Marcin Opublikowano 5 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 Mam taki o to router. Niestety bateria w nim ma zaledwie 1700mAh co wystarcza na około 4h ciągłej pracy a to jest dla mnie zdecydowanie za mało. Szukam w sieci informacji o większej baterii do w/w routera ale nic nie mogę znaleźć. Czy ktoś coś wie, widział? Klapka z tyłu nie musi się zamykać, chce tylko większą pojemność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
314TeR Opublikowano 6 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2014 Pojemniejsza bateria oznacza większe gabaryty. Masz techniczną możliwość włożenia większego akumulatora? Jak nie, to od razu włóż między bajki opowieści o 2,3,4 razy pojemniejszych bateriach przy tych samych gabarytach. Przy obecnych technologiach nie da się... "gęstość energetyczna" akumulatorów jest po prostu fizycznie nie do przeskoczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 6 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2014 Właśnie o to chodzi że zależy mi na większej i tak jak wspomniałem nie zależy mi na zamknięciu klapki. @314TeR napisałeś to samo co ja chce uzyskać odpowiedź. Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
314TeR Opublikowano 6 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2014 Porównywałeś czy taka bateria nie występowała w jakiś telefonach? Może w ten sposób dało by radę coś dobrać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 6 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2014 Jak poszedłem raz do jednego "sklepiku" z akcesoriami to goscio po sprawdzeniu trzech baterii powiedział mi że nic nie dopasujemy ale to było powiedziane tak że chodziło mu o to "panie, idź pan stąd" Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 6 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2014 A może kup po prostu poszukaj czego na http://www.bto.pl/ Dobierz sobie jakiś pak baterii + ładowarkę do tego i już. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 6 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2014 A może kup po prostu poszukaj czego na http://www.bto.pl/ Dobierz sobie jakiś pak baterii + ładowarkę do tego i już. Mam obecnie powerbank 10400mAh ale w niektórych sytuacjach nie mam go jak/czym transportować i sam modem jest wygodniejszy. Ogólnie używam go w sumie tylko z PB ale... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość j00zek Opublikowano 7 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 Jakie są wymiary tej baterii i ile stykow? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 7 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 45.95 x 65.37 x 5.45 3 piny + z brzegu bo wiem że i z biegunowością bywa różnie. Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi