Gość conqest Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2013 @pppp walczyłeś z tym PTS-em?? Jest jakiś progres? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pppp Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2013 stanęło na tym że tux mial wskazać gdzie są lajfy te takie przejsciowe. Na zbiorczych lajfach nie zadziałał PTS. mam na jednej z partycji hdd system 8.1.2 z działąjącym PTSem. Problem w tym ze ja zawsze robie lajfy nawet te cześciowe i kurna cięzko złapać moment kiedy to zadziałąło w dodoatku z PTS 1.3b Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość conqest Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2013 a na 8.1.2 działa poprawnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pppp Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Nie wszystkim, mi tak. Zapewne już drugi raz bym tego nie powtórzył. Ja zawsze robiłem lajfy, wszystkie, nawet te częsciowe. W epoce 8.1.2 był jeszcze PTS 1.2 coś tam. I nie działało to dobrze. Potem pojawiło sie 1go 8.2.0 i olałem partycję z 8.1.2. Robiłem jak zwykle lajfy i nagle 9go pokazał się PTS1.3b. Zadziałało nagle zarówno w nandzie jak i na hdd aż do 11go. Potem system wywalił mi się na hdd przez tą skórke mymetrixhd (pisałem o tym) i nie wnikając pojechałem zarówno po nand jak i hdd enigmą 8.2.0 z 11go . Okazało się że PTS 1.3b który działał nagle zdechł. Zabootowałem się z partycji gdzie zalegał jeszcze 8.1.2 sprzed 1go z PTS 1.2. Podmieniłem PTS na 1.3b i przewijanie zadziałało ekstra. Także to jest jedyny dowód że może działać. Zrobię zrzut systemu tuxowi do analiz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mickey Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Wersja 1.3c ... tester poszukiwany. Ja tylko przepakowałem archiwum. Wewnątrz archiwum są 2 pliki wykonywalne (755) a takie powinny być pewnie kompilowane pod konkretny procesor? Autor, sądząc po nazwie archiwum, dał wersję mips. Co te pliki zrobią na sh4, tego nie wiem. Ale były już w 1.3b, więc może nic Źródła są pewnie stąd: https://github.com/OpenViX/enigma2/tree/master/lib/timeshift ale jak to przekompilować, to nie wiem. plugin_permanent_timeshift.tar.gz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość franco78 Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Wywala GS zaraz po starcie nBoxa. !!!! :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2013 To jest tylko pod MIPSEL! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mickey Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2013 No właśnie, co do "tylko pod MIPSEL". Poprzednia wersja jest też "tylko pod MIPSEL". Właśnie ściągnąłem z xunil.pl oraz z http://openpli.org/forums/topic/26712-timeshifting-problems-with-openpli-30 i jest to ta sama wersja dostępna na forum openpli.org. A problem (lub jego brak) w tym, że w wersji 1.3b dostępnej przez system.sh udostępnionej wcześniej przez hosunio i przepakowanej przez pppp zostały zgubione atrybuty plików createapscfiles i eitsave.so. Nie są wykonywalne, to nie działają a jak są wynonywalne, to generują GSy? Albo coś jest nie tak z samym pluginem, bo obydwa archiwa różnią się tylko plikiem plugin.py. Ktoś jest w stanie skompilować createapscfiles i eitsave.so pod SH4. Może to wpłynie na jakość działania plugina... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Jak będą źródła to się kompilnie. Co do atrybutów to nie sprawdzałem tego bo do tej pory siedziałem nad innymi prawami co miały robić inne osoby. Od przyszłego tygodnia zajmę się PTSem to więcej będę wiedział. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pppp Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2013 @mickey Mam na dysku dokładnie to co dał @hosunio za pierwszym razem i kiedys to działało a teraz nie. Nic sie nie zmieniło pod kątem samego PTSa. Zresztą @tux dostał już zrzut mojego 8.1.2 i to jest dowód na możliwość działania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Jak pisałem wyżej → w przyszłym tygodniu zerknę osobiście na PTS i będę bardziej kompetentny :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomiss Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 @tux jak będziesz zerkał możesz zobaczyć czy PTS podczas nagrywania musi koniecznie robić 2 pliki i potem robić merge ? Trochę to strata czasu i niepotrzebne zamulanie bo przecież może od razu po naciśnięciu R przerabiac plik PTS-a na record Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 @timiss → jak jakiś czas temu patrzyłem w plugin (w nowy dopiero będę patrzył) to tworzył jeden plik o ile miał ustawione max 1. jako standard miał 5. Zerknij to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomiss Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Zgadza się robi 1 plik jak tylko oglądasz, to sobie to buforuje, ale jak stwierdzisz że chcesz to nagrać czyli wciskasz R→(5)Timeshift zapisz nagranie... to wtedy zaczyna robić 2 plik. Później jak się zakończy nagrywanie łączy oba pliki. Spróbuj zrestartować wtedy tuner powinieneś mieć komunikat że PTS robi merge lub coś w tym stylu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 W tm pluginie co testowałem to była opcja od tego. Nie pamiętam jak się nazywała bo bło to ze 3 miesiące temu. Coś z nagrywaniem w nazwie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomiss Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 W ustawieniach jest opcja Timeshift max event - wg mnie możesz tu ustawić ile programów ma buforować, pod warunkiem że czas buforu nie przekroczy opcji ustawianej w Timeshift max lenght. Ale raczej niema to nic wspólnego z ilością plików. Chyba że się mylę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 @tomiss - będę testował i zgłębiał temat jakby od nowa w przyszłym tygodniu. Teraz jestem z lekka pisząc niekompetentny w temacie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pppp Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 @tux Sprawdzalem tego calego hyperiona z pkt pod kątem PTSa. Mają ten sam problem. BTW. Pamiętam mądrości niejakiego Zukona na jednym z forum i spór z toba o wywalane ubooty. Jakoś nie zablysnął w tym Hyperionie. By default dali skórkę z PIG co wysadziło z siodła parę nboxów. Powiem nawet, że wygląda że "skuteczniej" to wysadzili niż u ciebie na początku z PIGiem. A tak się sadził... Siara na całej linii. http://www.pkteam.pl/viewtopic.php?f=93&t=5378 Nie warto puki co na tamtą dystrybucję nawet spoglądać. Jest baaardzo mocno w tyle. Może za jakiś czas ale nie teraz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość conqest Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 a ja czytałem na jakiś forach o zapytaniach jak działa z PTS to nikt nie odpisał... teraz wiem czemu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomiss Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 @tux może się przydać do pracy nad PTS: Jeszcze raz sprawdziłem jak to działa u mnie: oglądam program, fajny chcę go nagrać, wciskam R→(5)Timeshift zapisz nagranie... → info: Timeshift zostanie nagrany po zakończeniu zdarzenia → dalej oglądam, program nadal się buforuje na HDD w katalogu głównym, w katalogu movie pusto → przełączam na inny kanał → info że rozpoczęło się nagrywanie → w tym momencie w katalogu movie tworzą się 2 pliki z taką samą nazwą programu. 1 to bufor z PTS z częścią programu oglądaną do czasu przełączenia na inny kanał, 2 to już plik który właśnie się nagrywa → po zakończeniu programu tuner łączy oba pliki i zamula się do czasu zakończenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pppp Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 @tux. Heeelllloooo tux! Przypominamy się uprzejmie o PTSa :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Walczę z Power Managament :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gregoryfx Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Wgrywam różne już Permanent Timeshift i za każdym razem jest tak że nie chce nagrywać. Jeszcze w SD czasami zacznie ale w HD nie ma opcji. Oprogramowanie 8.2.0. Jakieś rady w tym kierunku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomiss Opublikowano 3 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 @tux wiem ze jesteś zarobiony zwłaszcza ostatnio ale obiecałeś ruszyć z tematem PTS :) wyslano z taptalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 3 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 Ja jedynie napisałem, że się przyjrzę. Niestety, póki nie będzie w ekipie kogoś od pytona to raczej daleko nie ruszymy. Wielokrotnie pisałem → z systemów jestem dobry, wiele rzeczy skompiluję czy lekko poprawię. Niestety na wszystkim się nie znam :( A tak przy okazji → pytanie ogólne → czy ktoś wie ile spraw jest już do ruszenia a ja jestem w sumie sam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mickey Opublikowano 12 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 Ostatnia działająca (nie będę się rozwodził jak "dobrze") na nboksie wersja PTS to 1.3b. Podrzuciłem kiedyś na forum 1.3d chyba i skończyło się na Permament GS. Jedną z kolejnych wersji (chyba 1.3g) sprawdziłem już sam i też było GS po każdym restarcie. Dzisiaj zajrzałem do wątku o PTS na forum OpenPLi i znalazłem: Posted Yesterday, 11:00 Auto timeshift start is now available standardwise in openpli Posted Yesterday, 11:02 You can enable it in the settings (settings -> system -> user interface menu). Opinie na razie nie są zbyt entuzjastyczne, ale jest szansa, że przy jednej z kolejnych aktualizacji systemu przez freeboxa znajdziemy automatycznego timeshifta w menu systemowym :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomiss Opublikowano 12 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 Ostatnia działająca (nie będę się rozwodził jak "dobrze") na nboksie wersja PTS to 1.3b. Podrzuciłem kiedyś na forum 1.3d chyba i skończyło się na Permament GS. Jedną z kolejnych wersji (chyba 1.3g) sprawdziłem już sam i też było GS po każdym restarcie. Dzisiaj zajrzałem do wątku o PTS na forum OpenPLi i znalazłem: Posted Yesterday, 11:00 Auto timeshift start is now available standardwise in openpli Posted Yesterday, 11:02 You can enable it in the settings (settings -> system -> user interface menu). Opinie na razie nie są zbyt entuzjastyczne, ale jest szansa, że przy jednej z kolejnych aktualizacji systemu przez freeboxa znajdziemy automatycznego timeshifta w menu systemowym :) O proszę jakie miłe zakończenie weekendu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jordan87 Opublikowano 14 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 Super! Nic tylko czekać :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomiss Opublikowano 31 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2013 Czy ktoś może ma jakieś newsy w temacie ? Z linku zamieszczonego wyżej nic na razie nie wynika, ale może któryś z kolegów znalazł złoty środek na dobrze działający PTS ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość conqest Opublikowano 31 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2013 obawiam się że niestety ale nie :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pppp Opublikowano 5 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 Wynalazłem najnowszy PTS1.3h. Jednakże coś trzeba w nim zmodyfikować do nboxa bo robi GSa. Kiedyś zajmował się tym kolega @hosunio ale niestety :( pozbył się nboxa i juz nie odwiedza forum Załączony też log z GSa. PTS_1.3h.tar enigma2_crash_1370429748.log Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pppp Opublikowano 6 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2013 A tu macie PTS 1.3b (ten sam co na serwerze) ale z prawidłowym tłumaczeniem na polski PTS1.3b_pl.tar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz138 Opublikowano 7 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 Prezent dla forumowiczów. Załączam poprawioną przeze mnie wersję pts_1.3h. Dodatkowo zostały skompilowane pod naszego box-a (sh4) pliki binarne eitsave.so oraz createapscfiles . Pozdrawiam i miłego testowania :) pts_1.3h_sh4.zip Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pppp Opublikowano 7 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 Skoro dzień prezentów to proszę : PTS1.3h (poprawiony przez lukasz138 jak wyżej) z polskim tłumaczeniem plugin_permanent_timeshift.tar.gz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość arekh5 Opublikowano 7 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 po zainstalowaniu tego PTS wywaliło mi dysk twardy.. nie widzi go.. pisze ze nie zainicjowany po komendzie tune2fs -L "records" /dev/sda1 - wywala Couldn't find valid filesystem superblock. wiecie o co chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 7 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 co pokazuje fdisk -l ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz138 Opublikowano 7 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 Skoro dzień prezentów to proszę : PTS1.3h (poprawiony przez lukasz138 jak wyżej) z polskim tłumaczeniem Do poprawy, pliki eitsave.so oraz createapscfiles muszą mieć uprawnienia 755 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość arekh5 Opublikowano 7 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 poprawiony przez pppp i spolszczony przez Ciebie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz138 Opublikowano 7 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 Ja poprawiałem, spolszczył ppp :) poprawiony przez pppp i spolszczony przez Ciebie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 7 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 W PPanels - wersja poprawna. Tutaj też załączam wersję z poprawnymi atrybutami. plugin_permanent_timeshift.tar.gz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pppp Opublikowano 7 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 A tam z tymi uprawnieniami 755 to chyba bez znaczenia. Zawsze wrzucałem to ręcznie z Windowsa na żywca, gdzie wszystkie uprawnienia plików szły precz i nic nie wywalało. Tłumaczenie nie ma nic wspólnego z działaniem plugina. Inna warstwa problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz138 Opublikowano 7 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 Swoją drogą muszą być odpowiednie uprawnienia do plików binarnych aby mogły być wczytane/uruchomione przez system. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mickey Opublikowano 7 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 Te pliki binarne były tam "od zawsze", czyli nawet w działającej wersji 1.3b. Były skompilowane pod MIPS, więc i tak nie działały. Wychodzi na to, że plugin się bez nich obywa ;) Po co właściwie są te 2 pliki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 7 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 Jako uzupełnienie co do atrybutów → pliki wrzucane przez Windows zazywczaj mają 777 lub w najgorszym 755. O ile to jakiś plik txt czy wykonywalny z bogiem sprawa. Gorzej jak to pliki systemowe i np. ważne jest to by miały 644 czy nawet odpowiedniego użytkownika i grupę. Linux to nie Windows i nie można zakładać, że skoro się udało to jest OK. W ten sposób daje się zielone światło innym do tworzenia wynalazków. 10 razy się uda a za 11 nie ruszy. Archiwa ze złymi atrybutami zaczną krążyć po forum i będzie jazda bez trzymanki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz138 Opublikowano 7 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 Te pliki binarne były tam "od zawsze", czyli nawet w działającej wersji 1.3b. Były skompilowane pod MIPS, więc i tak nie działały. Wychodzi na to, że plugin się bez nich obywa ;) Po co właściwie są te 2 pliki? Plugin na 100 % korzysta z tych plików. A to że do tej pory działało bez nich tzn. że plugin działał w okrojonej wersji :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mickey Opublikowano 7 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 A to że do tej pory działało bez nich tzn. że plugin działał w okrojonej wersji :) Może właśnie dlatego działał z takimi problemami :) Jakieś wrażenia z działania? Jest lepiej niż kiedyś? Da się używać PTS podczas trwania nagrania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pppp Opublikowano 7 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 Działać to to działa. Przewijanie w tył jak zwykle trochę kuleje. Ewentualne zwiechy systemu to nie wina PTSa ale systemu (też nie wina tuxa tylko openpli) Jak odinstalujecie PTSa to zostaje ten systemowy co tylko obsługuje tylko pauze (czyli nie permanent) i on potrafi sie sypnąć przy próbach przewijania w tył. Dokładnie jak z PTSem. Mam dump obrazu partycji mojego nboxa jeszcze z epoki wersji 8.1.2 Tam jakims cudem PTS 1.3b ożył w 100% nawet na HD. Nigdy już nie powtórzyłem efektu. Coś instalowałem odruchowo jak zwykle. Przez przypadek zagdakało. Próbowałem i nie potrafie powtórzyć co instalowałem. Patrz w tym wątku w okolice 12 kwietnia jak to się odbyło. Dump systemu mam i jak ktoś chce analizować o co kaman to udostępnię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomiss Opublikowano 7 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 I niestety świąt nie będzie ;) :) Już wróciłem do wersji 1.3b ponieważ testując nową już przynajmniej 2 x musiałem reboot -f wpisywać. W sumie to za dużo nie potestowałem bo praktycznie od razu jak tylko chciałem cofnąć pierwszy oglądany program (HD oczywiście) n-box złapał zawieche, pingwin tuptał i tyle. Nawet nie mam loga bo GS nie było tylko zawiecha. @tux czy istnieje możliwość wyciągnięcia w jakiś sposób loga przy zawieszeniu się tunera bez GS ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pppp Opublikowano 7 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 @tomiss To nie PTS1.3h. To sam system. Patrz wyżej co napisałem. U mnie idzie 1.3h. Na prawdę testowałem to i bez PTSa też sypnie się dokładnie w ten sam sposób 2x z rzędu a potem spokój. Mniej wiecej jak się zacznie się kombinować z przewijaniem << i pauzą czasem sypnie się system. Używam więc klawiszy numerycznych. Logi bez GSa możesz zrobić wyłącznie przez kabelek i złącze debug. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomiss Opublikowano 7 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 Sorki ale musieliśmy pisać w tym samym czasie, ale ty byłeś szybszy wysyłaniem ;) Zgadza się już przetestowałem z 1.3b i faktycznie dalej to samo, ale pamiętam że na pewno w wersji 8.2.x przewijanie do tyłu kulało jak zwykle ale działało, widocznie to zmiany w 8.3.x coś namieszały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi