314TeR Posted September 15, 2014 Share Posted September 15, 2014 Mam do postawienia dwa dekodery, ESI-88 i UHD-88 na jednym kablu. Wybór padł na konwerter Unicable, bo nie mam możliwości wymiany ani modernizacji instalacji. Przeglądałem ustawienia głowicy w domowym sprzęcie, ale szczerze mówiąc nie mogę znaleźć w ustawieniach głowicy opcji "Unicalbe" - może mnie ktoś oświecić? A potem jak je ustawić aby każda głowica chodziła na innym paśmie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tux Posted September 15, 2014 Share Posted September 15, 2014 Menu → Ustawienia → Wyszukiwanie kanałów → Konfiguracja Tunera Tryb Konfiguracji → Zaawansowany LNB → LNB 1 LOF → Unicable Reszta sama się rozjaśni jak tu dotrzesz :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
314TeR Posted September 15, 2014 Author Share Posted September 15, 2014 Ooooo :o ale dużo ciekawych ustawień... Powinienem dać radę już teraz, dzięki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts