Gość carolef Opublikowano 1 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 Vox tv Fokus TV Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomazon Opublikowano 1 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 Nowe picony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość charlie112 Opublikowano 9 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 W załączniku picony 220x132 dla TVP HD, TVP abc i Polsat News HD z nc+ plus te pikony, których mi brakowało po instalacji "enigma2-picon-hotbird-richter-polskie-220x132" picon.zip Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość carolef Opublikowano 9 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 disco polo music Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
myszka20 Opublikowano 15 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 Może się przyda 220x132 32 bit: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Nowe pico Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomazon Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Picony znalezione w sieci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prosument Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 @tomazon Masz może całą paczkę tych picon?Mógłbyś wrzucić na jakiś upload?Byłbym wdzięczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Jak ktoś zrobi całą paczkę pikon niech napisze. Dodamy do OPKG. Przy okazji - może ktoś ma te nowe NC+'owe transparent 220x132? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Jak ktoś zrobi całą paczkę pikon niech napisze. Dodamy do OPKG. Przy okazji - może ktoś ma te nowe NC+'owe transparent 220x132? Dzisiaj wieczorem zrobię Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sunfizz Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Będziemy wdzięczni ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Ale tylko transparentne i tylko 220x132 i 100x60 Od razu piszę, żebyście mnie nie prosili o picony z tłem bo takich nie zrobię. Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Aha, i jak ktoś wie, gdzie jeszcze pozmieniały się loga stacji to napiszcie a ja z aktualizuje paczkę z piconami Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hawkeye11647 Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Polsat News 2, Mjuzik TV(RBL), Disney Channel, Investigation Discovery HD. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomazon Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 @tomazon Masz może całą paczkę tych picon?Mógłbyś wrzucić na jakiś upload?Byłbym wdzięczny Witam, Picony pobieram z tego forum http://www.i-have-a-dreambox.com/wbb2/index.php Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Proszę bardzo do powyższych. Co do picon do + to zrobię to po 1 września jak już zmienią bo obecnie brak w sieci w dobrej jakości. Po za tym zmieni się również logo TVN7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mickey Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Witam, Picony pobieram z tego forum http://www.i-have-a-dreambox.com/wbb2/index.php Pozdrawiam. A dokładniej są w tym watku: http://www.i-have-a-dreambox.com/wbb2/thread.php?threadid=115340&threadview=0&hilight=picon&hilightuser=0&page=1 Na pierwszej stronie w miarę aktualne kompletne paczki dla 4 satelitów a reszty trzeba szukać w tym wątku i na innych forach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 A jednak... :) Przysiadłem i zrobiłem nowe picony + ;) W paczce 100x60 i 220x132 nowe_picon.zip Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 No to dzisiaj mam wenę to jeszcze TVN7 :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Jak ktoś zobaczy jeszcze że gdzieś zmieniły się loga to piszcie a dorobię. Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ryrzy Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Pytanie, w skórce infinityHD na niektórych kanałach zamiast picony mam logo (tego skina?) HD, czy da się to jakoś 'wyłączyć' na rzecz normalnej picony ? Na początku myślałem że poprostu nie ma ikonki dla danego programu, ale jest tak nawet na np TVN HD. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Pikony + lista kanałów wmusza się zgadzać. Liczy się nazwa serwisu (dokładna) oraz duże/małe litery. Zerknij na liste tuxish i pikony do niej. Wszystko tam się zgadza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mickey Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Jak już jesteśmy przy aktualizacji picon, to nawet w dużej paczce ocram brakuje AXN Spin HD. Było, ale od czasu zmiany parametrów nadawania obrazka brak. Czyli pewnie obrazek w paczce jest, tylko nie dla tego kanału. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2014 W załączniku Picon Generator dla listy kanałów. Jak to działa? do katalogu lista wrzucamy wszystkie nasze bukiety + lamedb z naszej listy kanałów; do katalogu logos wrzucamy pikony, dozwolone są symlinki; np. DiscoveryHD może być w kilku pakietach a my chcemy jeden plik pikony; katalog product - tam pojawi się to co wyprodukuje skrypt. Skrypt tworzy w katalogu product katalog logos i tam są wszystkie używane w danej liście kanałów pikony + symlinki. Katalog wyżej tworzone są symlinki do logos/nazwa_pikony.png. Jeżeli będzie brakować jakiejś pikony to w pliku error.log będzie informacja o jego nazwie. Całość powstała bo była mi potrzebna. Dalekie to od ideału ale mi póki co wystarcza. Może Wam się przyda. Skrypt oczywiście pod Linux :) [shadow=red,left] Całość bazuje na tym co jest dostępne tutaj: https://github.com/herpoi/BigPicon[/shadow] picon_generator.tar.xz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 1 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 Może ktoś sprawdzić czy tvn7 hd ma takie samo logo jak tvn7? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skubi Opublikowano 1 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 Jednak logo różni się dopiskiem HD pod TVN. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 3 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 na sat nie ma ale... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 7 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 W załączniku nowe picony w wersji 100x60 i 220x132 nowe_nc.zip Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomazon Opublikowano 22 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2014 Picony znalezione w sieci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość carolef Opublikowano 1 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 Muzo tv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 1 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 Muzo tv jest w tych paczkach http://forum.xunil.pl/index.php?topic=1066.msg20462.msg#20462 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość carolef Opublikowano 1 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 no może i tak. Zrobiłem swój picon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kusiu Opublikowano 1 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 Muzo tv jest w tych paczkach http://forum.xunil.pl/index.php?topic=1066.msg20462.msg#20462 Water Planet? tam jest, bo mam tą paczkę jak i polsatu twoją nowa i nie widzę :) Jeśli chodzi o pikony, rewelacja jakość i dobrze wyglądają.. Dzięki :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 1 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 @kusiu, o co chodzi bo nie załapałem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kusiu Opublikowano 2 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 Sorry bo tak napisałam że aż wstyd.. Chodziło mi czy masz może pikony nowego kanały water planet :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 2 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 Tylko bez nr ref bo nie wiem skąd to jest. Sprawdźcie co lepiej wygląda, wersja biała by oryginalna z siwymi napisami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 4 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 Nowe TVN Style Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 27 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 Niebawem się przyda ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 31 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 CC HD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 11 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2014 Nowe CC HD i zmiana nr ref w disney chanel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 3 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 H2 HD i Lifetime HD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 14 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2015 Aktualizacja - BBC Brit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 18 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 Aktualizacja BBC Brit - nowy kolor - taki będzie w polsce FOX Comedy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 31 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 Aktualizacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość b4mbus Opublikowano 1 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 Jakby ktoś to ze zmienioną nazwą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość niko Opublikowano 1 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 Znalazłem kilka brakujących pozycji w paczce pikon dla skórki Infinity HD mod by tux (220x132px) - jeśli można dodać do kolejnej aktualizacji...? :) BBC BRIT jest lekko zmodzona o dopisek HD, natomiast wersja SD ma zmienione referencje. EDIT Podobnie z BBC Earth (HD/SD) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 1 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 Aktualiazacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 21 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2015 Aktualizacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kusiu Opublikowano 5 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 Można prosić o pikonki nowego kanału: Paramount Channel HD Poland Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 5 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 Proszę bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi