Gość mateusz232 Opublikowano 6 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2018 U mnie cos jest nie tak.Na wyświetlaczu pojawia się Boot Loader...OK ,potem mignie Kernel Loading i świeci czysty wyświetlacz Soft wgrywany dwa razy Niech ktoś to potwierdzi Mam dokladnie to samo, wiadomo co bylo winowajcą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcmx Opublikowano 28 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2018 U mnie cos jest nie tak.Na wyświetlaczu pojawia się Boot Loader...OK ,potem mignie Kernel Loading i świeci czysty wyświetlacz Soft wgrywany dwa razy Niech ktoś to potwierdzi Mam dokladnie to samo, wiadomo co bylo winowajcą? u mnie identycznie - próbowałem zaistalować czysty soft oraz ten z gui. Niestety na zadnym nie odpala... Mam starą wersję pliku ale tam po zainstalowaniu co jakiś czas pojawiają się rożne znaki na wyświetlaczu. :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi