wino456 Opublikowano 23 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 Witam zainstalowałem z poziomu tunera wtyczkę Sherlock po wejściu do zakładek wyskakuje mi taki komunikat niekture wtyczki sa niedostepne extension/Sherlock (error 5) input/output error jak wejdę po ftp wtyczka jest zainstalowana korzystam z gałęzi test a stało mi sie to po aktualizacji uhd88 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lechu35 Opublikowano 23 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 Próbowałeś dopasować nazwę do funkcji? Przecież nie będziemy za każdym razem podawać nazwy wtyczek do instalacji. Gdzie własna inicjatywa? Korzystam z Graterlia prawie od początku zawsze jakoś sobie radziłem, w informacjach nie było podane że zniknie ten plugin. Przeglądałem całe repozytorium i nie znalazłem nic co mogło by mi się skojarzyć z tą funkcją. Własna inicjatywa - no przecież piszę ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matzg Opublikowano 23 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 @lechu35 czy to również przeczytałeś http://openpli.xunil.pl/index.php/Graterlia_OS_%E2%86%92_Informacje Zainstalowałeś ponownie enigma2-plugin-fastsearch ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zlewek Opublikowano 23 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 Witam, jaką nazwę nosi wtyczka w repozytorium która wyskakuje jako E2Panel po przyciśnięciu niebieskiego przycisku na pilocie. Mam na mysli wtyczkę do robienia backup listy kanałow Przeszukałem całe repozytorium i nie znalazłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość herpoi Opublikowano 23 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 W GOS menadżer masz możliwość wykonania kopii ustawień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zlewek Opublikowano 23 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 tak wiem, tuner zawiesza sie przy wgrywaniu tym sposobem. Chcialem sprobować inaczej go wgrać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wiech54 Opublikowano 23 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 Witam Chcę uruchomić Graterlię z partycji dysku. Mam w ESI88 w NOR OpenPli 8.3 i z jego pomocą wypakowałem Graterlię na partycję dysku. Problem w tym że nie mam dostępu do sieci LAN. Możliwe jest tylko WIFI ale w Graterlii nie mam sterowników i nie mogę uruchomić sieci. Ściągnąłem paczkę WIFI ale mimo czytania postów na forum od wczoraj nie wiem gdzie tę paczkę skopiować aby dało się ją uruchomić z pomocą pilota. Gdybym to wiedział to dalej już sobie poradzę jak ruszy mi WIFI. Proszę o podpowiedź i wyrozumiałość że pytam o prawdopodobnie trywialne rzeczy, ale nie bardzo mogę sam znaleźć odpowiedź. Dziękuję za pomoc i cierpliwość. Zadziałało to co miało zadziałać. Sporo będę się musiał nauczyć, przynajmniej podstawowych rzeczy aby nie pytać o proste sprawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 23 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 Odpal to co masz w NOR. Zaloguj się do terminala. Zamontuj partycję HDD na jakiegoś katalogu (np. /krowa). Wpisz: chroot /krowa Wpisz: opkg update && opkg install kernel-modules-wifi-rt5370-gos enigma2-plugin-wirelesslan Wpisz: exit Odmontuj partycję dysku. Zrestartuj i uruchom GOS. Jak wszystko poszło OK to będzie działać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
locarno Opublikowano 26 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 Witam Czy w GOS znajduje się odpowiednik dla E2 Manger z Enimgy ? Obrazek w załączniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość spavnkkr Opublikowano 26 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 @locarno Graterlia OS Menadżer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
locarno Opublikowano 26 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 No tak, ale brakuje tam paru funkcji z E2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 26 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 A konkretnie czego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość j00zek Opublikowano 26 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 Jak to czego. Nie da się przestawić pilota w tryb xmp/raw, nie da się wybrać MMF na przykład Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość spavnkkr Opublikowano 26 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 Jak to czego. Nie da się przestawić pilota w tryb xmp/raw, nie da się wybrać MMF na przykład Ale to chyba niepotrzebne jak sądzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość johnyswir Opublikowano 26 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 Jak to czego. Nie da się przestawić pilota w tryb xmp/raw, nie da się wybrać MMF na przykład A no właśnie jak przestawić w tryb xmp pilota? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 26 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 Jaja sobie robisz nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość j00zek Opublikowano 26 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 Jak to czego. Nie da się przestawić pilota w tryb xmp/raw, nie da się wybrać MMF na przykład A no właśnie jak przestawić w tryb xmp pilota? To dość proste, choć nie intuicyjne: - wyłączasz tuner, - włączasz z naciśniętym na pilocie przyciskiem @ - jak na wyświetlaczu pojawi się napis boot, puszczasz przycisk - od tego momentu cieszysz się pilotem działającym w trybie xmp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość future0 Opublikowano 27 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 Po wczorajszych aktualizacjach mam około 3MB mniej miejsca w nand, tak powinno być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 27 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 Raczej nie :-) Cos musialo pojsc nie tak w miedzyczasie. Masz hdd? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość future0 Opublikowano 27 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 NAND, pendrive podpinam tylko okazyjnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 27 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 To raczej przypadek. Nic nigdzie się takiego u mnie zadziało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pepino Opublikowano 1 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 Dwa pytania: 1) Według jakiego kryterium wyświetlana jest kolejność nazw skryptów użytkownika tj. tych z /etc/sysconfig/user_scripts ? Ani nie są alfabetycznie, ani po dacie... 2) Jak uzyskać menu skryptów użytkownika pod jednym klawiszem np. żółtym? Tylko od razu mówię, że nie chodzi mi o wykonanie konkretnego (jednego) skryptu, tylko o menu wyboru z Grateria OS menadżer, w którym widać wszystkie skrypty użytkownika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość herpoi Opublikowano 1 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 Ustawienia->Przyciski Pod dowolny klawisz przyporządkuj skrypty użytkownika, które cie interesują w kolejności jaką sobie życzysz. Zapisz. Pod skonfigurowanym klawiszem będzie się teraz pojawiało menu z tymi skryptami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pepino Opublikowano 2 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 @herpoi Hmm... tylko tam nie ma takiej pozycji jak skrypt(y) użytkownika, a rozwinąłem wszystko, co tylko widać w EPG, Infobar, Plugins, Power, Scanning i Setup. Edit: Dobra, już sobie sam odpowiedziałem - skrypty muszą mieć rozszerzenie .sh, chociaż Grateria OS menadżer nie miał takiego wymogu. Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mickey Opublikowano 2 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 Ustawienia->Przyciski Pod dowolny klawisz przyporządkuj skrypty użytkownika, które cie interesują w kolejności jaką sobie życzysz. Zapisz. Czy to działa tak w ogólnym przypadku? Jak przypiszę pod przycisk kilka funkcji, to potem będzie się pojawiało menu wyboru? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość herpoi Opublikowano 2 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 Tak, kilka funkcji pod przyciskiem = Menu wyboru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość franco78 Opublikowano 4 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 Witam Panie i Panowie, pytanko jako świeżak w dziedzinie serwerów Nas. Czy można nagrywać na taki serwer z naszych dekoderów z E2? Czy można używać timeshift? Opcja jeden serwer dla nagrywania i dla timeshift dla kilku dekoderów w domu jest możliwa? Zdaję sobie sprawę, że dla niektórych z Was to banalne pytanie... Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mickey Opublikowano 4 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 Czy da się to skonfigurować tak jak piszesz: Da się. Czy będzie poprawnie działało: Nie wiem. Jeżeli tylko sieć i NAS się wyrobią, to powinno. Sieć - 1Gbit/s od strony NASa i przełączników. Procesor w serwerze ... trudno mi powiedzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość franco78 Opublikowano 4 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 Czy da się to skonfigurować tak jak piszesz: Da się. Czy będzie poprawnie działało: Nie wiem. Jeżeli tylko sieć i NAS się wyrobią, to powinno. Sieć - 1Gbit/s od strony NASa i przełączników. Procesor w serwerze ... trudno mi powiedzieć. Dzięki, może ktoś korzysta z takiego rozwiązania, ma doświadczenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ryrzy Opublikowano 4 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 możesz zrobić test i udostępnić katalog na pc, zamontować go w dekoderze i ustawić to jako miejsce zapisu nagrań i już będziesz wiedział czy wydoli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
locarno Opublikowano 5 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 Czy działa u was Mytube Player ? Zainstalowałem go i nie odtwarza filmów. Piszę, że nie można odtworzyć video. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dev14 Opublikowano 6 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 Witam. Mam dwa pytania do was a mianowicie czy powróci w menu ustawienie wentylatora do nboxa bo po ostatniej aktualizacji nie można nic ustawić oraz w przyciskach pilota było przedtem możliwość ustawienia przycisku power teraz go nie ma a że mam nie kumatych mieszkańców to w 9/10 przypadków jest wyłączony dekoder do postaci tylko menu wyboru. Wygodniej było jak przedtem ustawić pod power czuwanie. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AbrahaM Opublikowano 6 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 Witam. Mam dwa pytania do was a mianowicie czy powróci w menu ustawienie wentylatora do nboxa bo po ostatniej aktualizacji nie można nic ustawić oraz w przyciskach pilota było przedtem możliwość ustawienia przycisku power teraz go nie ma a że mam nie kumatych mieszkańców to w 9/10 przypadków jest wyłączony dekoder do postaci tylko menu wyboru. Wygodniej było jak przedtem ustawić pod power czuwanie. Pozdrawiam. 1. opkg update opkg install enigma2-plugin-fancontrol 2. Ustawienia->Interfejs GUI, tam znajdziesz odpowiednią opcję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
locarno Opublikowano 7 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 Pomoże ktoś z pluginem MyTube (player for youtube) Nieważne co chcę odtworzyć zawsze otrzymuję komunikat: Video nie jest dostępne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dev14 Opublikowano 7 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 W ustawienia gui faktycznie zmienione dziękuję ale po zainstalowaniu poprzez telenet tego pluginu do wiatraka wyskakuje błąd po wejściu w wtyczki napis że jedna wtyczka nie jest obsługiwana i nie pokazuje się w pluginach. Idzie temu jakoś zaradzić ? Pozdrawiam ps. instalowanie wtyczkek z opkg z poziomu tunera zostało wyłączone czy mi się coś pomieszało bo pisze że nie dostępne tylko z usb instalacje ? Jestem pewny że przed ostatnią aktualizacją to działało. ps.2 Jak się nazywa wtyczka do przeglądania plików z poziomu tunera bo też zanikła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość j00zek Opublikowano 7 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 ad. p.s. przeczytaj jeszcze raz cały komunikat. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dev14 Opublikowano 7 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 połączenie z internetem lub serwis nie działa zatem to jasne że serwis nie działa co do kontroli wiatraków oraz możliwości przeglądania zawartości plików z poziomu tunera można uzyskać odpowiedź ? Nie tyle już co przeglądanie plików ale wentyl to musi iść ustawić jakoś przed ostatnią aktualizacją to chodziło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AbrahaM Opublikowano 7 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 co do kontroli wiatraków oraz możliwości przeglądania zawartości plików z poziomu tunera można uzyskać odpowiedź ? Nie tyle już co przeglądanie plików ale wentyl to musi iść ustawić jakoś przed ostatnią aktualizacją to chodziło. Otrzymałeś odpowiedź tu ---> http://forum.xunil.pl/index.php/topic,82.msg24131.html#msg24131 bez zastosowania się do tego nie pojawi się możliwość sterowania wentylatorem w menu odbiornika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dev14 Opublikowano 7 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 przecież pisałem że nie działa zresztą z telenetu BusyBox v1.22.1 (2014-09-11 11:19:38 CEST) built-in shell (ash) Enter 'help' for a list of built-in commands. GraterliaOS:~# opkg update Downloading http://graterlia.xunil.pl/repodata/release/sh4/Packages.gz. Inflating http://graterlia.xunil.pl/repodata/release/sh4/Packages.gz. Updated list of available packages in /var/opkg/lists/graterlia. Downloading http://graterlia.xunil.pl/repodata/release/adb5800xx/Packages.gz. Inflating http://graterlia.xunil.pl/repodata/release/adb5800xx/Packages.gz. Updated list of available packages in /var/opkg/lists/adb5800xx. Downloading http://graterlia.xunil.pl/repodata/release/chlists/Packages.gz. Collected errors: * opkg_download: Failed to download http://graterlia.xunil.pl/repodata/release/chlists/Packages.gz, wget returned 8. GraterliaOS:~# opkg install enigma2-plugin-fancontrol Installing enigma2-plugin-fancontrol (1.14.3) on root. Downloading http://graterlia.xunil.pl/repodata/release/adb5800xx/enigma2-plugin-fancontrol_1.14.3_sh4.ipk. Configuring enigma2-plugin-fancontrol. restart gui , wchodze do menu wtyczki i komunikat Wiadomość Niektóre wtyczki są niedostępne: SystemPlugins/TempFanControl ([Errno 5] Input/output error) Wtyczki inne są tej w nich brakuje. Zatem co począć dalej ? Edit. pobrałem wtyczkę i zainstalowałem ręcznie w tunerze , teraz chodzi normalnie. Dziwne PS. Pod jaką nazwą szukać wtyczki dream explorer w opkg ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AbrahaM Opublikowano 7 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 przecież pisałem że nie działa zresztą z telenetu [ciach tekst] PS. Pod jaką nazwą szukać wtyczki dream explorer w opkg ? Od wklejenia logu z telnet/ssh to trzeba było zacząć. Nie mamy szklanych sprzętów wspomagających jasnowidzenie, by wiedzieć co zrobił użytkownik i czy zrobił to dobrze. Co do drugiej kwestii: enigma2-plugin-dreamexplorer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dev14 Opublikowano 7 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 Nie ma się co oburzać bo i nie ma o co, pytałem grzecznie i otrzymałem odpowiedź za co dziękuje. Co do telenetu przecież to już napisałem a skoro przedstawiłeś co mam wpisać dokładnie to pomyłki być nie mogło. ---> http://forum.xunil.pl/index.php/topic,82.msg24151.html#msg24151 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AbrahaM Opublikowano 7 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 Nie ma się co oburzać bo i nie ma o co, pytałem grzecznie i otrzymałem odpowiedź za co dziękuje. Co do telenetu przecież to już napisałem a skoro przedstawiłeś co mam wpisać dokładnie to pomyłki być nie mogło. ---> http://forum.xunil.pl/index.php/topic,82.msg24151.html#msg24151 Fakt, racja, moje niedopatrzenie. Plugin powinien zaskoczyć bez zacięć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
locarno Opublikowano 9 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 Problem z usypianie dysku rozwiązałem. Teraz mam kolejny problem. Doinstalowałem sobie moduł: kernel cpu freq i nigdzie w opcjach nie mogę znaleźć ustawień taktowania procesora. Gdzie to jest ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 9 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 GOS Mgr? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
locarno Opublikowano 10 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 GOS Mgr? Tak, znalazłem to w GOS Mgr. Tyle, że maksymalnie można ustawić 400MhZ a zmniejszenie tej wartości destabilizuje pracę procesora. Ustawienie Standartowe to 450MhZ ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 10 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 Jaki odbiornik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość herpoi Opublikowano 10 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 Takie coś pojawiło się też u mnie na BSKA po zainstalowaniu cpu_frequ ale chyba nie działa prawidłowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
locarno Opublikowano 11 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 Jaki odbiornik? Czarny ADB5800 Takie coś pojawiło się też u mnie na BSKA po zainstalowaniu cpu_frequ ale chyba nie działa prawidłowo. Też mi się wydaje, że coś z tym jest nie tak. Jak dałem 300Mhz to aktualne taktowanie wynosiło 180Mhz. Oczywiście po każdej zmianie taktowania restart odbiornika. Czy ustawienie Standardowe daje 450Mhz ? Czy to tylko jest źle wyświetlająca się "aktualna wartość" Trochę jest to niedopracowane. Zabronione jest publikowanie wpisów naruszających zasady pisowni języka polskiego, niedbałych i niezrozumiałych. Proszę poprawić. Poprawione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość newbe Opublikowano 12 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 Witam, Pogrzebałem sobie trochę w fstabie, bo dysk nie chciał się montować do /hdd gdy fs był ext4, coś źle wpisałem chyba, bo teraz przy starcie nbox'a mam komunikat na wyświetlaczu FS test noOk i na tym stop. Jest jakieś rozwiązanie tego problemu? Edytowana linia dotyczyła wyłącznie dysku i jego punktu montowania, pozostałe były niezmieniane, jedyny pomysł jaki przychodzi mi do głowy to wypięcie dysku i edycja fstaba raz jeszcze (o ile os wystartuje). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zlewek Opublikowano 12 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 Czy jest możliwość dogrania samemu sterowników pod TL-WN727N v4 (MediaTek MT7601U) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi