tux Opublikowano 24 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 Plugin Cool TV Guide to rozbudowany przewodnik po programach TV. Idealny zastępnik systemowego EPG plugin_cooltvguide.tar.gz plugin_cooltvguide5.tar.gz plugin_cooltvguide6.tar.gz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość akag Opublikowano 12 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 Po instalacji z poziomu ppanels gdzie to jest?bo w pluginach pusto a epg stare. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 12 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 Którą wersję zainstalowałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość akag Opublikowano 12 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 Tą "bezpieczną" pierwsza od góry. Bo tam niżej też wersja 6 jest widziałem, tylko instalacja na własną odpowiedzialność. Swoją drogą tą wersją 6 można uwalić dekoder czy tylko GS się pojawia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 12 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 Przypisz ją sobie pod klawisz EPG w konfiguracji Pilota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość akag Opublikowano 12 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 Działa, dzięki wielkie za pomoc. Proszę jeszcze tylko o odpowiedź jakie problemy występują z tą wersją 6, która też jest dostępna w ppanels. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 12 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 Zawiera PIG. Przy dobrym zasilaniu na niektórych kanałach SD się tuner zawiesi. Jak masz złe zasilanie to nawet uwalisz uboota. Nie mam źródeł to nie mogę poprawić wielkości PIG, która nie powoduje błędów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość akag Opublikowano 12 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 Możesz jeszcze krótko powiedzieć co to jest to PIG?bo słyszałem już że uwala tunery, ale nie mam pojęcia co to jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 12 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 Zminimalizowany obraz pełnego ekranu do wymiaru x na y małego okienka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość carolef Opublikowano 15 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 Jak przypisać do pluginu w wersji 5 picony inne niż systemowe? Mam duże przeźroczyste picony i licho wygladają w tym pluginie. Dodatkowe pytanie: jak wyłączyć komunikat przy zamykaniu, że jest nowa wersja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rok666 Opublikowano 15 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 Z komunikatem walczyłem i jedyny sposób to zainstalować najnowszą wersję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 15 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 Wgrać nowszą wersję. CO do Pikon raczej nic nie zrobisz. Nie ma źródeł tego plugina. Jest już skompilowany :( (wersja 5 i 6). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość carolef Opublikowano 15 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 Mam rozwiązanie z piconami. Zakładamy katalog /coolpicon i tam wrzucamy małe picony ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość carolef Opublikowano 29 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 Czy można prosić o działającą z graterila 2.x.x wersję 6? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 29 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 Wersja pod OE 3.x na stronie CollTvGuide. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość carolef Opublikowano 29 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 Jak zainstalować to .ipk? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pppp Opublikowano 29 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 zmien se na tar.gz i recznie wypakuj sam plugin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość carolef Opublikowano 29 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 zmieniłem nazwę na tar.gz i nie działa :( to tak miałem zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pppp Opublikowano 29 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 Sory kolego. To nie jest korespondencyjny kurs linuksa. Dostaleś wskazówkę. Kombinuj dalej sam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość carolef Opublikowano 30 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2013 Rzadko się poddaję ale tym razem jestem w kropce i nie wiem jak to ugryźć. Wysłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mickey Opublikowano 30 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2013 Z tego co widzę, to do ściągnięcia jest zip a w zipie jest ipk. Z ipk bardzo dobrze radzi sobie 7-Zip i po wypakowaniu dostajesz zwykle plik data.tar a z nim już sobie poradzisz - w środku jest struktura katalogów. Możesz też spróbować jak na dreamboksie: ipkg install nazwa_pliku.ipk ... BTW: W środku są tylko pliku pythona, więc informacja, że to mipsel nie powinna mieć znaczenia, ale pewności nie mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość carolef Opublikowano 30 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2013 Rozpracowałem temat ;] w załączniku zamieszczam efekt. Potwierdzone - działa ;] EDIT: Wersja 6.4. Kolega carolef załączył wersję dla Gratelii 2.0 (OE2.0), ja do kompletu załączam tą samą wersję plugina dla Gratelii 1.0 (OE1.6). data.tar plug_cooltv_gratelia1.tar.gz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość carolef Opublikowano 25 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 Kolejna zagadka. Po długim czasie chciałem powrócić to tej wersji cooltvguide którą wrzuciłem dawno temu tu na forum (jest powyżej). Po wgraniu do tuna wywala komunikat, że jest nowa wersja i że mam sobie ją wgrać i tyle, reszta nie działa. Wrzuciłem nową wersję 7.coś tam i jest ok, tylko że po naciśnięciu klawisza back nie zamyka okna epg. Tu pytanie jak zmusić wersję 6 by działała i nie truła głowy o nowej wersji ew jak nową wersję przekonać, że klawisz back się przydaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mickey Opublikowano 26 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 Podmień w katalogu wtyczki, Restart GUI i ... powinno działać. keymap.zip Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość carolef Opublikowano 26 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 Działa, dzieki. Normalnie hakier jesteś ;-) Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mickey Opublikowano 26 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 Lekko zmieniony keymap.xml w poście powyżej. W załączniku kompletna wtyczka. PS. Wtyczka ... ładna. A poza tym... Bardzo dobra do testowania PiGa. Ma tą funkcję w co najmniej 3 rozmiarach na różnych ekranach. plug_cooltv_73.tar.gz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość carolef Opublikowano 26 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 Wtyczka ma jeden zasadniczy bajer. Klawiszami << >> przełącza bukiety - dla mnie kolosalne udogodnienie. Mam listę kanałów posortowaną na tematy, ogólne, wiedza, muza, bajki itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomTelos Opublikowano 6 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2017 Aktualizacja mips32el wersja 7.6.0-3 Dodano ekrany FULL HD do skórki infinityFHD Dodano również ekrany do pozostałych skórek Full HD bazujące na oryginalnych ekranach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi