Guest darekmer Posted January 5, 2018 Share Posted January 5, 2018 Witam, chyba najwyższy czas pożegnać się z NBOX i pomyśleć o nowym tunerze. Mam parę pytań o Zgemma S2S i H2S (chyba dobrze napisałem) czy jeszcze jakieś inne (nie 4K). Czy jest gdzieś albo ktoś robił porównanie obu tunerów. Co z tym NAND na naszym All.... wszystkie mają po 512 nand, a na angielskim eba.... po 256 mb. Pytanie do użytkowników czy są zadowoleni z tego wyboru. Czy to są różne wersje na różne rynki ?? czy sobie tak piszą. I jak z gwarancją czy jest jakiś serwis w PL i jakbym kupił na eba.... to mi przyjmą w Polsce. Komentarze i pomoc w wyborze mile widziana. p.s. Wszystkiego dobrego i bez GS w Nowym Roku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomTelos Posted January 5, 2018 Share Posted January 5, 2018 Zadowolony, nie przejmuj się ze 256mb, dekoder ma 2 usb i do tego slot na microsd. Także można cuda czynić. Skok z nboxa jest naprawde duży jeśli chodzi o obsługe i szybkość działania. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tux Posted January 5, 2018 Share Posted January 5, 2018 S2S i H2S to zupełnie inne tunery! H2S ma więcej RAMu przez co ma pełne wsparcie w GOS. Natomiast S2S jest wyłącznie testowo na Forum. Jest tu link do pobrania ale jednak jest to testowe i raczej tak zostanie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darekmer Posted January 6, 2018 Share Posted January 6, 2018 No to zakup przesądzony dzięki za podpowiedź Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts