tux Opublikowano 15 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2018 Proszę bardzo. Pamiętaj też, że GOS to projekt hobbystyczny i nie zawsze ktoś coś odpisze. Ja np. nadal mam awarię łącza do internetu i prawdopodobnie do poniedziałku to potrwa a łącze mobilne nie zastąpi tego co jest nielimitowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kofec Opublikowano 15 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2018 Witam, Pozwolę sobie zapytać czy issue z pakietem "enigma2-plugin-autotimer" zostało zauważone i można liczyć na poprawkę. Chodź wiem, że nie wiele można znaleźć w logach. https://forum.xunil.pl/index.php/topic,3778.msg51033/topicseen.html#msg51033 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomTelos Opublikowano 16 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2018 Zauważone, testować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
richter Opublikowano 16 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2018 Można coś poprawić aby działała wtyczka Sherlock? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomTelos Opublikowano 16 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2018 Można coś poprawić aby działała wtyczka Sherlock? Oczywiście że tak. Zrób aktualizację wtyczki i proszę o raport czy wszystko gra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
richter Opublikowano 16 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2018 THX - działa OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stonebridge Opublikowano 17 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2018 Witam wszystkich po dłuższej przerwie... Dzisiaj wykonałem aktualizację znajomemu i wszystko przebiegło bez najmniejszych problemów. Problem pojawił się gdy chciałem zainstalować kartę wifi i nie mogłem pobrać potrzebnych pakietów (putty), wyrzucało błąd. Chciałbym zapytać czy została wyłączona możliwość downloadu w/w pakietów? Lub jeśli zmieniła się lokalizacja mogłbym prosić o namiar... z góry dziękować :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Romulus Opublikowano 24 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2018 Witam, wgrałem backupa z początku lutego, zaktualizowałem i teraz nie mogę zrobić kolejnego backupa, polecenie sysbckp zwraca: Sprawdzam czy moĹźna wykonaÄ kopiÄ bezpieczeĹstwa fdisk: error while loading shared libraries: libncurses.so.6: cannot open shared object file: No such file or directory Partycja /hdd nie jest w formacie Linux Czy da się to jakoś naprawić? Edit: Wygląda na to, że dzieje się tak po aktualizacji pakietu e2fsprogs. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 25 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2018 Prawdopodobnie, jeżeli jest to jakiś błąd, da się naprawić. Problem w tym, że jak dalej tak będzie szła zbiórka jak obecnie, to za tydzień nie będzie to miało znaczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Romulus Opublikowano 28 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2018 Witam, jest to temat o uwagach więc napisze czego mnie brakuje z jednoczesnym zapytaniem czy w ogóle jest sens i możliwość tego wykonania. Rzecz tyczy się sh4. Ostatnimi czasy GOS aktualizuje wyłącznie z pilota przy użyciu softmanagera. Nor mam upchane do granic możliwości (ok. 4MB wolnego). Czy jest możliwość, aby pakiety ipk ściągały się najpierw na hdd i dopiero później instalowały się do Nor (mogłaby to być konfigurowalna opcja). Edit: Może obecnie wystarczy zrobić symlinka? Druga rzecz to, czy jest możliwość dodania do soft managera opcji anaglogicznej do polecenia opkg info ( np. po wybraniu pakietu naciskamy przycisk info na pilocie i mamy informacje o pakiecie w osobnym oknie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 28 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2018 Co do ściągania pakietów - te ściągają się do TMP a instalują w NAND. Przeniesienie ich z /tmp, które jest częścią RAMu nie zmieni niczego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kusiu Opublikowano 28 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2018 Romulus@ Nie myślałeś o GOS na pendrive? Jeśli chodzi o SH4 jest to świetna alternatywa. Korzystając z okazji, oscam na SH4 będzie aktualizowany dla GOS? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Romulus Opublikowano 28 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2018 Myślałem ale jakoś nie mogę się przekonać, ile pendrive może popracować z systemem, czytałem, że to czas ok.0,5 roku, dodatkowo w jednym z tunerów mam podpiętą kartę wifi pod usb. Druga rzecz trzy posty wyżej pisałem o błędzie który u mnie występuje po instalacji util-linux-gos lub e2fsprogs (wcześniej wymieniłem tylko jeden pakiet) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 28 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2018 Jakiekolwiek poprawki po świętach. Teraz nie ma na to już niestety czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Romulus Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Dziękuję za poprawkę jeszcze przed świętami. Mam ciekawą rzecz w mojej wersji systemu, pakiet tuxbox jest datowany na 2019.01.10. Druga sprawa jak włączyć repo dla oscam ? (przełączenie gososcams=1 w \etc\sysconfig\opkgrepo.conf nic nie daje). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Nie wiem skąd u Ciebie 2019 :) Popraw rok w pliku /var/lib/opkg/status Co do repo OSCam...cóż...już go nie ma :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Romulus Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Po ostatniej aktualizacji m.in pakietu busybox, często załącza się spinner i trzeba robić restart. Dzieje się tak np gdy chce zrobić backup z poziomu softmanagera (w tle - sysbckp) czy podczas odtwarzania plików mp4. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Problem znany ale nie mamy jeszcze informacji co to dokłądnie wywołuje. BysyBox to jakby zastępnik wielu pakietów/programów/funkcji. Jak tylko namierzymy co to wywołuje to na 100% będzie naprawione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomTelos Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Po ostatniej aktualizacji m.in pakietu busybox, często załącza się spinner i trzeba robić restart. Dzieje się tak np gdy chce zrobić backup z poziomu softmanagera (w tle - sysbckp) czy podczas odtwarzania plików mp4. Kolego i ty się dziwisz że jesteś moderowany? Tu nie o to chodzi że ściemniłeś że mówisz o mp4 bo wiem doskonale że chodzi o iptvplayer. Tylko za takie teksty na innym forum że "skutecznie blokuje działanie" tak jak my specjalnie by to zrobili. Zamiast poczekać aż naprawimy to ogłaszasz i siejesz zamęt. Wsparcie sytemu jest tutaj na forum.xunil.pl a nie tam tak dla przypomnienia. Zrobić aktualizacje i zdać raport. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Romulus Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Po aktualizacji wszystko działa jak należy, brawo! TomTelos[/member] rozumiem Twoje uniesienie, ale pozwól, że przedstawie wyjaśnienia z mojej strony. 1) Jeżeli chodzi o busybox to zawieszał on skutecznie tuner przy różnych operacjach nie tylko przy zakazanej wtyczce. Przykłady : backup, generowanie skórki, odtwarzanie plików z systemowego odtwarzacza. Nie każdy potrafi zrobić downgrade paczki, szczególnie na tamtym forum, a paczka ta uwalała poprostu tuner. Przykład: Chodzi spinner, klikasz 5x power i tuner już nie wstaje (sam miałem taki przypadek). Pomyśl o użytkownikach SagemCom, ile zajmie im wgrywanie systemu od nowa. 2) dlaczego napisałem o tym na innym forum? Gdy pisałem na innym forum że mi zakazana wtyczka na GOS działa, ludzie pytali o przepis jak ją uruchomić, podałem swego czasu tam zestaw paczek , który był niegdyś w paczce iptvplater-installer w GOS, teraz napisałem, informacyjnie czego narazie nie aktualizować i tyle. Ponadto na tamtym forum zawsze dbałem o "dobre imię" GOS, i nie ma tam negatywnych moich wypowiedzi czy siania fermentu związanych z GOS. Znakomita większość użytkowników GOS łamie licencję i używa tej wtyczki. Na tamtym forum są gotowe obrazy GOS z zakazaną wtyczką zrobioną przez innych użytkowników tego forum i jakoś nikt nie ma z tym problemu. 3) Dlaczego jestem moderowany? Otóż dostałem rok temu bana, za pisanie, że coś nie działa, chociaż wcześniej działało. Tak było u mnie z plikami .mov, nagrywanymi aparatem Nikon. W systemowym odtwarzaczu nie było dźwięku, natomiast gdy odpaliłem ten sam plik poprzez eplayera z zakaznej wtyczki, dźwięk się odtwarzał. Zależało mi na tym, aby to działało w zamian dostałem bana za pisanie o zakaznej wtyczce. Widziałem później kilka razy przeglądając forum, że ktoś pisał o zakaznej wtyczce, ale nie dostał za to nawet ostrzeżenia. Dlatego teraz o niej nie wspominam, na tym forum nie ma dla mnie ona znaczenia. Swoją rolę tu ograniczam, do pytań, aktualizacji systemu (sh4) i raportowania błędów. 4) Tęsknie za czasami gdy będąc użytkownikiem gałezi realease, mogłem być pewien, że instalując aktualizacje nie spotkają mnie żadne niespodzianki. Teraz nie ma już gałęzi test i ready, i to się nie wróci. Dobrze, że jest jednak dalsze wsparcie i za to wam chwała. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2018 UWAGA - błędy w cytatach popełnił użytkownik cytowany. Nie mam prawa tego zmieniać! Nie każdy potrafi zrobić downgrade paczki, szczególnie na tamtym forum, a paczka ta uwalała poprostu tuner. Miło mi, że tak "szybko" ktoś zdiagnozował o co chodzi. Pewnie byłoby szybciej jakbym miał jakiś tuner SH4 osobiście, ale niestety od listopada 2016 nie mam i mogę wyłącznie polegać na tym co napiszą inni. Taka kolej rzeczy niestety. Na tamtym forum są gotowe obrazy GOS z zakazaną wtyczką zrobioną przez innych użytkowników tego forum i jakoś nikt nie ma z tym problemu. Ja nie mam czasu na szukanie co, kto i kiedy opublikuje. Może warto by mi zaraportować. Często jak wiem, że ktoś łamie licencje i mogę to udowodnić to taka jedna fajna organizacja szybko i skutecznie się tym zajmuje. Jeden e-mail i po sprawie. 4) Tęsknie za czasami gdy będąc użytkownikiem gałezi realease, mogłem być pewien, że instalując aktualizacje nie spotkają mnie żadne niespodzianki. Teraz nie ma już gałęzi test i ready, i to się nie wróci. Powód tego, że "Teraz nie ma już gałęzi test i ready, i to się nie wróci" jest prosty. Skoro nie ma kto testować to po co te gałęzie repo? Dla mojego dobrego samopoczucia? Przecież i tak pakiet z test czy ready ktoś przestestuje jak poleci do release. Brutalna prawda jest taka, że ludzie przyzwyczaili się do tego, że tutaj to działa, że wystarczy pilot, kliknąć, zaktualizować i już. Nauczyli się, że tu wszyscy z devel nic innego nie robią tylko ku ich ucisze za kompletną darmochę i kosztem własnego czasu wolnego, który można poświecić np. dzieciom będą im wszystko testować, aktualizować. Jak GOS było na kilku tunerach, w repo niewiele (popatrz na to co jest w repo dla MIPS a co dla SH4) to można było "uprawiać wolontariat". Obecnie nie mam już czasu ogarnąć tego a ludzi do pomocy NIE MA. Apelowałem, prosiłem, aż wreszcie z tym skończyłem. Zbiórka jest wyłącznie na serwery a nie po to by było GOS. Dzięki tej zbiórce można chociaż pobrać to co jest + macie forum gdzie możecie sobie powymieniać informacje między sobą. Przy okazji jednak muszę uświadomić. Obecna forma GOS niedługo będzie zupełnie inna. Jedyne co na 100% się nie zmieni to nadal będzie GOS do pobrania za free tyle, że na innych zasadach. Ale o tym w swoim czasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fenir Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Chciałem zgłosić problem z wtyczką systembackup-tool, mianowicie po zrobieniu kopii systemu backup-rootfs czyli dla usb w wykonanej kopii są dwa katalogi: - temp - roottmp W katalogu temp jest właściwa kopia systemu, a katalog roottmp jest pusty. Mi to nie sprawiło większego problemu bo użyłem polecenia mv i przeniosłem pliki bezpośrednio na partycje. Ale zgłaszam bo może komuś to sprawić problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
garus Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Problem zgłaszałem już dawno temu https://forum.xunil.pl/index.php/topic,1466.msg43030.html#msg43030 https://forum.xunil.pl/index.php/topic,1466.msg43036.html#msg43036 https://forum.xunil.pl/index.php/topic,1466.msg43043.html#msg43043 Wystarczy tylko 2 linijki w skrypcie zamienić miejscami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert_cz Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2018 A można prosić aby paczka enigma2 nie była zależna od paczki enigma2-plugin-positionersetup? Nie wszyscy mają obrotnice i zawsze mogą sobie doinstalować, tak jak to np. ma miejsce z paczką satfinder. Przy okazji OpenPLi wprowadziło fajną modyfikację: https://github.com/OpenPLi/enigma2/commit/f36a92773feddc9cdbf48889a73cc6b9ab16a362 Daje ona tło Radia w przypadku strumieni mających tylko audio, tak jak np radia internetowe. Może przy okazji można by odświeżyć wersję Enigmy. Z góry dziękuję Tak się tylko chciałem przypomnieć. Może znalazłaby się na to chwilka? I jeszcze taka drobna sprawa po aktualizacji pakietu Samba. W poprzedniej też był ten drobny błąd: w samej paczce znajdują się już puste pliki /etc/samba/smb.conf i /etc/samba/smb.conf.sample co oznacza, że ta część nigdy się nie wykona. if [ ! -e /etc/samba/smb.conf ]; then cp /etc/samba/smb.conf.sample /etc/samba/smb.conf fi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kofec Opublikowano 30 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2018 Potwierdzam issue z samba. Nadpisana została poprzednia konfiguracja pustymi plikami: /etc/samba/smb.conf.sample /etc/samba/smb.conf Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 30 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2018 Prawdopodobnie jest to już naprawione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kofec Opublikowano 23 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2018 Witam, Dwa małe błędy przy ostatniej aktualizacji: GraterliaOS:~# sysupdate /etc/cron/daily/check_update: let: line 30: arithmetic syntax error Można aktualizować Package ca-certificates version 20170717 has no valid architecture, ignoring. Upgrading busybox from 1.28.3-1 to 1.28.4-1 on root. Downloading http://graterlia.xunil.pl/repository_sh4/release/sh4/busybox_1.28.4-1_sh4.ipk. Upgrading enigma2-channels-hotbird-polskie-myszka20 from 2018.05.16 to 2018.05.22 on root. Downloading http://addons.graterlia.xunil.pl/release/all/enigma2-channels-hotbird-polskie-myszka20_2018.05.22_all.ipk. Upgrading enigma2-picons-hotbird-polskie-220x132x32-style-00-myszka20 from 2018.05.16 to 2018.05.22 on root. Downloading http://addons.graterlia.xunil.pl/release/all/enigma2-picons-hotbird-polskie-220x132x32-style-00-myszka20_2018.05.22_all.ipk. Configuring busybox. BusyBox: tworzę nowe symlinki... Configuring enigma2-channels-hotbird-polskie-myszka20. Configuring enigma2-picons-hotbird-polskie-220x132x32-style-00-myszka20. GraterliaOS:~# GraterliaOS:~# Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Romulus Opublikowano 23 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2018 Wywala mi GS po wejściu w softmanagera w zarządzanie pakietami. Crashlog jest ubogi, jeżeli błąd nie jest powtarzalny zdebugguje go. OpenPLi Enigma2 crash log crashdate=śro maj 23 23:01:34 2018 compiledate=Sep 13 2016 skin=InfinityHD/skin.xml sourcedate=2016-09-11 branch=master rev=GOS_2016-09-11 component=Enigma2 stbmodel=sagemcom88 stbmodel=sagemcom88 kernelcmdline=console=ttyAS0,115200 root=/dev/mtdblock2 rw rootfstype=jffs2 mem=256m coprocessor_mem=4m@0x40000000,4m@0x40400000 nwhwconf=device:eth0,hwaddr:xx:xx:xx:xx:xx:xx init=/bin/devinit nimsockets=NIM Socket 0: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 24 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2018 kofec[/member] Nie powinno już być błędu. Problem dotyczył jednego z pakietów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietrek Opublikowano 18 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2018 Repo myszki na SH4 też ma problem. GraterliaOS:~# opkg update && opkg list-upgradable Downloading http://graterlia.xunil.pl/repository_sh4/release/all/Packages.gz. Inflating http://graterlia.xunil.pl/repository_sh4/release/all/Packages.gz. Updated list of available packages in /var/opkg/lists/all. Downloading http://myszka20.graterlia.xunil.pl/release//Packages.gz. Inflating http://myszka20.graterlia.xunil.pl/release//Packages.gz. Updated list of available packages in /var/opkg/lists/myszka20. Downloading http://graterlia.xunil.pl/repository_sh4/release/sh4/Packages.gz. Inflating http://graterlia.xunil.pl/repository_sh4/release/sh4/Packages.gz. Updated list of available packages in /var/opkg/lists/graterlia. Downloading http://graterlia.xunil.pl/repository_sh4/release/adb5800xx/Packages.gz. Inflating http://graterlia.xunil.pl/repository_sh4/release/adb5800xx/Packages.gz . Updated list of available packages in /var/opkg/lists/adb5800xx. enigma2-channels-hotbird-polskie-myszka20 - 2018.07.17 - 2018.07.17-1 GraterliaOS:~# sysupdate Można aktualizować Upgrading enigma2-channels-hotbird-polskie-myszka20 from 2018.07.17 to 2018.07.17-1 on root. Downloading http://myszka20.graterlia.xunil.pl/release//enigma2-channels-hotbird-polskie-myszka20_2018.07.17-1_all.ipk. Configuring enigma2-channels-hotbird-polskie-myszka20. //var/opkg/info/enigma2-channels-hotbird-polskie-myszka20.postinst: line 26: curl: not found //var/opkg/info/enigma2-channels-hotbird-polskie-myszka20.postinst: line 26: curl: not found Collected errors: * pkg_run_script: package "enigma2-channels-hotbird-polskie-myszka20" postinst script returned status 127. * opkg_configure: enigma2-channels-hotbird-polskie-myszka20.postinst returned 127. GraterliaOS:~# Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 18 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2018 Zainstaluj curl. Ja postaram się poprawić wpisy pod curl i wget. Ale to za trochę. EDIT tux. Nowe wersje list kanałów są już na serwerze. Teraz skrypt poinstalacyjny wykrywa czy mamy curl lub wget i używa tego co jest. Jeżeli nie ma obu, również jest o tym komunikat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietrek Opublikowano 18 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2018 Teraz jest ok. Działa. Dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irasek85 Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Ja mam problem z softtcam managerem bo nie mam go pod niebieskim przyciskiem. A jest zainstalowany. Reinstalacje zrobiłem w menu graterlia i nic. Graterlia najnowsza na dzień dzisiejszy... O co chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Napisz mi proszę, gdzie w repozytorium Graterlia jest ta wtyczka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irasek85 Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Aha czyli coś namieszalem. Pewnie sam go niepotrzebnie dograłem kiedyś tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Z tego co wiem to nie mamy tej wtyczki w repozytorium. Z tego powodu nie gwarantujemy, że system w ogóle będzie z taką wtyczką działać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi