Gość hosunio Opublikowano 19 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 Nie wiedziałem gdzie dać, dam tu :)>- Do klasycznego EPG dokłada picony, nie działa z bigpicon-ami Zawsze to coś innego. Usunąć ten co jest w pluginach i dać ten. [załącznik usunięty przez administratora] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tuspam Opublikowano 19 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 A masz moze jakis w ktorym przelaczanie jest pod \"OK\" a nie pod czerwonym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hosunio Opublikowano 19 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 zaraz wysypie z wora ;) A tak szczerze to też bym chciał, może by jakoś plugin przerobić ;) self[\"actions\"] = ActionMap([\"EPGSelectActions\", \"OkCancelActions\"], { \"cancel\": self.closeScreen, \"ok\": self.eventSelected, \"timerAdd\": self.timerAdd, \"info\": self.infoKeyPressed, \"red\": self.zapTo, \"input_date_time\": self.enterDateTime, \"nextBouquet\": self.nextBouquet, \"prevBouquet\": self.prevBouquet, \"blue\": self.showSetup, \"prevService\": self.prevPressed, \"nextService\": self.nextPressed, Tak to wygląda w GraphMultiEpg.py Nie wiem czy zmiana tutaj coś da ale można spróbować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tuspam Opublikowano 19 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 Ty masz wsztstkie pluginy :) zaraz sprawdze zamienione pozycje z tego pliku. Ok, zamieniony i dziala :) Pod czerwonym sa teraz informacje o wydarzeniu. [załącznik usunięty przez administratora] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 19 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 @hosumio staje się ekspertem od pluginów! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hosunio Opublikowano 19 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 I tak dodaję tylko te które uważam za użyteczne. @tuspam widzę że pół pluginy przerobiłeś :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomiss Opublikowano 19 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 Działa ale nie do końca, jak wchodzę w konfigurację (zielony przycisk) i nie zmieniam nic przy wyjściu wciskam anuluj i w tym momencie mam GS - testowałem 2x to samo. W załączniku log. I jedno pytanie lubię mieć na ekranie w miarę jak najwięcej info więc zmieniam aby wyświetlało 10 programów ale wtedy picony są totalnie niewidoczne tzn za duże czy można jej w jakiś sposób pomniejszyć ? [załącznik usunięty przez administratora] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tuspam Opublikowano 19 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 Mozna to poprawic (gs) ale musisz poszukac zapewne w pliku GraphMultiEpg.py aby anuluj obslugiwal inny przycisk. Jak wyjdziesz zapisz to nie ma gs wiec wielkiego problemu nie ma - wejdziesz raz ustawisz, zapiszesz i po problemie. Co do ikon to oczywiscie mozna ale trzeba to zrobic sobie np programem do przerabiania skinow \"e2skinner\". Aby ikony byly cale trzeba rozciagnac obszar w ktorym sa wyswietlane \"linie czasu\" tyle ze ciezko bedzie zmiesci powyzej 8sztuk tak zeby ikony byly jeszcze cale. Rozciaganie lini czasu oczywiscie musi byc kosztem czegos, trzeba usunac okno z PIG, mozna przesunac opis wydazenia, mozna go zrobic nizszym a szerszym, zeby info bylo cale mozna zminiejszyc jeszcze czcione albo wywali zbedne informacje. Jak chcesz skorke metrix_mod przerobiona przeze mnie tak zeby ladnie wyswietlalo 8 sztuk z pelnymi ikonami to daj cyne, wrzuce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hosunio Opublikowano 20 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 Z tym GS u mnie to samo ale myślę, ze to nie wina pluginu. U mnie tak wygląda przy 10 pozycjach: [załącznik usunięty przez administratora] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tuspam Opublikowano 20 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 Cos mi open webif nie chce robic screenshot-ow wiec zrobilem tel. :) Na moim przerobionym na 8 i 10 z opisem wydarzenia wygladaja pikony chyba lepiej, sa bardziej kwadratowe wiec mniej przyciete. Bez opisu bylyby zapewne w calosci ale ja wole z :) Wyglada to mniej wiecej tak: [załącznik usunięty przez administratora] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rok666 Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Można prosić o aktualną wersję graphmultiepg z graterlii 2 w wersji .py (możliwej do edycji)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi