Gość devil-80 Opublikowano 17 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2016 Witam, a gdzie tkwi problem jak shoutcast się otwiera, jest lista stacji lecz po jej kliknięciu nie słychać dźwięku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fruit1fruit Opublikowano 24 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2016 Czy wtyczka SHOUTcast jest dostępna obecnie? nie mogę jej zlokalizować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomTelos Opublikowano 25 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2016 Ta wtyczka na razie jest nie dostępna w opkg. Nasz system operacyjny różni się troszku od konkurencji i tutaj będę musiał mu dopisać jakie pakiety są mu potrzebne do prawidłowego działania lub poprawić w samej wtyczce. Z tego co pamiętam coś tam chyba się zawieszało i dlatego wyleciał. W wolnej chwili poprawie i wróci do opkg. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loki7777 Opublikowano 13 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 Jakieś postępy z poprawianiem tej wtyczki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fruit1fruit Opublikowano 14 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2016 No mnie też do niej tęskno troszkę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość konradwo Opublikowano 28 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2016 Ja też czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość roman05 Opublikowano 14 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2016 Witam serdecznie forumowiczów i użytkowników nowej Graterlii. Soft przypadł mi do gustu i w ramach dopasowania go do swoich potrzeb postanowiłem zainstalować wtyczkę Shoutcast. Zainstalowałem ją poprzez SSH. Plugin dość długo uruchamia się i problem pojawia się przy próbie wyszukiwania gatunku (zielony). Pojawia się spinner i na tym koniec. Zachodzi konieczność restartu nboxa ( kill). Plik instalacyjny pobrałem z http://graterlia.xunil.pl/goscore_sh4_archive/Graterlia_OS/2016/ Pozdrawiam, Roman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mesiu84 Opublikowano 22 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2016 A może ktoś udostępnić plik instalacyjny, bo http://graterlia.xunil.pl/goscore_sh4_archive/Graterlia_OS/2016/ nie działa z przyczyn oczywistych :-) Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość angy22 Opublikowano 9 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2016 Czy ta wtyczka ma szanse zaistnieć jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gringo Opublikowano 9 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2016 SHOUTcast przecież działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość angy22 Opublikowano 12 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2016 Nie wiem jaki plik instalacyjny masz ale mi buforuje do kilkunastu procent a potem pingwinek cały czas.Stacja która się uruchomi to gra.Potem trzeba zrestartować tuner. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepan Opublikowano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 koledzy nie mogę znaleźć tej wtyczki w opkg, czy ktoś może ją tutaj udostępnić ?? pozdrowienia ps. wszystkiego najlepszego w nowym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gringo Opublikowano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 http://upload.dvhk.to/file.php?id=12740 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomTelos Opublikowano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 gringo[/member] Potwierdzasz działanie na Gos? że to tak reklamujesz tutaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 2 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 Jak możesz sprawdź mi całość bez multiframework. Od tej wersji GST jest libmad i odpowiednia biblioteka. Chodzi o ustalenie czy sam GST zadziała jak powinien. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasi7 Opublikowano 7 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 umnie w Zarządzanie oprogramowaniem/pakiety/zainstalowane pakiety/ brak jest multiframework. Natomiast SHOUTcast chodzi. Poprawka zawiesza sie przy zmianie stacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 26 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2017 Pakietu enigma2-multiframework nie ma już w repozytorium. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomTelos Opublikowano 26 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2017 SHOUTcast dostępny w repozytorium addons dla mips32el. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość WitQ Opublikowano 2 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 parę dni temu widziałem pakiet shoutcast w repo, dzisiaj nie ma. Skąd mogę ściągnąć .ipk? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomTelos Opublikowano 2 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 I cały czas jest ale tylko na mipsie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djjsatelita Opublikowano 4 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2017 Czyli nie ma szans na Shoutcasta w nboxie z Graterlia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomTelos Opublikowano 4 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2017 Jest szansa ale to dopiero przy aktualizacji openpli na sh4. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djjsatelita Opublikowano 4 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2017 Nie rozumiem. Mam aktualny Graterlia na SH4. Jak mógłbym wgrać Shoutcast? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jordi Opublikowano 4 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2017 Jest szansa ale to dopiero przy aktualizacji openpli na sh4. To świetna wiadomość. Pozostaje więc czekać cierpliwie :) Nie rozumiem. Mam aktualny Graterlia na SH4. Jak mógłbym wgrać Shoutcast? domniemam, że chodzi o aktualizację samego OpenPLI do nowszej wersji, a nie GOS jako całości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomTelos Opublikowano 4 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2017 domniemam, że chodzi o aktualizację samego OpenPLI do nowszej wersji, a nie GOS jako całości. Dokładnie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość WitQ Opublikowano 22 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 zainstalowałem SHOUTcast (spark 7162), ale mam taki efekt jak koledzy pisali tzn. przy przełączaniu stacji zwiecha. Czy jest na to lekarstwo? W informacji do paczki enigma2-plugin-shoutcast są zależności: enigma2, gstreamer-plugins-dvbmediasink, gstreamer-plugins-good, python-pyopenssl Ja ma zainstalowane: enigma2, gstreamer-gos - 1.10.1-4, python-openssl-gos - 0.13.1-3; reszty paczek nie ma w repo - czy to może być powodem? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi