tux Opublikowano 27 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2017 Na początek zdjęcia :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kusiu Opublikowano 27 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2017 Witam, jest to sprzęt lepszy od Zgemma H2S czy są na tym samym poziomie, jak wygląda jego kupna i cena? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 27 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2017 Ogólnie piszą to to samo co Zgemma H2S. Różnice: Zgemma posiada czytnik kart MicroSD; Zgemma posiada 2x USB (jedno tył, jedo przód); Mut@nt posiada slot CI; Mut@nt ma jedno USB; Mut@nt obsługuje H265 ALE TYLKO DO 1080p i wątpliwe aby obsługiwał wszystkie podstawowe rozszerzenia. Pisząc prościej - obsługa standardu HD przez H265 czyli mniejsze pliki i nic więcej. Co do ceny i tego co i jak warto -- nie wypowiadam się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kusiu Opublikowano 27 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2017 Dzięki serdecznie za rozwianie wątpliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość metu Opublikowano 15 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2017 Jeden z polskich sprzedawców twierdzi, że jest drugi port USB z przodu pod klapką, zaglądałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 15 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2017 Są dwie wersje. Dlaczego? Nie wiem. Ja nie mam pod klapką nic, ale doniesiono mi (włącznie ze zdjęciami), że jest USB. Zwróć uwagę na zdjęcie: http://forum.xunil.pl/index.php?action=dlattach;topic=3577.0;attach=17656;image Nie ma tam NIC. Ale potwierdzam, że z przodu jest wycięcie (wytłoczka). Także producent przewidywał wersję z USB z przodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi