tux Opublikowano 19 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2017 Moja czarodziejska kula mówi mi, że zamiast tunera masz pralkę a na niej nie można zainstalować GOS. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mleczyk89 Opublikowano 19 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2017 Oczywiście Nbox + GOS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 19 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2017 Źródła wybrałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mleczyk89 Opublikowano 19 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2017 No i się wyjaśniło. Sądziłem ze domyślnie pobiera wszystkie źródła które są w pliku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 19 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2017 Na SH4 zabrakło by chyba tygodnia :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielonyBB Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Używam EPG import. EPG w ustawieniach GUI wszystkie wyłączone. Dziś zauważyłem że pobrało tylko około 8000 wydarzeń, zwykle jest to blisko 40000. W efekcie bardzo dużo "dziur" na liście. Włączone mam Wszystkie trzy źródla Rytec Poland. Co może być powodem ? Alternatywnie, gdybym chciał włączyć EPG z satelity (w ustawieniach GUI), które włączyć ? Wszystkie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomTelos Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Dziś nastąpiła mała awaria w grabbingu EPG dla polskich kanałów. Wkrótce lub najpóźniej jutro rano powinno wrócić do normy. Alternatywnie włącz sobie EIT w GUI/EPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielonyBB Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Oki, dzięki za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi