Gość M@ras Opublikowano 4 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2017 Cześć Wiem że temat wielokrotnie był wałkowany zdaje sobie z tego sprawę,czy jest szansa na taka liste na potrzeby własne wyłącznie Dodam ze Nigdy nie udostępniałem list twojego autorstwa wyłacznie na własne potrzeby chciałem. Jak da rade czekam na pw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Misoi Opublikowano 4 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2017 Gorąco się dołączam do powyższej prośby kolegi :) Ostatnia lista dodana rok temu raz na rok można by było odświeżyć listy dla miłośników list richtera :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
richter Opublikowano 4 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2017 Nie ma mowy - moja cierpliwość i wiara się Skończyła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 4 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2017 Ja się ogólnie dziwię wam, użytkownicy. Zmiany co prawda są ale czy aż tak znaczące, że nie można tych pojedynczych kanałów co oglądamy samemu dodać do listy? To nie fergusony czy inne wynalazki, gdzie edycja listy kanałów to przejście przez piekło. Tutaj skanujesz, układasz na komputerze, komfortowo i bez stresu i odsyłasz gotowca na tuner. Potem już tylko te małe zmiany nanosisz. No, chyba że namiętnie ktoś ogląda cały ten stos arabów, hindusów, innych dziwadeł na które nawet patrzeć nie idzie. To tutaj zwracam honor - za tym nawet ja nie nadążam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość M@ras Opublikowano 4 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2017 ok trudno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomTelos Opublikowano 4 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2017 Ja nigdy nie rozumiałem fenomenu tej listy. Nie lepiej samemu poukładać listę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 4 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2017 Lista zła nie jest. Nawet całkiem fajna :) Zawsze do ostatniego szczegółu zrobiona i mamy 100% pewności, że najbardziej dziwaczny kanał będzie miał na niej parametry OK. Przy czym zakładam listę na 2 lub więcej SAT itd. Przeciętny oglądacz kanałów "TiFi" z HB i tak w 99,9% czasu gapi się na te z NC+ i CP lub na obie platformy na raz. W takim przypadku poukładanie listy to chwila. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elmo Opublikowano 5 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2017 Bardzo podobna lista do r-r to lista od mj7335[/member] http://forum.xunil.pl/index.php/topic,2827.0.html Tyle że ostatnia aktualizacja była 2 msce temu więc albo się uśmiechniesz do niego albo poczekasz - może udostępni niedługo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
richter Opublikowano 7 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2017 Chcieliście moja listę to proszę > http://upload.dvhk.to/file.php?id=17042 ale nie łudźcie się ze jest aktualna i dobra ,oprócz śmieci i ustawień pod-pisywacza ,to stara lista ,w której nie chciało się komuś zrobić nawet podstawowych Polskich zmian, ale podpis potrafił zmienić. Pomimo zgłoszenia do globala na dvhk o bezczelniejszej kradzieży i podpisaniu cudzej pracy, nic nie zrobiono. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi