Gość hosunio Opublikowano 6 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2013 Dodatkowe funkcje pilota. extnumberzap_1.0.rar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hosunio Opublikowano 12 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 Nowsza wersja z piconami ExtendedNumberZap_1.0-rc5.zip Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hosunio Opublikowano 30 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 Nowsza wersja. enigma2-plugin-systemplugins-extnumberzap_1.0-rc6.zip Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mickey Opublikowano 31 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 A masz może gdzieś starego Zap-History Browser? Zainstalowałem kiedyś tego ExtendedNumberZap (pierwszą wersję jaką udostępniłeś) i od tego momentu skończyły się moje problemy z Zap-History. Potem pojawił się nowy Zap-History, który się nie wiesza ale przypisał mi się pod funkcję next/previous, które były wcześniej niezależne od Zap-History... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hosunio Opublikowano 31 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 Możesz to zmienić w ustawieniach systemowych/konfiguracja pilota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mickey Opublikowano 31 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 Właśnie tam zmieniałem. Ustawiłem sobie pod lewo/prawo opcje \"historyBack\" i \"historyNext\" i włącza się okno Zap-History. Stary Zap-History był osobną funkcją i przy takich samych ustawieniach prawo/lewo miałem po prostu poprzedni/następny kanał a teraz muszę jeszcze kliknąć OK ;) PS. No chyba, że takie zachowanie ma związek z ExtendedNumberZap? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hosunio Opublikowano 31 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 wyłącz w menu i sprawdz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mickey Opublikowano 31 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 b.z. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hosunio Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Nowsza wersja enigma2-plugin-systemplugins-extnumberzap_1.0-rc7_mipsel.ipk.zip Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mickey Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 @hosunio: Skąd bierzesz najnowsze wersje tego plugina? Działa bardzo dobrze (IMO). Uaktywniłem sobie picony i jest jeszcze lepiej :) Nie wspomnę już o tym, że swego czasu rozwiązał problemy z PTS i ZapHistory. @tux: Może by wrzucić tego plugina do PPanels? Albo przynajmniej do system.sh? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hosunio Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 aktualna wersja powinna być zawsze tu: http://openpli.org/forums/topic/28324-extentended-number-zap/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 do system.sh da się. Do PPanels wrzucam już tylko stable. Póki co ubywa z niego a nie przybywa. Musimy w sofcie z pilota zostawić to co jest w 100% sprawne a reszta z forum/www i system.sh na odpowiedzialność tego co instaluje. Decyzja podjęta na podstawie tego co robią ludzie. Przykładem były dwie skórki z PIG. Pisałem, tłumaczyłem, apelowałem. NIC → i tak winny był soft. Dlatego nie ma z PPanels wersji z PIG, która może być problemowa. To samo będzie z innymi pluginami/dodatkami itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hosunio Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 ten plugin nie powinien zaszkodzić, jest pisany przez tego samego autora co PTS, i przy aktualizacji PTS-a robi update tu. Pytanie tylko kto to będzie na bieżąco aktualizował. Co do PIG-a, testował ktoś na nowym sofcie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Ja na serwerze mogę podmieniać ale ktoś musi to podsyłać jak do tej pory @hostunio. Nie dam rady sam wszystkiego ogarnąć. Kiedyś trzeba spać, pracować, robić coś innego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matzg Opublikowano 12 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 Version 1.0-rc9 -add correct Channel Number -find iptv picons ps Drobne poprawki, wyłączenie nie działających funkcji ExtendedNumberZap_1.0-rc9-2.tar.gz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomTelos Opublikowano 26 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 Powrót wtyczki do repo na razie w test. -Poprawka wyświetlająca pikony -Dostosowanie do skinów FullHD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietrek Opublikowano 16 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2016 Powiedzcie czy coś się zmieniło w tej wtyczce pod kątem numerowania?? Gdy mam listę ściągniętą pluginem j00zka to mam numerację zgodną z numeracją operatora. Gdy natomiast doinstaluję ten plugin pojawia się problem z numeracją. Na kanale 39 jest wolne pole na liście operatora nc+. Natomiast po instalacji tego plugina numeracja jest ciągła jak leci więc kanały po numerze 38 przesuwają się o 1 do przodu. Takich miejsc w liście jest więcej na dalszych polach. Czy ktoś da radę tę sytuację rozwiązać ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi