Gość MUSTAPHA Opublikowano 7 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 A jaka będzie nazwa dla tej pikony Paramount Channel HD Poland ( przykład: 1_0_1_2906_xxxx_xx_820000_0_0_0.png ) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matzg Opublikowano 7 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 taka jak jest nazwany w liście (u mnie paramountchannelhd.png) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość carolef Opublikowano 8 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 Jeszcze nowe ttv by się przydało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 8 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 Się zrobi. Dzięki za info bo nawet nie wiedziałem że się zmieniło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość carolef Opublikowano 8 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 Sam miałem zrobić ale nie mogłem znaleźć dobrej bazy pod logo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 8 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 Ze strony TTV :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość carolef Opublikowano 8 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 To wieczorem opracuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 8 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 Ja też dopiero wieczorem ewentualnie może wcześniej mi się uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 8 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 Jeszcze nowe ttv by się przydało. Proszę bardzo. Jak są jeszcze jakieś zmiany to proszę o info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomazon Opublikowano 18 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 Jako że projekt tego rodzaju picon odżył na forum którego adres był podany w postach wcześniej wrzucam owe picony.Może jeszcze ktoś z nich kożysta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomazon Opublikowano 21 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2015 Przepraszam że post pod postem.Proszę moderatorów o nie scalanie. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kusiu Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 @Marcin możemy liczyć na pikonki od Ciebie programu TVN FABUŁA HD, TVN METEO ACTIVE, TVP KULTURA? :) P.S - właśnie modyfikowałem posta a mnie uprzedziłeś :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość carolef Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Jeszcze meteo active i tvp kultura. No i nowe canale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 nowe Canal+ od kiedy wchodzą? Czy już weszły? Resztę zrobię wieczorem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kusiu Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 nowe Canal+ od kiedy wchodzą? Czy już weszły? Resztę zrobię wieczorem. Z CANAL+ się nie pali bo będą dopiero uruchomione 11 maja :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Proszę bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość carolef Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Mógłbyś wrzucić też itv? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 odświeżone Canal+ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomazon Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Aktualizacja 13E. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość conqest Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2015 a damy rade w formacie big picon ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kusiu Opublikowano 7 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2015 odświeżone Canal+ Z napisem hd będą może? :) Poprawiono błędy w pisowni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomazon Opublikowano 9 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2015 Wersja HD. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tarka11 Opublikowano 11 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2015 Wrzuciłem sobie te picony. Wszystko ok oprócz Canal+Discovery. Nie wyświetla jej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość carolef Opublikowano 11 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2015 A big picon da rade? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 11 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2015 Masz wyżej :) Oficjalne Logo nie ma HD w tym Logo. Prawdopodobnie HD z niknie z nazwy jak wyłączą duble SD. Podobnie jest z TVN Fabuła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość artur_n Opublikowano 11 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2015 Posiada ktoś wersję 220x132 transparent picon dla Canal+(HD)? EDIT tux: A tutaj nie ma? http://forum.xunil.pl/index.php?topic=813.msg29968#msg29968 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 11 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2015 W związku z pytaniami na PW informuje, że jak na razie nie ma na sieci oficjalnych log z HD stąd na razie nie będzie picon z HD. Jeśli tylko się pokażą oficjalne to zrobię. To samo tyczy się TVN Fabuła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 626 Opublikowano 13 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2015 Jeśli mógłby ktoś wrzucić paczkę picon srebrnych licher to byłoby super,dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomazon Opublikowano 15 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 Alternatywne HD zbliżone bardziej do oryginału oraz C+Sport 2 HD z poprzedniej wersji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość artur_n Opublikowano 28 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2015 Aktualizacja o picony HD dla Canal+ oraz TVN Fabuła HD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałTJE Opublikowano 28 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2015 @artur_n... czy jest szansa na pikonę: Paramount Channel HD oraz Polsat Romans, AXN SPin HD, ATM Rozrywka TV, iPOL TV, Baby TV, TV Disco- oczywiście - (220*132) i pytanie laika - przed wrzuceniem plików (pikony) do odpowiedniego folderu to skąd znaleźć odpowiednie numery referencyjne przypisane dla odpowiednich pikon? czy program Picman 0,2 powinien dać radę ? Dzięki Pozdrawiam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość artur_n Opublikowano 29 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 Wszystkie picony znajdziesz w mojej liście: http://forum.xunil.pl/index.php?action=dlattach;topic=66.0;attach=11032 Co do nazw referencyjnych ja korzystam z Dreamboxedit, wczytuje listę z dekodera i kopiuje nazwy referencyjne. Ewentualnie jak masz najnowszą skórkę infinityHD możesz używać picon po nazwie takich jak zamieszczam. Dodatkowo moja lista picon pojawiła się w repo zapraszam do instalowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kusiu Opublikowano 29 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 Aktualizacja o picony HD dla Canal+ oraz TVN Fabuła HD Piconki sam dorabiałeś? :) mam na myśli napis "HD" Dobra robota :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałTJE Opublikowano 29 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 Co do nazw referencyjnych ja korzystam z Dreamboxedit, wczytuje listę z dekodera i kopiuje nazwy referencyjne. Ewentualnie jak masz najnowszą skórkę infinityHD możesz używać picon po nazwie takich jak zamieszczam. ...Podziękował... Słuchaj jeśli używam skina InfinityHD to czy pickony wrzucam (z taką nazwą referencyjną jak Twoja) do struktury katalogów usr/local/share/e2 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość carolef Opublikowano 29 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 Czy canal plus sport 2 nie ma logo hd? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość artur_n Opublikowano 29 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 @MichałTJE picony wrzucasz standardowo do: usr/share/enigma2/picon albo instalujesz moją paczkę picon z repo. Faktycznie z Canal+ Sport 2 HD to moje przeoczenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 21 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2015 Update TVN Fabuła HD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomTelos Opublikowano 25 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 Panowie od picon do boju :) Zgodnie z wcześniejszymi zapowiedziami nadawcy. 25 czerwca br. doszło do zmian w portfolio grupy 4fun Media - kanał Mjuzik.tv przekształcił się w 4fun Hits a TV.Disco w 4fun Fit & Dance. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 25 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 Panowie od picon do boju :) Zgodnie z wcześniejszymi zapowiedziami nadawcy. 25 czerwca br. doszło do zmian w portfolio grupy 4fun Media - kanał Mjuzik.tv przekształcił się w 4fun Hits a TV.Disco w 4fun Fit & Dance. Proszę bardzo Liczę na więcej takich informacji :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość artur_n Opublikowano 26 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 Ja mam w trochę innej kolorystyce: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 26 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 Ja mam w trochę innej kolorystyce: :) ja dałem oryginał ze źródła. Nie modyfikowalem kolorów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość herpoi Opublikowano 26 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 No to żeby było fajniej, dorzucę z jeszcze jednego źródła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość artur_n Opublikowano 26 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 @herpoi i moje są dość zbliżone lecz picony @Marcina są najdalej moim zdaniem od tych prezentowanych na stronie 4fun.tv Dodatkowo w piconie @herpoi 4Fun TV napis "TV" jest rozjaśniony czego nie ma w oryginale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 26 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 Moje są z tego wycinane co w załączniku. Faktycznie, odbiegają od oryginału bo po wywaleniu czarnego tak wychodzi. Po za tym zauważ że moje są przezroczyste :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość artur_n Opublikowano 26 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 Więc widzisz wywalenie czarnego to nie jest dobry pomysł. Lepiej przyłożyć sie i porządnie je zaznaczyć i wyciąć. Choć to tylko moje zdanie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack_zab Opublikowano 26 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 @artur_n mam pytanie czemu w twojej paczce piconek w opkg są braki na kanałach sd np tv6 bądź hd ParamountHD ?? Czy to wynika z jakiś ustawień ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość artur_n Opublikowano 26 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 Te picony sa. Lista jest tworzona pod listę ritchera wiec jak korzystasz z innej listy i sa różnice w nazwie kanału to picona może się nie pokazywać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack_zab Opublikowano 26 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 oki dzięki za podpowiedz już sobie poprawiam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomazon Opublikowano 12 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2015 13E Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość smarkusg Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Prośba o dodanie picony dla Eleven Sports dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi