314TeR Opublikowano 15 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 Mam do postawienia dwa dekodery, ESI-88 i UHD-88 na jednym kablu. Wybór padł na konwerter Unicable, bo nie mam możliwości wymiany ani modernizacji instalacji. Przeglądałem ustawienia głowicy w domowym sprzęcie, ale szczerze mówiąc nie mogę znaleźć w ustawieniach głowicy opcji "Unicalbe" - może mnie ktoś oświecić? A potem jak je ustawić aby każda głowica chodziła na innym paśmie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 15 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 Menu → Ustawienia → Wyszukiwanie kanałów → Konfiguracja Tunera Tryb Konfiguracji → Zaawansowany LNB → LNB 1 LOF → Unicable Reszta sama się rozjaśni jak tu dotrzesz :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
314TeR Opublikowano 15 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 Ooooo :o ale dużo ciekawych ustawień... Powinienem dać radę już teraz, dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi