tux Opublikowano 29 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2016 Mogę się mylić, ale chyba jak nie będzie w ogóle tego pliku to bukiety nie zostaną wyczyszczone, ale trzeba będzie dokonać pełnego skanowania nieba. Jednak jak wgramy lamedb z innej listy to czyszczenie nastąpi. Taki stan rzeczy był na 100% jakiś czas temu. Teraz nie testowałem i nie mam nawet jak (trwają prace nad czymś innym, które pochłaniają masę czasu). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
myszka20 Opublikowano 29 Listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2016 Nie wiem czy jest sens dodawania listy bez lamedb :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 29 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2016 Paczka z samymi bukietami (enigma2-bouquets-xxx-xxx) i tyle. Człowiek ma wiedzieć co instaluje. To jest GOS a nie inne, pierwsze, lepsze IMAGE gdzie nie trzeba ruszać głową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
myszka20 Opublikowano 29 Listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2016 To się da zrobić ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
richter Opublikowano 29 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2016 Przypomnę tylko, ze lamedb jest integralna częścią każdej listy i szukał bym przyczyn dlaczego w image nie ładuje - nie zamienia każdego nowego lamedb po przeładowaniu, a nie kombinował z jego usunięciem. Przynajmniej nie dotyczy moich list które sie wgrywa edytorem z podanymi ścieżkami docelowymi. Ale przestał mnie już dziwić od jakiegoś czasu kierunek rozwoju Graterli. :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mickey Opublikowano 30 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2016 Paczka z samymi bukietami (enigma2-bouquets-xxx-xxx) i tyle. (...) Krótko i jasno ... i wystarczy. Jak ktoś nie skanuje, nie ma więcej "satelitów" podłączonych, nie korzysta z dvbt z innego regionu, i ... w ogóle nie wie o czym piszę, to po staremu użyje aktualnej paczki z listą. A akurat dla mnie, i pewnie jeszcze kilku obeznanych paczka z samymi bukietami, bez lamedb i sattelites.xml będzie w sam raz ;) <hr><hr><hr> Przypomnę tylko, ze lamedb jest integralna częścią każdej listy (...) Twoje listy są inne niż kolegi myszka20[/member] i nie wiem jakie opcje w edytorze list to zmieniają ale faktycznie w ich przypadku lamedb jest integralną częścią. W listach r-r wszystkie bukiety mają tylko linie typu: #SERVICE 1:0:1:3abd:514:13e:820000:0:0:0: W listach myszka20[/member] są też wpisy takie: #SERVICE 1:0:1:C23:1E78:71:820000:0:0:0::POLSAT HD #DESCRIPTION POLSAT HD To drugie po prostu zmienia wyświetlaną nazwę kanału ... ale tylko w danym bukiecie. W listach r-r ta zmiana nazwy jest globalna, czyli nie wymaga potem modyfikacji we wszystkich bukietach i jest robiona tylko raz. A modyfikowanym plikiem jest właśnie lamedb. I faktycznie listy r-r bez lamedb są trochę ... upośledzone względem założeń autora. Niestety wystarczy zrobić skanowanie satelitów z czyszczeniem starych wpisów i przygotowany lamedb idzie w niebyt i wszelkie zmiany nazw znikają. W modelu w jakim listy tworzy myszka20[/member] wystarczy wgrać do /etc/enigma2 pliki bukietów (oraz bouquets.radio + bouquets.tv *) i zrobić skanowanie transponderów dla danego satelity i lista będzie kompletna z zachowaniem nazw. PS. Kiedy w menu listy kanałów w OpenPLi wybierze się opcje zmiany nazwy to robi wpis w bukiecie jak podany wyżej z listy myszka20[/member]. * Jeżeli pliki bouquets.radio/bouquets.tv nie zostaną wgrane razem z listą, to zachowanie dalej zależy od ustawień OpenPLi. Szczegółów nie pamiętam, ale można zrobić tak, że wszystkie pliki z ".tv" na końcu zostaną przy restarcie dopisane na początku bouquets.tv. Zaleta tego ustawienia jest taka, że można sobie dodatkowe bukiety robić i aktualizacja tych plików nie powoduje problemów, czyli znikania bukietów z list, po aktualizacji wspominanych plików z opkg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
myszka20 Opublikowano 30 Listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2016 Od dziś w repo dostępna będzie dodatkowa wersja listy bez lamedb enigma2-channels-hotbird-polskie-nolamedb-myszka20 :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość test.user Opublikowano 4 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2016 Pytanie do osób, które korzystają z listy "myszka20" dostępnej w repo i oglądają ofertę NC+. Czy po ostatniej aktualizacji macie dostęp do wszystkich kanałów. Nie pytam o nieopłacone oczywiście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jordi Opublikowano 4 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2016 Pytanie do osób, które korzystają z listy "myszka20" dostępnej w repo i oglądają ofertę NC+. Czy po ostatniej aktualizacji macie dostęp do wszystkich kanałów. Nie pytam o nieopłacone oczywiście. A o które kanały konkretnie chodzi? U mnie wygląda ok, choć wszystkiego nie sprawdzałem. Jak podeślesz nazwy to mogę sprawdzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość test.user Opublikowano 4 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2016 Nie działają: Stars TV, TLC HD, Eurosport 1 HD, 13 Ulica HD, Universal Channel HD, SciFi Channel, Polsat Viasat Nature i Polsat Viasat History HD, Polsat Viasat Explore HD, ATM Rozrywka. Listę z repo pobrałem dzisiaj. Tuner BSLA 5800. GOS postawiony dzisiaj. Oferta NC+ EXTRA+ z Canal+ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jordi Opublikowano 4 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2016 U mnie w/w kanały działają aczkolwiek mam też Polsat więc może z tamtej karty idzie. Jak tylko rodzinka skończy oglądanie sprawdzę na samej nc+. PS. tak BTW u mnie jedynie nie działa Metro (z nowych kanałów). PS2. Na liście NC+ dwa razy jest Canal + sport2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość test.user Opublikowano 4 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2016 Jeżeli masz dwa razy Canal+ Sport 2 to znaczy że masz starą listę z działającymi kanałami. Moje pytanie dotyczyło listy najnowszej z 1 grudnia 2016. Mam też już potwierdzenie od innych użytkowników, że wymienione kanały nie działają na najnowszej liście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jordi Opublikowano 4 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2016 Właśnie sprawdziłem i mam listę z 1 grudnia właśnie,nic nowszego u mnie nie zaktualizowało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
myszka20 Opublikowano 4 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2016 Chwila kolego nie mieszaj, jeśli jordi[/member] ma na liście metro to ma najnowszą wersje listy. Zerknijcie teraz poszła aktualizacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość test.user Opublikowano 4 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2016 Teraz jest perfekt - wielkie dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
myszka20 Opublikowano 4 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2016 To dobrze :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość grucha383 Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Takie pytanko, jakim programem edytować listy na kompie bo żaden nie działa. Tzn. tak jakby nie wysyłał zedytowanych plików do dekodera bo nic się nie zmienia. Może coś źle robię ? Nie no programy działają ale ja coś źle robię. Chciałem edytować transponder z tvp info bo teraz jest w hd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
myszka20 Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Na przykład dreamboxEDIT. Po wysłaniu listy zmień na chwilę aktywny bukiet lub restart GUI a zmiany będą widoczne. Co do tego: Nie no programy działają ale ja coś źle robię. Chciałem edytować transponder z tvp info bo teraz jest w hd to wystarczy przeskanować dekoderem z włączoną opcją czyszczenia tp. 110 (10,719 GHz, pol. V, SR: 27500, FEC: 3/4; DVB-S2/8PSK) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość piasek Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Witam, myszka20 planujesz może listę na HotBird + Astra 19,2E ? Brakuje mi przede wszystkim niemieckich kanałów miedzi innymi ARD,ZDF,RTL :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
myszka20 Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2017 W tej chwili nie mam instalacji antenowej pod satelitę Astra 19,2E, ale przyznaje że myślałem nad tym. Jeśli tak, to nie wcześniej niż w okresie wakacyjnym :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość piasek Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2017 To dobra wiadomość :) Dzięki za Clubbing TV ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
myszka20 Opublikowano 15 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2017 Od dziś numeracja w bukietach NC+ i Cyfrowy Polsat zgodna z numeracją operatora :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość metu Opublikowano 15 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2017 Od dziś numeracja w bukietach NC+ i Cyfrowy Polsat zgodna z numeracją operatora :). Dziękuje bardzo. Jesteś jedyny, który o tym pomyślał ;) Wcześniej musiałem robić listę sam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość piasek Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Ponawiam pytanie bo już okres wakacyjny dobiega końca. Planujesz w tym roku również zrobienie listy na Astrę.? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietrek Opublikowano 22 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2017 Na kanale 106 nc+ coś jest z parametrami kanału MiniMini+ HD nie odbiera. Jest komunikat: Usługa nie znaleziona! ( SID nie znaleziony w PAT ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loki7777 Opublikowano 22 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2017 Stara już lista i pewnie zmieniła się pozycja kanału, trzeba mieć nowszą listę lub samemu kombinować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
myszka20 Opublikowano 22 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2017 Spokojnie poprawka w drodze :), dzięki za informacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietrek Opublikowano 23 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2017 Spokojnie poprawka w drodze :), dzięki za informacje. Jest ok. Kanał zgłasza się prawidłowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uukasz Opublikowano 30 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2018 Witam, Czy aktualna lista od myszka20 jeszcze istnieje? W opkg już jej nie ma? Pozdrawiam Łukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 30 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2018 Repo Addons? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uukasz Opublikowano 30 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2018 Dzięki za pomoc, Pomimo aktualizacji rep. addons się nie dodało. Reinstalacja opkg pomogła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielonyBB Opublikowano 31 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2018 Chciałem dzisiaj zainstalować listę od myszka20[/member] GraterliaOS:~# opkg install enigma2-channels-hotbird-polskie-myszka20 No packages installed or removed. Configuring enigma2-channels-hotbird-polskie-myszka20. wget: server returned error: HTTP/1.1 401 Unauthorized wget: server returned error: HTTP/1.1 401 Unauthorized Collected errors: * pkg_run_script: package "enigma2-channels-hotbird-polskie-myszka20" postinst script returned status 1. * opkg_configure: enigma2-channels-hotbird-polskie-myszka20.postinst returned 1. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scorpion Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Czy jest szansa na nowe kanały od myszka20[/member] w repozytorium? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
myszka20 Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Co masz na myśli pisząc "nowe kanały"? W repo jest aktualna lista uwzględniająca bieżące zmiany: GraterliaOS:~# opkg list | grep enigma2-channels-hotbird-polskie-myszka20 enigma2-channels-hotbird-polskie-myszka20 - 2018.03.29 - Channels list for Hotbird Polskie GraterliaOS:~# Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scorpion Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2018 bardziej mi chodziło o listy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loki7777 Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2018 No to masz sprzed 7 dni. Codziennie raczej nikt nowych list nie wydaje bo nie ma takiej potrzeby. Jak coś nowego doszło to pewnie przez weekend zostanie uaktualnione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomTelos Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Czy jest szansa na nowe kanały od myszka20[/member] w repozytorium? bardziej mi chodziło o listy https://xunil.pl/forum/Smileys/akyhne/smiley.gif[/img] Nikt nie rozumie o co dokładniej ci chodzi. Możesz napisać coś więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scorpion Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Czy jest szansa na nowe kanały od myszka20[/member] w repozytorium? bardziej mi chodziło o listy https://xunil.pl/forum/Smileys/akyhne/smiley.gif[/img] Nikt nie rozumie o co dokładniej ci chodzi. Możesz napisać coś więcej. To jeszcze raz od początku, żeby zrozumienie było. Mam nadzieję:) Pytałem się o aktualizację list kanałów od myszka20[/member]. Jak zrobię zapytanie w konsoli to dostaję taką odpowiedź : GraterliaOS:~# opkg list | grep enigma2-channels-hotbird-polskie-myszka20 enigma2-channels-hotbird-polskie-myszka20 - 2018.01.01 Co zrobić, żeby mieć aktualną listę kanałów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomTelos Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Pokaż wynik "opkg update" i co to za tuner masz powiedz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scorpion Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Pokaż wynik "opkg update" i co to za tuner masz powiedz. GraterliaOS:~# opkg update Downloading http://graterlia.xunil.pl/repository_sh4/release/all/Packages.gz. Inflating http://graterlia.xunil.pl/repository_sh4/release/all/Packages.gz. Updated list of available packages in /var/opkg/lists/all. Downloading http://graterlia.xunil.pl/repository_sh4/release/sh4/Packages.gz. Inflating http://graterlia.xunil.pl/repository_sh4/release/sh4/Packages.gz. Updated list of available packages in /var/opkg/lists/graterlia. Downloading http://graterlia.xunil.pl/repository_sh4/release/adb5800xx/Packages.gz. Inflating http://graterlia.xunil.pl/repository_sh4/release/adb5800xx/Packages.gz. Updated list of available packages in /var/opkg/lists/adb5800xx. Jak widać Nbox Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomTelos Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Menu > wtyczki > czerwony Po restarcie: Menu > Graterlia OS > zarządzanie oprogramowaniem > aktualizacja Lub Menu > Graterlia OS > zarządzanie oprogramowaniem > pakiety > zarządzanie pakietami > listy kanałów > wybierz myszka20 > zielony przycisk Chyba że już masz SM to w konsoli: echo "src/gz addons-all http://addons.graterlia.xunil.pl/release/all" > /etc/opkg/addons.gos echo "src/gz addons-sh4 http://addons.graterlia.xunil.pl/release/sh4" >> /etc/opkg/addons.gos ln -sfn /etc/opkg/addons.gos /etc/opkg/addons.conf opkg update opkg install enigma2-channels-hotbird-polskie-myszka20 --force-reinstall Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scorpion Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Dziękuję TomTelos[/member] i myszka20[/member]. Wykonałem wszystko w konsoli zgodnie z instrukcją i jest aktualna lista. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mleczyk89 Opublikowano 17 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2018 Dopytam jeszcze co do list myszka20 Której wersji używać (sprawdzałem obie), lub co zrobić aby po aktualizacji nie musieć skanować całej satelity. Inaczej dostaje info "nie udało się dostroić" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
myszka20 Opublikowano 17 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2018 enigma2-channels-hotbird-polskie-myszka20 Dziwne, czy ktoś ma podobny problem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loki7777 Opublikowano 17 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2018 U mnie ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mickey Opublikowano 17 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2018 Dopytam jeszcze co do list myszka20 Której wersji używać (sprawdzałem obie), lub co zrobić aby po aktualizacji nie musieć skanować całej satelity. Inaczej dostaje info "nie udało się dostroić" Już odpowiedział myszka20. Ta lista jest właśnie dla tych, co nie chcą skanować satelity - zawiera lamedb. Ta druga dla takich jak np. ja, którzy odbierają trochę więcej niż HotBirda i którym nadpisanie wyniku skanowania (czyli właśnie lamedb) troszkę przeszkadza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mickey Opublikowano 18 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2018 myszka20[/member]: Ty robisz paczki z listą, czy tylko pliki przygotowujesz? # opkg files enigma2-channels-hotbird-polskie-nolamedb-myszka20 Package enigma2-channels-hotbird-polskie-nolamedb-myszka20 (2018.04.17) is installed on root and has the following files: /etc/enigma2/userbouquet.11_lifestylowe.tv /etc/enigma2/userbouquet.10_rozrywkowe_i_muzyczne.tv /etc/enigma2/userbouquet.04_domowy_hd.tv /etc/enigma2/userbouquet.07_sportowe.tv /etc/enigma2/userbouquet.14_IPTV.tv /etc/enigma2/userbouquet.08_informacyjne.tv /etc/enigma2/userbouquet.01_ncplus.tv /etc/enigma2/userbouquet.15_erotyczne.tv /etc/enigma2/userbouquet.06_filmowe.tv /etc/enigma2/userbouquet.12_dla_dzieci.tv /etc/enigma2/userbouquet.16_radio.tv /etc/enigma2/bouquets.tv /etc/enigma2/userbouquet.03_smart_hd.tv /etc/enigma2/userbouquet.05_ogolnotematyczne.tv /etc/enigma2/userbouquet.02_cyfrowy_polsat.tv /etc/enigma2/lamedb /etc/enigma2/userbouquet.13_polskojezyczne.tv /etc/enigma2/userbouquet.09_dokumentalne.tv lamedb wpadło do paczki nolamedb :( i tak miałem skanowanie nieba zrobić, więc problem tylko drobny ale wszystkie kanały z naziemniej z poza HB mi nie działają :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
myszka20 Opublikowano 18 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2018 Ja, sorry nie powinno się to zdarzyć. Skopiowałem za dużo plików:( Zaraz poprawię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djjsatelita Opublikowano 18 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2018 Mam uprzejmą prośbę: Mógłby ktoś wrzucić aktualną listę kanałów od Msyszka20 w formacie do wysłania przez Dreambox Edit? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 18 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2018 A to trudno rozpakować plik ipk? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi