tux Posted June 27, 2017 Share Posted June 27, 2017 Na początek zdjęcia :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kusiu Posted June 27, 2017 Share Posted June 27, 2017 Witam, jest to sprzęt lepszy od Zgemma H2S czy są na tym samym poziomie, jak wygląda jego kupna i cena? Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tux Posted June 27, 2017 Author Share Posted June 27, 2017 Ogólnie piszą to to samo co Zgemma H2S. Różnice: Zgemma posiada czytnik kart MicroSD; Zgemma posiada 2x USB (jedno tył, jedo przód); Mut@nt posiada slot CI; Mut@nt ma jedno USB; Mut@nt obsługuje H265 ALE TYLKO DO 1080p i wątpliwe aby obsługiwał wszystkie podstawowe rozszerzenia. Pisząc prościej - obsługa standardu HD przez H265 czyli mniejsze pliki i nic więcej. Co do ceny i tego co i jak warto -- nie wypowiadam się. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kusiu Posted June 27, 2017 Share Posted June 27, 2017 Dzięki serdecznie za rozwianie wątpliwości. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest metu Posted August 15, 2017 Share Posted August 15, 2017 Jeden z polskich sprzedawców twierdzi, że jest drugi port USB z przodu pod klapką, zaglądałeś? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tux Posted August 15, 2017 Author Share Posted August 15, 2017 Są dwie wersje. Dlaczego? Nie wiem. Ja nie mam pod klapką nic, ale doniesiono mi (włącznie ze zdjęciami), że jest USB. Zwróć uwagę na zdjęcie: http://forum.xunil.pl/index.php?action=dlattach;topic=3577.0;attach=17656;image Nie ma tam NIC. Ale potwierdzam, że z przodu jest wycięcie (wytłoczka). Także producent przewidywał wersję z USB z przodu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts