Jump to content

ExtendedNumberZap

Guest hosunio

Recommended Posts

• 3 weeks later...

A masz może gdzieś starego Zap-History Browser? Zainstalowałem kiedyś tego ExtendedNumberZap (pierwszą wersję jaką udostępniłeś) i od tego momentu skończyły się moje problemy z Zap-History. Potem pojawił się nowy Zap-History, który się nie wiesza ale przypisał mi się pod funkcję next/previous, które były wcześniej niezależne od Zap-History...

Właśnie tam zmieniałem. Ustawiłem sobie pod lewo/prawo opcje \"historyBack\" i \"historyNext\" i włącza się okno Zap-History. Stary Zap-History był osobną funkcją i przy takich samych ustawieniach prawo/lewo miałem po prostu poprzedni/następny kanał a teraz muszę jeszcze kliknąć OK ;)

PS. No chyba, że takie zachowanie ma związek z ExtendedNumberZap?

@hosunio: Skąd bierzesz najnowsze wersje tego plugina? Działa bardzo dobrze (IMO). Uaktywniłem sobie picony i jest jeszcze lepiej :) Nie wspomnę już o tym, że swego czasu rozwiązał problemy z PTS i ZapHistory.

@tux: Może by wrzucić tego plugina do PPanels? Albo przynajmniej do system.sh?

do system.sh da się. Do PPanels wrzucam już tylko stable. Póki co ubywa z niego a nie przybywa. Musimy w sofcie z pilota zostawić to co jest w 100% sprawne a reszta z forum/www i system.sh na odpowiedzialność tego co instaluje. Decyzja podjęta na podstawie tego co robią ludzie. Przykładem były dwie skórki z PIG. Pisałem, tłumaczyłem, apelowałem. NIC → i tak winny był soft. Dlatego nie ma z PPanels wersji z PIG, która może być problemowa. To samo będzie z innymi pluginami/dodatkami itd.

Guest hosunio
ten plugin nie powinien zaszkodzić, jest pisany przez tego samego autora co PTS, i przy aktualizacji PTS-a robi update tu. Pytanie tylko kto to będzie na bieżąco aktualizował. Co do PIG-a, testował ktoś na nowym sofcie?

• 10 months later...
  • 1 year later...
  • 3 weeks later...

Powiedzcie czy coś się zmieniło w tej wtyczce pod kątem numerowania??

Gdy mam listę ściągniętą pluginem j00zka to mam numerację zgodną z numeracją operatora.

Gdy natomiast doinstaluję ten plugin pojawia się problem z numeracją.

Na kanale 39 jest wolne pole na liście operatora nc+. Natomiast po instalacji tego plugina numeracja jest ciągła jak leci więc kanały po numerze 38 przesuwają się o 1 do przodu. Takich miejsc w liście jest więcej na dalszych polach.

Czy ktoś da radę tę sytuację rozwiązać ??