kusiu Opublikowano 1 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2017 Witam, czy miał ktoś podobną sytuację że piloty do nbox bo jakimś czasie użytkowania do niczego się nie nadają.. Strasznie mocno trzeba wciskać by reagował i dotyczy się to jednego i drugiego modelu, zdjęcia pilotów dodaje niżej jest na to jakiś sposób? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość test.user Opublikowano 1 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2017 Jeżeli w pomieszczeniu dużo się pali nikotyny, albo co najczęściej się zdarza, któryś z domowników coś wylał na pilota i się nie przyznał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matzg Opublikowano 1 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2017 Mam obydwa i nic podobnego u mnie się nie dzieje ... Pierwszy leży juz ponad rok i działa jak należy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
314TeR Opublikowano 1 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2017 Wymień baterie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kusiu Opublikowano 1 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2017 Po rozebraniu było widać ślady czegoś lepkiego, przemyta płytka i gumki w benzynie ekstrakcyjnej i chodzi jak nowy :) P.s - 314TeR mistrzostwo, dzięki za info - wiem jak zasilany jest pilot. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi