zainstalowałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BCF Opublikowano 31 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 Tak, co to za zmiana teraz niby zaszła, że akurat instalacja tych paczek miała by pomóc skoro wcześniej bez nich działało ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 31 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 Przede wszystkim mamy tu do czynienia ze standardem zapytań. "Nie działa". Resztę my wymyśleć przy pomocy czarodziejskiej kuli. Ponadto chciałbym tutaj również podziękować licznej grupie testerów, która tak dokładnie testuje wszystkie zmiany wprowadzane w linii TEST :( Do tej pory zgłosiły się aż dwie osoby i ani razu nie napisały czy zawartość TEST jest OK czy nie. Ja osobiście testuje jedynie funkcje tunera DVBx. Reszta mnie kompletnie nie interesuje bowiem urządzenia dla których jest tworzona Graterlia to tunery DVBx a nie centrum rozrywki multimedialnej od wszystkiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BCF Opublikowano 31 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 To skąd mam skopiować jakiś log itd ? Na ekranie po uruchomieniu pojawiają mi się tylko same zera oraz N/A x N/A Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomTelos Opublikowano 31 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 Co to za odtwarzacz? i jaki format nie działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BCF Opublikowano 31 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 Zwykły systemowy, uruchamiam wybierając plik z Dream Explorer. MKV ale MP4 tez nie działa Edit: Innym po aktualizacji działa ? Bo najwyżej zainstaluje od nowa graterlie ale nie chcę tego robić jeśli ma to nic nie zmienić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pytajacy2 Opublikowano 31 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 Tuner @link200 po wczorajszej aktualizacji plików exteplayer3,eplayer3,gstplayer nie działa plugin Youtube tzn włącza się film ale czarny obraz i zero reakcji, więc coś jest nie tak:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 31 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 Jak fajnie, że testerzy tak dokładnie sprawdzili wszystko. Bardzo się cieszę. Niestety Graterlia Team nie ma czasu sprawdzić wszystkiego dogłębnie. Jest nas za mało. Potrzeba co najmniej kilkudziesięciu testerów by wyłapać większość błędów. Póki co testerów jest...2...aktywnych?...ZERO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pytajacy2 Opublikowano 31 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 Kolego TUX ja mogę testować jak mam czas więc teraz testowałem i pisze:) Szkoda że się to sypneło w sylwka ,a muza potrzebna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 31 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 Mi też w sumie przykro. YouTube nie używam bezwzględny na jakość dźwięku. Pliki FLAC działają to dalej nie testowałem. Było dużo innych zajęć z www i serwerami. Na koniec roku zawsze jest duzo roboty. Chociażby setki gigabajtow do backupu na wszelki wypadek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pytajacy2 Opublikowano 31 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 Spoko rozumiem, a że zapytam są gdzieś te pliki sprzed aktualizacji(exteplayer3,eplayer3,gstplayer)? Ja chcę dołączyć do testerów:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomTelos Opublikowano 31 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 Tak jak tux pisze testerów jest za mało a grupa "Wsparcie GOS" jest cały czas otwarta i można dołączyć do grupy i nas wspomóc. Należy też pamiętać że ani tux ani ja ani pozostali devel nie mamy wszystkiego zainstalowane w systemie i dokładnie sprawdzać czy wszystko działa. A w szczególności jeśli się dokonują aktualizacje bibliotek systemu. Dlatego istnieje linia TEST żeby je wyłapać przed wrzuceniem do release, a testujących jest tak jak tux wspomniał jest kilka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BCF Opublikowano 31 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 Da się jakoś "cofnąć" aktualizacje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomTelos Opublikowano 31 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 Nie. Zainstaluj mediaplayer2 i framework W ustawieniach mediaplayer2 zmień na ffmpeg i odtwórz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BCF Opublikowano 31 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 Gdzie się to zmienia ? Bo w edycji ustawień tego nie widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomTelos Opublikowano 31 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 na samym końcu eplayer3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BCF Opublikowano 31 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 Nie mam takiego Trzy ostatnie u mnie to Przywróć ostatnią pozycję filmu Pokaż w menu rozszerzeń Zmień domyślny odtwarzacz MediaPlayer w menu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pytajacy2 Opublikowano 31 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 A kiedy będzie poprawka dla reszty :) bo nie wiem czy jeszcze czekać czy iść już imprezować :P Dzięki za odpowiedz, to najlepszego w nowym roku :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomTelos Opublikowano 31 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 Nie mam takiego Trzy ostatnie u mnie to Przywróć ostatnią pozycję filmu Pokaż w menu rozszerzeń Zmień domyślny odtwarzacz MediaPlayer w menu No widzisz przy okazji znalazłeś nie działającą opcję wykrywania frameworka. Tak na szybkiego pobierz załącznik i wypakuj do :/usr/lib/enigma2/python/Plugins/Extensions/MediaPlayer2 restart gui i w ustawieniach powinno być już do zmiany. Po nowym roku się poprawi w opkg settings.py Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BCF Opublikowano 31 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 Pojawiła się teraz opcja zmiany tyle, że nic to nie dało i dalej na tym mediaplayer2 ciemność. Dodatkowo po podmianie tego pliku i restarcie GUI wszędzie miałem migające białe kropki na ekranie (nie wiem jak to określić) dopiero pełny restart to wyeliminował Swoją drogą na iptvplayer działa ok odtwarzanie tych plików Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 31 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 Kolega czytał licencje GOS? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AbrahaM Opublikowano 31 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 Pojawiła się teraz opcja zmiany tyle, że nic to nie dało i dalej na tym mediaplayer2 ciemność. Dodatkowo po podmianie tego pliku i restarcie GUI wszędzie miałem migające białe kropki na ekranie (nie wiem jak to określić) dopiero pełny restart to wyeliminował Swoją drogą na iptvplayer działa ok odtwarzanie tych plików Krótko: masz iptvplayer, masz problem. Nie wdając się w szczegóły: nie zmodyfikowany iptvplayer rozwala GOS, zaś modyfikacja iptvplayer z mocy zapisów licencyjnych iptvplayer'a nie jest dozwolona, więc nie możemy go poprawić by GOS nie rozwalał. Można przypuszczać, że przyczyną Twoich problemów z odbiornikiem jest iptvplayer. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BCF Opublikowano 31 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 Dlatego też pytałem czy komuś jeszcze po aktualizacji przestało odtwarzacz te pliki multimedialne. Wiedziałbym czy to wina aktualizacji czy iptvplayera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 31 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 Cytat z licencji: Oficjalne wsparcie Graterlia OS dostępne pod adresem http://forum.xunil.pl dotyczy wyłącznie Graterlia OS oraz pakietów z repozytorium Graterlia OS. Twórcy Graterlia OS nie udzielają jakiegokolwiek wsparcia przypadku: - instalacji pakietów/plików spoza repozytorium Graterlia OS; - ingerencji w pliki, które są częścią pakietów dostępnych w repozytorium Graterlia OS (nie dotyczy to plików konfiguracyjnych); Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pytajacy2 Opublikowano 31 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 Nie mam IPTV i mam ten sam lub zbliżony problem z pluginem YouTube, więc nie jest to jako tako wina iptv. Chyba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 31 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 Logi i po Nowym Roku się zerknie na to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pytajacy2 Opublikowano 31 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 Logi ok gdzie co jak? To już wiem a gdzie log się zapisuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomTelos Opublikowano 31 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 Interfejs Gui, ostatnia pozycja na 4 ustaw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pytajacy2 Opublikowano 31 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 Mam taki log opli.log Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BCF Opublikowano 31 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 Nie wiem czy przez to iptvplayer te logi was zainteresują ale u mnie jest tak EDIT tux. Użytkownik nie czytał regulaminu forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Romulus Opublikowano 1 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 Uwagi: 1. Dalej nie działa poprawnie skrypt sysupdate tj. aktualizuje mimo braku miejsca. 2. Przestały działać streamy z poziomu listy kanałów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
314TeR Opublikowano 1 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 Uwagi: 1. Dalej nie działa poprawnie skrypt sysupdate tj. aktualizuje mimo braku miejsca. 2. Przestały działać streamy z poziomu listy kanałów. A my mamy wyjąć szklaną kulę i domyślić się jakie komunikaty miałeś wypisane na ekranie. Przy tak zgłoszonym problemie jesteśmy Ci w stanie pomóc nic. Opisz porządnie, co robiłeś, jakie były komunikaty, jakieś logi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 2. Przestały działać streamy z poziomu listy kanałów. Jak możesz zrób aktualizacje i napisz czy cokolwiek się zmieniło. Jeżeli nadal będzie źle to bez logów pozostanie ŹLE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Romulus Opublikowano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 Ad.1 . /etc/cron/daily/check_update: let: line 30: arithmetic syntax error Nie można aktualizować - brak wystarczającej ilości miejsca na nośniku Ilość wolnego miejsca ~ 5 MB, zalecana ilość ~ 7 MB Czasami tego pierwszego wiersza o linii 30 nie ma. W jednym i drugim przypadku aktualizuje mimo braku miejsca. Ad.2 Instalowałem poprawki paczkami wystarczyło przeinstalować paczke dvbmediasink, zeby streamy wróciły, nie działaja jednak płynnie. Na drugim dekoderze z systemem sprzed roku wszystko działa ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 Co do Sysupdate to zerknę. A co do płynności -- cóż...tu nie wiem.... Może tak czy siak przydałby się LOG? Może coś nie jest ustawione jak powinno i trzeba to zmienić. Oczywiście zalecam co najmniej 10MB w NAND wolnego. Jesteś już na granicy i wszystko może się zdarzyć. Na koniec -- obym sie mylił, ale ta ilość miejsca wolnego to albo z nadmiaru wtyczek albo IPTVPlayer (wtyczka duża i często wychodzi około 5MB wolnego po jej instalacji). Oczywiście niczego nie sugeruję, a jedynie głośno analizuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Romulus Opublikowano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 Iptv mam na hdd (symlink), po wgraniu czystego backupa ma ok 10mb wolnego,po aktualizacjach oczywiście zmniejsza się ilość miejsca. W nor mam tylko paczki z opkg wraz z paczka iptv-installer. Na drugim nieaktualizowanym od ok roku tunerze mam 4MB wolnego i streamy idą płynnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 LOGI....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pytajacy2 Opublikowano 3 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 Witam plugin youtube juz śmiga dzięki :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi