Gość darekmer Opublikowano 5 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2018 Witam, chyba najwyższy czas pożegnać się z NBOX i pomyśleć o nowym tunerze. Mam parę pytań o Zgemma S2S i H2S (chyba dobrze napisałem) czy jeszcze jakieś inne (nie 4K). Czy jest gdzieś albo ktoś robił porównanie obu tunerów. Co z tym NAND na naszym All.... wszystkie mają po 512 nand, a na angielskim eba.... po 256 mb. Pytanie do użytkowników czy są zadowoleni z tego wyboru. Czy to są różne wersje na różne rynki ?? czy sobie tak piszą. I jak z gwarancją czy jest jakiś serwis w PL i jakbym kupił na eba.... to mi przyjmą w Polsce. Komentarze i pomoc w wyborze mile widziana. p.s. Wszystkiego dobrego i bez GS w Nowym Roku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomTelos Opublikowano 5 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2018 Zadowolony, nie przejmuj się ze 256mb, dekoder ma 2 usb i do tego slot na microsd. Także można cuda czynić. Skok z nboxa jest naprawde duży jeśli chodzi o obsługe i szybkość działania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 5 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2018 S2S i H2S to zupełnie inne tunery! H2S ma więcej RAMu przez co ma pełne wsparcie w GOS. Natomiast S2S jest wyłącznie testowo na Forum. Jest tu link do pobrania ale jednak jest to testowe i raczej tak zostanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość darekmer Opublikowano 6 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2018 No to zakup przesądzony dzięki za podpowiedź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi