kusiu Posted May 1, 2017 Share Posted May 1, 2017 Witam, czy miał ktoś podobną sytuację że piloty do nbox bo jakimś czasie użytkowania do niczego się nie nadają.. Strasznie mocno trzeba wciskać by reagował i dotyczy się to jednego i drugiego modelu, zdjęcia pilotów dodaje niżej jest na to jakiś sposób? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest test.user Posted May 1, 2017 Share Posted May 1, 2017 Jeżeli w pomieszczeniu dużo się pali nikotyny, albo co najczęściej się zdarza, któryś z domowników coś wylał na pilota i się nie przyznał. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
matzg Posted May 1, 2017 Share Posted May 1, 2017 Mam obydwa i nic podobnego u mnie się nie dzieje ... Pierwszy leży juz ponad rok i działa jak należy... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
314TeR Posted May 1, 2017 Share Posted May 1, 2017 Wymień baterie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kusiu Posted May 1, 2017 Author Share Posted May 1, 2017 Po rozebraniu było widać ślady czegoś lepkiego, przemyta płytka i gumki w benzynie ekstrakcyjnej i chodzi jak nowy :) P.s - 314TeR mistrzostwo, dzięki za info - wiem jak zasilany jest pilot. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts