Jump to content

ESI stoi na generowaniu kluczy SSH

jomamoto

Recommended Posts

Teraz tylko nie działa mi pilot od ESI. Nie mogę znależć jak to zmienić.

Jeżeli piszesz o pilocie z CP, to ... domyślnie nigdy nie działał z GOS. Konfiguracja jest na forum, ale jakoś nie może się przebić do domyślnego pliku konfiguracyjnego w systemie...

A konfiguracja jest w trybie XMP?

Poza tym w /usr/share/doc/remote-doc jest plik czytato.txt. Niestety nikomu do tej pory nie chciało się go napisać :)

W tym samym katalogu są pliki.conf. niestety są tylko te co dostałem mailem jako sprawdzone.

Jak ktoś to wyprostuje, doda, napisze, poprawi i podeśle to się doda do repo.

A konfiguracja jest w trybie XMP?

Poza tym w /usr/share/doc/remote-doc jest plik czytato.txt. Niestety nikomu do tej pory nie chciało się go napisać :)

W tym samym katalogu są pliki.conf. niestety są tylko te co dostałem mailem jako sprawdzone.

Jak ktoś to wyprostuje, doda, napisze, poprawi i podeśle to się doda do repo.

Konfiguracja jest w RAW, ale LONG o ile pamiętam działa. Jeżeli to pierwsze nie przeszkadza, to mogę podesłać. Coś mi się kojarzy, że coś tam modyfikowałem w pliku udostępnionym przez @314TeR: http://forum.xunil.pl/index.php/topic,1657.0.html

Oba formaty są akceptowalne, ale z tego co pamiętam to albo nie działało, albo były kłopoty jak XMP + RAW był w jednym pliku.

Jeżeli będzie to osobny plik to można dać do DOC i jak coś to osoba sobie skopiuje jako plik usera.

• 3 months later...