Marcin Opublikowano 20 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2013 Witak. Bardzo przyzwyczaiłem się do listy z NC+ gdyż bardzo długo używałem ich dekodera. Wiem, że nie znajdę takowej w sieci i chciałem sobie sam taką stworzyć. Niestety nie wiem jak dodać tzw "puste/ukryte" kanały. Chodzi mi o to, że dreamboxEDIT nie umożliwia mi zrobienia "przerwy" między kanałami. Czyli np Canal+ Sport kończy się na kanale 35 a następny kanał to dopiero 40. Między 36-39 nie ma nic. Jak mogę sobie zrobić taką listę? P.S. Jeśli ktoś był by tak miły i chciał mi zrobić taką listę to podaję link do aktualnego wykazu kanałów http://ncplus.pl/~/media/ncplus/Dokumenty/uklad%20kanalow/uk%C5%82ad%20kana%C5%82o%CC%81w%20ncplus%20od%2017.09.2013.pdf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tequila Opublikowano 20 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2013 "Puste" miejsca możesz dodać wstawiając -#SERVICE 1:832:D:0:0:0:0:0:0:0:^M: ^M -#DESCRIPTION ^M ręcznie do pliku userbouquet... w odpowiednie miejsca. Żmudna robota jak cholera. Znalazłem to gdzieś kiedyś na jakimś zagramanicznym forum. BTW, to byłby fajny ficzer do plugina FastSearch. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 20 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2013 W odpowiednie miejsce czyli? Mozna prosic o jakas instrukcje? Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tequila Opublikowano 20 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2013 1) Otwierasz userbouquet... 2) Liczysz 35 serwisów 3) Wklejasz 4x to co podałem wyżej, tworząc 36, 37, 38, 39 (puste serwisy) 4) Zapisujesz, restartujesz enigmę i masz "dziurę" między 35 a 40, tak jak chciałeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 20 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2013 Dzięki. W sumie wystarczy tylko #SERVICE 1:832:D:0:0:0:0:0:0:0:^M: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 20 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2013 Ok. W załączniku daję listę według kolejności kanałów NC+ Dzięki @tequila P.S. Jak ktoś ma inny sposób ukrywania kanałów lub wie jak inaczej zrobić taką listę to proszę o info lista_by_djMarco.zip Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AbrahaM Opublikowano 21 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 Ok. W załączniku daję listę według kolejności kanałów NC+ Dzięki @mtekieli P.S. Jak ktoś ma inny sposób ukrywania kanałów lub wie jak inaczej zrobić taką listę to proszę o info Fundamentalne: której wersji Graterli używasz? testowo wgrałem Twoją listę dla NC+ i... niestety widzę kanały które powinny być ukryte, wraz z ^M w nazwie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość herpoi Opublikowano 21 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 Pamiętam, że kiedyś chciałem uzyskać efekt listy z pomijaniem niektórych numerów. Zależało mi na tym, aby zaczynać ciągi tematyczne kanałów od pełnych dziesiątek. Niestety nie udało mi się tego zrealizować na Enigmie w akceptowalny sposób, a fiuczer warty rozważenia :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 21 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 Ok. W załączniku daję listę według kolejności kanałów NC+ Dzięki @mtekieli P.S. Jak ktoś ma inny sposób ukrywania kanałów lub wie jak inaczej zrobić taką listę to proszę o info Fundamentalne: której wersji Graterli używasz? testowo wgrałem Twoją listę dla NC+ i... niestety widzę kanały które powinny być ukryte, wraz z ^M w nazwie.. Można powiedzieć, że w 70% i tak jest to co chciałem bo kanały są nieaktywne. Wcześniej radziłem sobie w taki sposób, że w to miejsca gdzie nic nie powinno być wkładałem kanały z astry bo nie mam twina i była oczekiwana przerwa :D G2, niestety u mnie też tak jest i nie są ukryte. Ale kolejność mam taką jaką chce i mam kanał na danym nr na którym miałem kiedyś w nc+ więc wiem gdzie co mam :D @herpoi, trzymam kciuki. Mi na tym bardzo zależy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tequila Opublikowano 21 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 Eee. Coś nie tak. Kanały nie powinny być widoczne na liście. Widzę, że wstawiłeś #SERVICE 1:0:D:0:0:0:0:0:0:0:^M: ^M #DESCRIPTION ^M zamiast #SERVICE 1:832:D:0:0:0:0:0:0:0:^M: ^M #DESCRIPTION ^M Nie wiem, czy to ma znaczenie. Przetestuję później. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 21 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 ^M: ^M To jest znacznik końca linii by MS Windows Tych znaczków nie wstawiamy. Jak robimy to w windowsowym edytorze to sam je wstawia. Jak pod Linuxem to nie będzie tam nic. Linux ma inny znacznik końca linii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tequila Opublikowano 21 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 Dobra, sprawdziłem. Wystarczy tylko #SERVICE 1:832:D:0:0:0:0:0:0:0: Wówczas wpis nie jest widoczny na liscie w GUI. Załączam poprawioną listę djmarco83 userbouquet.dbe18.tv.tar.gz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AbrahaM Opublikowano 21 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 Eee. Coś nie tak. Kanały nie powinny być widoczne na liście. Widzę, że wstawiłeś Nie wiem, czy to ma znaczenie. Przetestuję później. Nie wstawiał, ale jest źle. I po testach już wiem dlaczego: dreambox edit 5.3.0.0 (i starsze też) uważa się za mądrzejszego od użytkownika i jeśli do niego ktoś zleci importowanie bukietu, to podmienia: z #SERVICE 1:832:D:0:0:0:0:0:0:0: na #SERVICE 1:0:D:0:0:0:0:0:0:0: zaś jeśli plik zostanie brutalnie podmieniony na właściwy, to usuwa #SERVICE 1:832:D:0:0:0:0:0:0:0: z bukietu, traktując te wpisy jako błędne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 21 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 No wlasnie, ja wgrywalem za pomoca dreamedita. Wiec wszystko jasne. Ps. Gdzie na nboxie sa "buqiety"? Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tequila Opublikowano 21 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 /etc/enigma2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AbrahaM Opublikowano 21 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 /etc/enigma2 potwierdzam prawidłowe działanie, założenia: 1) bukiet wgrany ręcznie do /etc/enigma2 2) bukiet przeedytowany (zgodnie z wytycznymi z wątku) i... enigma tak jak trzeba NIE wyświetla wpisów "zapełniaczy". Dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tequila Opublikowano 26 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2013 Załączam moda oryginalnego plugina freebox'a. Dodałem opcję numeracji w/g operatora (domyślnie tak) pod zielonym. FastSearch26.tar.gz - pod pythona 2.6 FastSearch.tar.gz - pod pythona 2.7 Uwaga!!! Plugin systemowy. Zawartość, po rozpakowaniu, wgrać do /usr/lib/enigma2/python/Plugins/SystemPlugins/FastSearch i koniecznie zrestartować GUI. Testowałem NC+ HB i Polsat. Nie testowałem opcji HB+Astra. Uwagi, sugestie mile widziane ;) FastSearch.tar.gz FastSearch26.tar.gz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rok666 Opublikowano 26 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2013 /etc/enigma2 wgrany ręcznie do /etc/enigma2 przeedytowany (zgodnie z wytycznymi z wątku) bukiet, i... enigma NIE wyświetla "zapełniaczy". Dziękuję. Możesz podrzucić swoją listę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 26 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2013 Załączam moda oryginalnego plugina freebox'a. Dodałem opcję numeracji w/g operatora (domyślnie tak) pod zielonym. Plugin pod pythona 2.7 (czyli G2 i GOS). Uwaga!!! Plugin systemowy. Zawartość, po rozpakowaniu, wgrać do /usr/lib/enigma2/python/Plugins/SystemPlugins/FastSearch i koniecznie zrestartować GUI. Testowałem NC+ HB i Polsat. Nie testowałem opcji HB+Astra. Uwagi, sugestie mile widziane ;) Czyli rozumiem, ze jak to wgram, przeskanuje satelite, to bede mial liste taka jaka ma nc+ i np CP? Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tequila Opublikowano 26 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2013 Tak, pod warunkiem, że wybierzesz w menu opcję "Szybkie wyszukiwanie". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 26 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2013 Załączam moda oryginalnego plugina freebox'a. Dodałem opcję numeracji w/g operatora (domyślnie tak) pod zielonym. Plugin pod pythona 2.7 (czyli G2 i GOS). Uwaga!!! Plugin systemowy. Zawartość, po rozpakowaniu, wgrać do /usr/lib/enigma2/python/Plugins/SystemPlugins/FastSearch i koniecznie zrestartować GUI. Testowałem NC+ HB i Polsat. Nie testowałem opcji HB+Astra. Uwagi, sugestie mile widziane ;) Dzięki kolego. Jesteś wielki. Działa to bardzo dobrze :D Nareszcie będę miał zawsze aktualna listę :) EDIT: Ale coś jest nie tak jednak bo nie wyszukuje Polsat HD (ani NC+ ani Polsat) i nie widzę History HD EDIT2: W ogóle na polsacie ciągnie listę tak jak by tylko SD. Tzn w pierwszej kolejności są kanały SD a dopiero gdzieś hen daleko są HD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tequila Opublikowano 27 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 Jeżeli chodzi o NC+ - to jest układ dla dekoderów w systemie SECA. Nie ma na nich możliwości odbioru Polsatu HD i History HD. W przypadku Polsatu, kanały HD zaczynają się od 111 - taki układ po prostu nadaje operator. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 27 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 Hmmm. Mam dostep do dekodera CP i tam na poczatku sa kanaly HD. Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość qlek Opublikowano 9 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2013 Witam! a ma ktoś może poprawkę do FastSearch pod python 2.6? żeby zostawiało wolne kanały jak cyfra daje, chce uzyskać listę dokładnie jak na tunerze od NC+ HD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 10 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2013 Proszę bardzo cała lista. Skasuj tylko .txt, wklej do /etc/enigma2 i dodaj linijkę do /etc/enigma2/bouquets.tv #SERVICE 1:7:1:0:0:0:0:0:0:0:FROM BOUQUET "userbouquet.nc_07122013_1604.tv" ORDER BY bouquet userbouquet.nc_07122013_1604.tv.txt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość qlek Opublikowano 23 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2013 Kolego tequila jest szansa na takiego moda jak zrobiłeś ale pod python2.6 na openPLi v8.3? bo tego niestety nie widzi mój tuner Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 2 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 Aktualna lista kanałów według kolejności NC+ Proszę o skasowanie rozszerzenia *.txt, dodać do /etc/enigma2, wyedytować i wkleić linijkę do /etc/enigma2/bouquets.tv #SERVICE 1:7:1:0:0:0:0:0:0:0:FROM BOUQUET "userbouquet.nc.tv" ORDER BY bouquet userbouquet.nc.tv.txt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość emarcin Opublikowano 2 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 Sorry ale co się zmieniło od poprzedniej Twojej listy? Widzę, że nie ma nSport37 czy coś więcej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 2 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 np TVN24 BiŚ, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość emarcin Opublikowano 2 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 Spoko. Fajnie, że robisz tę listę ja korzystam ale pierwszą 10 modyfikuje pod siebie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 8 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Załączam moda oryginalnego plugina freebox'a. Dodałem opcję numeracji w/g operatora (domyślnie tak) pod zielonym. Plugin pod pythona 2.7 (czyli G2 i GOS). Uwaga!!! Plugin systemowy. Zawartość, po rozpakowaniu, wgrać do /usr/lib/enigma2/python/Plugins/SystemPlugins/FastSearch i koniecznie zrestartować GUI. Testowałem NC+ HB i Polsat. Nie testowałem opcji HB+Astra. Uwagi, sugestie mile widziane ;) FastSearch.tar.gz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sunfizz Opublikowano 23 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 Witam Czy mógłby ktoś powiedzieć co się dzieje z tym pluginem bo od jakiegoś czasu podczas wyboru listy nc+ czy to polsatu klikając start (czerwony) dostaje komunikat: aktywacja transpondera - nieudana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 23 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 U mnie wszystko ok. Wczoraj wgrywalem nową listę i nie było problemu. Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sunfizz Opublikowano 23 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 A więc rozwiązanie okazało się być banalne :) Wystarczy przeskanować orbitę i bajka. [shadow=white,left]Automatyczne skanowanie 2xTAK >> skanowanie[/shadow] Po tym zabiegu plugin fastsearch wyszukuje, pobiera listę kanałów. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bychol Opublikowano 27 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 ktoś u siebie sprawdzi ten plugin jak i orginalny z ustawieniem tuner A port A hodbird port B astra , tuner b port A hodbird port B astra, preferowany tuner B jak ktoś może niech sprawdzi na obojętnie jakim image od 8.1 wzwyż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 12 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 Czy dało by radę aby ta wtyczka dawała pliki o nazwach "usertv01" a nie tak jak jest to teraz "userbouquet.polsat_12032014_1501.tv"? Czy dało by radę aby ta wtyczka dawała pliki o nazwach "usertv01" a nie tak jak jest to teraz "userbouquet.polsat_12032014_1501.tv"? Rozumiem, że nie ma takiej możliwości? Scalono, nie piszemy posta pod własnym postem EDYTUJEMY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietrek Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Powiedzcie czy ten plugin nadal działa i wyszukuje prawidłowo programy ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sunfizz Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Powiedzcie czy ten plugin nadal działa i wyszukuje prawidłowo programy ??? Tak, działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietrek Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 U mnie aktywacja transpondera - nieaktywna. Może mam złą wersję jaka jest najnowsza i działająca może mi ktoś swoją udostępnić?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Hmm... Jest w OPKG :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sunfizz Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 U mnie aktywacja transpondera - nieaktywna. Może mam złą wersję jaka jest najnowsza i działająca może mi ktoś swoją udostępnić?? W opkg enigma2-plugin-fastsearch - 0.2.2 P.s. Zerknij wyżej na mój post, masz tam rozwiązanie swego problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 7 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 Czy ktoś może naprawić błąd w nazwie wyświetlania wtyczki? Błąd jest w pliku plugin.pyo i jak bym wiedział jak konwertować pyo na py to bym sam to zmienił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rok666 Opublikowano 7 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 uncompyle2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 7 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 Dobra, udało się. W załączniku poprawiona wtyczka z poprawną nazwą wyświetlaną w opcji wyszukiwania kanałów. @tux, możesz zaktualizować repo. FastSearch.tar.xz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość j00zek Opublikowano 7 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 tylko po co dekompilować i tracić czas, skoro są dostępne źródła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 7 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 Bo mało kto pamięta, że jest Repo z SRC :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 7 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 No ja nawet nie wiem gdzie co jest :) Ale poprawiłem i bez tego :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 7 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 http://graterlia.xunil.pl/repodata/ Zobacz, że masz tam -src :) Wystarczy do OPKG dodać: src/gz graterlia-src http://graterlia.xunil.pl/repodata/release-src/sh4 src/gz dsi87-src http://graterlia.xunil.pl/repodata/release-src/dsi87 src/gz graterlia-testing-src http://graterlia.xunil.pl/repodata/testing-src/sh4 src/gz dsi87-testing-src http://graterlia.xunil.pl/repodata/testing-src/dsi87 Gdzie dsi87 to naza repo dla danego tunera. Po opkg udate będą paczki z -src. Instalują się do /usr/src/nazwa_paczki/struktura_katalogów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 7 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 To raz jeszcze daję paczkę z poprawką jednej literki ale tym razem paczka ze źródła bez kompilacji na pyo edit: Poprawiłem paczki bo popełniłem błąd. Teraz jest ok. FastSearch_py.zip FastSearch_pyo.zip Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AbrahaM Opublikowano 20 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 To raz jeszcze daję paczkę z poprawką jednej literki ale tym razem paczka ze źródła bez kompilacji na pyo edit: Poprawiłem paczki bo popełniłem błąd. Teraz jest ok. kotek, widziałem kotka, a może błąd? Albo mam wybitnie egzotyczny problem u siebie na UHD88, gdyż od dłuższego czasu nie mogę ściągnąć listy z nieba, albo FastSearch "na twardo" usiłuje szukać transpondera na wejściu antenowym A, lub jest jakiś inny problem z wykrywaniem tego, z którego wyjścia ma korzystać. Przed chwilą sprawdziłem, zmiana preferowanego tunera z "Auto" na "B" nic nie zmienia. "Aktywacja transpondera nieudana" i tyle go widzieli... Korzystam z wejścia B i tylko z B, więc jeśli moje podejrzenie jest słuszne, to FastSearch za cholerę się "nie dobije" do transponder na A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi