TomTelos Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2015 InfinityHD Info: Jest to kontynuacja skórki "infinityHD-nBox" Konfiguracja skórki: setup > wtyczki> system > InfinityHD Controller Zawartość: 20 Kolorów 4 Czcionki 7 Styli okna Duże dostosowanie screenów [attach name=preview_skin_ChannelSelection_bigpicon_20_rows_3_events.png Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rok666 Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Gdzie można znaleźć ostatnią wersję wydaną przez herpoi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Repo obsolete Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomTelos Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Gdzie można znaleźć ostatnią wersję wydaną przez herpoi? A mógłbym wiedzieć tak z ciekawości czy coś ci nie spasowało czy nie lubisz zmian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość krystiano Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Którą opcje mam wybrać żeby mieć tak: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mickey Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2015 @TomTelos: Dyskusja zdaje się była w innym wątku i napisałeś coś o 80%. I jak dla mnie na razie: nie udało mi się znaleźć schematu kolorów jak w inHD-nbox (jest bardzo podobnie, ale jednak inaczej), ekranu 16 pozycji + 3 EPG na liście kanałów też nie ma (chyba, że coś pojawiło się w ciągu ostatnich 3 dni). I jakoś nie potrafię pogody z Yahoo odpalić :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomTelos Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2015 @krystiano: kolor daj na żółty, czcionka aller italic jakąś skale. a ekran z 5 przyszłymi zdarzeniami jest pod żółtym przyciskiem w userskinerze, tam są ekrany, wybierz channelselection 20 rows i 5 events. @mickey: schemat kolorów jest ten sam! zmienił się tylko kolor daty u góry. Podaj konkretnie jaki kolor i gdzie. Akurat w channelselection musiałem tu troche odpuścić, ale można zrobić 3 wydarzenia nie ma problemu. Tam gdzie zaznaczyłeś żeby mieć pogodę w infobar, pisało że musisz zainstalować wtyczkę yweather. Główny zarys skórki zostaje taki sam jak był u @herpoi. będą tylko poprawki i wyrównanie ekranów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość JaroLFCJaro Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2015 @TomTelos nie ma szans na wersje pod OpenPLi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Nie chce strzelać ale może być problem Bo GOS dużo odstaje jeżeli chodzi o "świeżość" oprogramowania OpenPLi na SH4. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mickey Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2015 (...) zmienił się tylko kolor daty u góry (...) Widać ten element najbardziej się rzuca w oczy i zmienił się na taki, który za bardzo przyciąga wzrok i mnie trochę drażni ;) Akurat w channelselection musiałem tu troche odpuścić, ale można zrobić 3 wydarzenia nie ma problemu. W inHD-nbox było: 14, 16 i 19 o ile pamiętam (ustawiłem raz i tyle widziałem ;)), w inHD-GOS jest 15 i 20. Z pogodą muszę poklikać jeszcze na spokojnie, na razie to tylko test na drugim odbiorniku. A tak ogólnie: Jak rozgryzę UserSkina i przygotuję ekrany do niego, to są szanse, że dodasz do listy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Myślę że bezproblemowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomTelos Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2015 @mickey: W inHD-nbox było: 14, 16 i 19 o ile pamiętam (ustawiłem raz i tyle widziałem ;)), w inHD-GOS jest 15 i 20 Dlaczego zrezygnowałem oto powód: lista kanałów 14,16,19 to jest 3 pliki xml Przyszłe wydarzenia 0,1,2,3 to jest 4 xml Bigpicon, picon, nopicon to 3 xml Lewy układ i prawy układ to 2 xml I to jest jedyny minus userskinera bo żeby uzyskać wiele konfiguracji to co powyżej musiał bym zrobić ponad 50 xml samych channelselection!!! A tak ogólnie: Jak rozgryzę UserSkina i przygotuję ekrany do niego, to są szanse, że dodasz do listy? Oczywiście że tak! Każdy może! to jest właśnie idea userskinera że każdy może dodawać własne modyfikacje. A w inhdcontroler nie było takiego komfortu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mickey Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2015 I to jest jedyny minus userskinera bo żeby uzyskać wiele konfiguracji to co powyżej musiał bym zrobić ponad 50 xml samych channelselection!!! To co podałeś to dokładnie 72 możliwości. Do tego jeszcze stopka w kilku rodzajach... A w inhdcontroler nie było takiego komfortu. W inHD kontroler trudniej dodać pojedynczą modyfikację, ale jak posiedzisz chwilę dłużej, to masz pogodę/lub nie na wszystkich możliwych wersjach ekranu InfoBar... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość j00zek Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2015 widzę, że się zrobił temat o wyższości świąt..... Najlepiej wywalić i userskin i inhd controler i niech użytkownik korzysta z nano. Wtedy będzie mógł sobie ustawić o wiele więcej, niż obie wtyczki razem wzięte. :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2015 @j00zek Brawo. Lepiej bym tego nie ujął. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomTelos Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Aktualizacja: ver. 2015-08-24 Dodano nowy SecondInfoBar, stary przeniesiony do userskin. Aktualizacja Ekranów sieci. Dodano modyfikacje: hawkeye11647. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość artur_n Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Po wybraniu modyfikacji listy nagrań z okładką. Nie pojawia się przycisk szukaj okładki. Oczywiście plugin do okładek zainstalowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomTelos Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2015 @artur_n: Wybierz sobie nagranie, kliknij na setup pojawi się lista tam masz szukaj okładki. Jak chcesz mieć na przycisku, to samo menu wybierz, ustawienia i tam możesz sobie wybrać co chcesz mieć na przyciskach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość artur_n Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Pod przyciskiem setup mam: Szukaj w TMDb. Nic więcej nie ma. Dodatkowo po włączeniu: InfoBar bigpicon classic lite icons vweather small, mam tylko dwa małe czarne prostokąty po lewej i prawej górnej stronie i nic wiecej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomTelos Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2015 coverfind: sprawdź w "/usr/lib/enigma2/python/Plugins/Extensions" czy jest folder userskin. Pogoda: musi być zainstalowany yweather, jego jak nie ma tak właśnie jest z infobarem, nic groźnego :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość artur_n Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Tak, jest folder UserSkin. A pogoda mu humory przy instalacji :) GraterliaOS:~# opkg install enigma2-plugin-yweather Installing enigma2-plugin-yweather (0.1.2) on root. Downloading http://graterlia.xunil.pl/repodata/ready/sh4/enigma2-plugin-yweather_0.1.2_sh4.ipk. Collected errors: * satisfy_dependencies_for: Cannot satisfy the following dependencies for enigma2-plugin-yweather: * weather-icons-style-default * * opkg_install_cmd: Cannot install package enigma2-plugin-yweather. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomTelos Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2015 a przepraszam folder coverfind. źle mi się napisało. Co do błędu to już było zgłaszane i oficjalnie kolega @tux się tym zajmuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość artur_n Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Tego folderu nie ma. PS. Już instaluje, widzę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomTelos Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Żeby były okładki musi być zainstalowana wtyczka coverfind. Sprawdź w opkg przy instalacji czy nie ma błędu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość artur_n Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Już wszystko gra. Czekamy na poprawę wtyczki do pogody. Ogólnie dobra robota z tymi skinami. Brawo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Poprawki nie będzie. Uruchomić sobie repo ready! Logiczne jest ze najwyższe repo implikuje użycie wszystkich niższych od niego. Czyli: Release Ready + release Test + ready + release Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość artur_n Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Ale ja mam odpalone repo ready. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Pokaż wynik polecenia: opkg update Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość artur_n Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Proszę: Downloading http://graterlia.xunil.pl/repodata/ready/sh4/Packages.gz. Inflating http://graterlia.xunil.pl/repodata/ready/sh4/Packages.gz. Updated list of available packages in /var/opkg/lists/graterlia-ready. Downloading http://graterlia.xunil.pl/repodata/ready/esi88/Packages.gz. Inflating http://graterlia.xunil.pl/repodata/ready/esi88/Packages.gz. Updated list of available packages in /var/opkg/lists/esi88-ready. Downloading http://graterlia.xunil.pl/repodata/release/sh4/Packages.gz. Inflating http://graterlia.xunil.pl/repodata/release/sh4/Packages.gz. Updated list of available packages in /var/opkg/lists/graterlia. Downloading http://graterlia.xunil.pl/repodata/release/esi88/Packages.gz. Inflating http://graterlia.xunil.pl/repodata/release/esi88/Packages.gz. Updated list of available packages in /var/opkg/lists/esi88. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Powinno działać. Sprawdź raz jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość artur_n Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Niestety ciągle podczas instalacji ten błąd co podawałem wcześniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomTelos Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2015 @tux potwierdzam że działa po tym update. Ale ja mam TEST :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomTelos Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Informacja: Czemu niektóre wtyczki nie są instalowane ze skórką? tylko trzeba doinstalować? A dlatego żeby zaoszczędzić miejsca, żeby skórka nie ważyła nie wiadomo ile i że ja ktoś nie używa modyfikacji skórki do pogody czy innych cudów, to po co ma mu miejsce zabierać. Proszę zawsze czytać przed wybraniem modyfikacji, to co jest opisane niżej. Jeżeli pisze że wymaga jakieś wtyczki to trzeba najpierw ją zainstalować w OPKG a dopiero potem włączyć modyfikacje. Wszystko ułożyłem tak że nawet jak ktoś zapomni to nie będzie miał an GS ani LOOP. Poprostu nie będzie poprawnie coś wyświetlane. Poza tym UserSkin na końcu zapisu modyfikacji informuje nas czy czegoś nie brakuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kusiu Opublikowano 8 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2015 jak mogę zainstalować tą skórkę z menadżera? Obecnie mam G2 i uruchomioną listę release poprzez: GOS Mgr: GOS Mgr → Zarządzanie Systemem → Set OPKG to release Czy ona jest tylko w test? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 8 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2015 Starsza wersja w Ready, najnowsza w TEST. Póki co. Jak przejdzie testy wraz z innymi paczkami trafi w kolejności Ready → Realase / Test (1) → Ready i potem Ready → Relase (2). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kusiu Opublikowano 8 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2015 Rozumiem, ciężko przewidzieć termin kiedy przejdą testy i będzie można spodziewać się jej w realase? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 8 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2015 Raczej tak. Teraz release ma być absolutnie STABLE. Także wszystko musi być naprawdę przetestowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kusiu Opublikowano 9 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2015 Czy istnieje możliwość zmiany zielonego podświetlenia na jakiś szary np.? http://forum.xunil.pl/index.php?action=dlattach;topic=2427.0;attach=11880;image Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomTelos Opublikowano 9 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2015 W userskin zmieniasz sobie kolory, w najnowszym infinityhd-gos (TEST) jest 20 kolorów do wyboru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość j00zek Opublikowano 9 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2015 Właściwie można w UserSkin ustawić dowolny kolor dowolnego elementu. Nie tylko predefiniowany przez autora. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kusiu Opublikowano 9 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2015 hmm to nie wiem jak to zrobić mam tylko kilka opcji ale nie ma w nich koloru podświetlenia ;) Używam wersji z ready. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mickey Opublikowano 9 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2015 @TomTelos: Jak już się zajmujesz skórkami, to trochę roboty Ci podrzucę jak masz ochotę ;) Skórka infinityHD wyświetla tylko 3 tunery na paskach: A, B i C. OpenPLi obsługuje do 4 i obecnie UHD oraz Spark z GOS jest w stanie tyle obsłużyć. W skórkach trzeba zmienić fragment: <eLabel text="Tuner:" position="1081,644" size="54,22" font="Bold; 18" valign="center" backgroundColor="BackTransparent" foregroundColor="TextDimmed" transparent="1" /> <widget source="session.TunerInfo" render="FixedLabel" position="1135,644" size="22,22" backgroundColor="BackTransparent" transparent="1" zPosition="2" text="A" foregroundColor="TextHighlight" font="Bold; 17" halign="center"> <convert type="TunerInfo">TunerUseMask</convert> <convert type="ValueBitTest">1</convert> <convert type="ConditionalShowHide" /> </widget> <widget source="session.TunerInfo" render="FixedLabel" position="1157,644" size="22,22" backgroundColor="BackTransparent" transparent="1" zPosition="2" text="B" foregroundColor="TextHighlight" font="Bold; 17" halign="center"> <convert type="TunerInfo">TunerUseMask</convert> <convert type="ValueBitTest">2</convert> <convert type="ConditionalShowHide" /> </widget> <widget source="session.TunerInfo" render="FixedLabel" position="1179,644" size="22,22" backgroundColor="BackTransparent" transparent="1" zPosition="2" text="C" foregroundColor="TextHighlight" font="Bold; 17" halign="center"> <convert type="TunerInfo">TunerUseMask</convert> <convert type="ValueBitTest">4</convert> <convert type="ConditionalShowHide" /> </widget> <widget source="session.FrontendInfo" render="FixedLabel" position="1135,644" size="22,22" backgroundColor="BackTransparent" transparent="1" zPosition="3" text="A" foregroundColor="KeyGreen" font="Bold; 17" halign="center"> <convert type="FrontendInfo">NUMBER</convert> <convert type="ValueRange">0,0</convert> <convert type="ConditionalShowHide" /> </widget> <widget source="session.FrontendInfo" render="FixedLabel" position="1157,644" size="22,22" backgroundColor="BackTransparent" transparent="1" zPosition="3" text="B" foregroundColor="KeyGreen" font="Bold; 17" halign="center"> <convert type="FrontendInfo">NUMBER</convert> <convert type="ValueRange">1,1</convert> <convert type="ConditionalShowHide" /> </widget> <widget source="session.FrontendInfo" render="FixedLabel" position="1179,644" size="22,22" backgroundColor="BackTransparent" transparent="1" zPosition="3" text="C" foregroundColor="KeyGreen" font="Bold; 17" halign="center"> <convert type="FrontendInfo">NUMBER</convert> <convert type="ValueRange">2,2</convert> <convert type="ConditionalShowHide" /> </widget> Na coś w tym stylu: <eLabel text="Tuner:" position="720,675" size="60,22" font="Bold; 18" valign="center" backgroundColor="BackTransparent" foregroundColor="TextDimmed" transparent="1" /> <widget source="session.TunerInfo" render="FixedLabel" position="779,675" size="22,22" backgroundColor="BackTransparent" transparent="1" zPosition="2" text="A" foregroundColor="TextHighlight" font="Bold; 17" halign="center"> <convert type="TunerInfo">TunerUseMask</convert> <convert type="ValueBitTest">1</convert> <convert type="ConditionalShowHide" /> </widget> <widget source="session.TunerInfo" render="FixedLabel" position="798,675" size="22,22" backgroundColor="BackTransparent" transparent="1" zPosition="2" text="B" foregroundColor="TextHighlight" font="Bold; 17" halign="center"> <convert type="TunerInfo">TunerUseMask</convert> <convert type="ValueBitTest">2</convert> <convert type="ConditionalShowHide" /> </widget> <widget source="session.TunerInfo" render="FixedLabel" position="817,675" size="22,22" backgroundColor="BackTransparent" transparent="1" zPosition="2" text="C" foregroundColor="TextHighlight" font="Bold; 17" halign="center"> <convert type="TunerInfo">TunerUseMask</convert> <convert type="ValueBitTest">4</convert> <convert type="ConditionalShowHide" /> </widget> <widget source="session.TunerInfo" render="FixedLabel" position="836,675" size="22,22" backgroundColor="BackTransparent" transparent="1" zPosition="2" text="D" foregroundColor="TextHighlight" font="Bold; 17" halign="center"> <convert type="TunerInfo">TunerUseMask</convert> <convert type="ValueBitTest">8</convert> <convert type="ConditionalShowHide" /> </widget> <widget source="session.FrontendInfo" render="FixedLabel" position="779,675" size="22,22" backgroundColor="BackTransparent" transparent="1" zPosition="3" text="A" foregroundColor="KeyGreen" font="Bold; 17" halign="center"> <convert type="FrontendInfo">NUMBER</convert> <convert type="ValueRange">0,0</convert> <convert type="ConditionalShowHide" /> </widget> <widget source="session.FrontendInfo" render="FixedLabel" position="798,675" size="22,22" backgroundColor="BackTransparent" transparent="1" zPosition="3" text="B" foregroundColor="KeyGreen" font="Bold; 17" halign="center"> <convert type="FrontendInfo">NUMBER</convert> <convert type="ValueRange">1,1</convert> <convert type="ConditionalShowHide" /> </widget> <widget source="session.FrontendInfo" render="FixedLabel" position="817,675" size="22,22" backgroundColor="BackTransparent" transparent="1" zPosition="3" text="C" foregroundColor="KeyGreen" font="Bold; 17" halign="center"> <convert type="FrontendInfo">NUMBER</convert> <convert type="ValueRange">2,2</convert> <convert type="ConditionalShowHide" /> </widget> <widget source="session.FrontendInfo" render="FixedLabel" position="836,675" size="22,22" backgroundColor="BackTransparent" transparent="1" zPosition="3" text="D" foregroundColor="KeyGreen" font="Bold; 17" halign="center"> <convert type="FrontendInfo">NUMBER</convert> <convert type="ValueRange">3,3</convert> <convert type="ConditionalShowHide" /> </widget> Czyli dopisać: <widget source="session.TunerInfo" render="FixedLabel" position="836,675" size="22,22" backgroundColor="BackTransparent" transparent="1" zPosition="2" text="D" foregroundColor="TextHighlight" font="Bold; 17" halign="center"> <convert type="TunerInfo">TunerUseMask</convert> <convert type="ValueBitTest">8</convert> <convert type="ConditionalShowHide" /> </widget> <widget source="session.FrontendInfo" render="FixedLabel" position="836,675" size="22,22" backgroundColor="BackTransparent" transparent="1" zPosition="3" text="D" foregroundColor="KeyGreen" font="Bold; 17" halign="center"> <convert type="FrontendInfo">NUMBER</convert> <convert type="ValueRange">3,3</convert> <convert type="ConditionalShowHide" /> </widget> i zmienić pozycjonowanie dla A, B i C. O ile pamiętam to wszystko, bo kiedyś to zmieniałem na UHD. Bo na ekranie "About" w wersji "-nbox" jest w porządku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomTelos Opublikowano 9 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2015 @kusiu: wszystko możesz pozmieniać w userskin, musisz tylko usiąć wygodnie przed telewizorem i poćwiczyć pilotem :) @mickey: można dodać. Wiesz niestety ja mam tylko nboxa i mam ograniczone testowanie jeśli chodzi o skórki i wtyczki. Musze jakiś lepszy sprzęt sobie dobrać ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cronos20 Opublikowano 14 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 Nie mogę sobie poradzić z ustawieniem 3 następnych pozycji na tej skórce oraz 19 linijek na liście kanałów jak było wcześniej:-( mam gałąź ready, dzisiaj wgrałem nowy obraz Graterli do ESI-88 może ktoś napisać małe faq jak to ustawić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomTelos Opublikowano 14 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 setup-ustawienia-modyfikacja skórki Tam ustawiasz wszystko, masz gotowe modyfikacje lub sam możesz pozmieniać dowolny element skórki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cronos20 Opublikowano 14 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 pod żółtym ! faktycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość daromen21 Opublikowano 14 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 A dało by się ustawić żeby opis przy liście kanałów się przesuwał lub podpowiedz jak to się nazwa po angielsku? Widziałem takie coś w skórce @Mslo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomTelos Opublikowano 14 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 Da się, ja tam wole sobie czcionkę zmniejszyć przy wpisach i widzę cały opis audycji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hawkeye11647 Opublikowano 15 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 A dało by się ustawić żeby opis przy liście kanałów się przesuwał lub podpowiedz jak to się nazwa po angielsku? Widziałem takie coś w skórce @Mslo. Wypróbuj jedną z moich modyfikacji Black, tam już to jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość daromen21 Opublikowano 15 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 Black troche mi sie rozwalil na ekranie. Opis nie miesci mi sie na ekranie. Wysłane z mojego D5503 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi