myszka20 Opublikowano 7 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2016 Od dziś będzie dostępna polska lista kanałów z Hot Birda z podziałem na kategorie tematyczne. Aktualizowana będzie na bieżąco ze zmianami na orbicie. Moje paczki z piconami będą właśnie pod tą listę. Na marginesie bardzo dziękuje za pomoc w ogarnięciu tematu @TomTelos. Zapraszam do przetestowania i zgłaszania uwag :). Numeracja w bukietach NC+ i Cyfrowy Polsat taka jak u operatorów. Paczka w OPKG: enigma2-channels-hotbird-polskie-myszka20 NC+ Cyfrowy Polsat SMART HD+ DOMOWY HD+ Ogólnotematyczne Filmowe Sportowe Informacyjne Dokumentalne Rozrywkowe i muzyczne Lifestylowe Dla dzieci Polskojęzyczne Obcojęzyczne Erotyczne Polskie Stacje Radiowe Picony w liście bukietów: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość milki_way Opublikowano 7 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2016 Gdzie ta lista bo nie widzę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
myszka20 Opublikowano 7 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2016 Gdzie ta lista bo nie widzę? Menadżer pakietów GOS-->OpenPli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tata61 Opublikowano 7 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2016 Witam Chyba tak GOS>OPKG>OpenPli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kusiu Opublikowano 7 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2016 Powodzenia myszka20 przetestuję w wolnej chwili :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałTJE Opublikowano 13 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2016 @myszka@ czy po pobraniu Twojej listy poprzez opkg... powinna być konfiguracja kanałów ułożona przez ciebie ? po pobraniu listy pojawiły się bukiety które opisujesz w pierwszym poście ale np bukiet NC+ pozostał z moimi poprzednimi modyfikacjami (kolejnością kanałów ułożoną przeze mnie)... oczywiście po pobraniu restart systemu był... edycja: poprawa pisowni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomTelos Opublikowano 13 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2016 Jeżeli pobrałeś listę poprzez opkg i restartowałeś tuner, wszystkie twoje bukiety mają zostać i pojawić się też mają te od myszki. Po odinstalowaniu paczki i po restarcie bukiety twoje też zostają. W żaden sposób instalowanie paczki z opkg nie powinno usunąć twoich bukietów, jeśli nie chcesz mieć już swoich bukietów tylko te co myszki to po prostu je usuń ręcznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałTJE Opublikowano 20 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 ... dzięki... @myszka20 - czy posiadasz w swojej kolekcji bukiet "polskojęzyczne" z nazwami kanałów pisanymi z wyłączonym "caps lock" ? (nie dotyczy pierwszej litery nazwy kanału)... używając skina Infinity_GOS nazwy kanałów dość mocno wychodzą przed szereg :) wiadomo pytanie czysto kosmetyczne ale być może w swoich archiwach coś znajdziesz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
myszka20 Opublikowano 21 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 Jutro zerknę i zobaczę co da się zrobić. Muszę jednak zaznaczyć że na razie nie planuje zmiany sposobu zapisu nazwy kanału w bukietach i po następnej aktualizacji bukiet się nadpisze nową wersją. Edit. @MichałTJE wrzuć do: /etc/enigma2 bouquets.tv userbouquet.favourites.tv Powinien wystarczyć restart GUI. Wtedy pojawi ci się nowy bukiet "Ulubione SAT" to jest to o czym pisałeś. Mała uwaga "bouquets.tv" nie uwzględnia "twoich" bukietów. ulubione.zip Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałTJE Opublikowano 21 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 oglądam wyłącznie ... Twoje ;) ******** dziś mamy kolejna zmianę http://satkurier.pl/news/126690/kanal-hbo-comedy-zmienil-sie-w-hbo3.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
myszka20 Opublikowano 21 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 aktualizacja już jest w repo ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałTJE Opublikowano 22 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2016 Twoja nakładka bardzo ładnie się zaktualizowała... ********************************************* może trochę za wcześnie wyskoczyłem z ta prośbą bo korzystając ze skina Infinity_GOS można poprzez Userskin edytować sobie bardzo płynnie bardzo dowolnie listę kanałów (czcionki/rozmiar itp itd...) rewelacja !!! ***************************** ale przynajmniej dla mnie pisanie z włączonym CAPS LOCKIEM jest krzykiem w moja stronę ;) dzięki za pomoc! M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomTelos Opublikowano 22 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2016 ale przynajmniej dla mnie pisanie z włączonym CAPS LOCKIEM jest krzykiem w moja stronę ;) Ale przynajmniej ten KRZYK wygląda bardziej schludniej a nie że cześć kanałów jest z dużych liter złożona a część z małych. Wygląda to paskudnie, a tak masz jednolite wszystko. ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
myszka20 Opublikowano 22 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2016 Dodatkowo czytelne, chyba nie popełniamy dużej zbrodni używając tylko dużych liter. Wystarczy zerknąć jaka wolna amerykanka u naszych rodzimych operatorów ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość j00zek Opublikowano 22 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2016 wszystko zależy od tego, co kto lubi. Dla mnie korzystanie z samych dużych liter jest nie na miejscu, ale że nie korzystam z Twojej listy, tylko list operatorów, to mi rybka :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
myszka20 Opublikowano 22 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2016 Tu bym się nie zgodził ja już nie mogę patrzeć na listę w moim dedykowanym sprzęcie od nc+ :-[, także oryginalna lista dostarczana na dekodery klientów naszych rodzimych operatorów to dopiero sieczka. To co kolega "tworzy" nie jest 100% tym co fundują nam platformy cyfrowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 22 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2016 Jeżeli o nie chodzi to na liście maja być poprawne nazwy kanałów. Po to mogę ją edytować by nie używać samych małych i samych dużych liter. Dlatego u mnie każda stacja (tam gdzie trzeba) ma zmienioną nazwę. Osobiście najgorzej wygląda dla mnie lista z samych DUŻYCH liter. Ale co kto woli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość j00zek Opublikowano 22 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2016 Tu bym się nie zgodził ja już nie mogę patrzeć na listę w moim dedykowanym sprzęcie od nc+ :-[, także oryginalna lista dostarczana na dekodery klientów naszych rodzimych operatorów to dopiero sieczka. To co kolega "tworzy" nie jest 100% tym co fundują nam platformy cyfrowe. oczywiście że jest. :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomTelos Opublikowano 22 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2016 Osobiście najgorzej wygląda dla mnie lista z samych DUŻYCH liter. Ale co kto woli. Najgorzej do dla mnie wygląda lista ta co jest skanowana z nieba, Jedne stacje ciągłość liter dużych a jedne z dużej a potem małe (załącznik-1) W załączniku-2 dla mnie to wygląda jakoś normalnie i poukładane. wszystko zależy od tego, co kto lubi. Dla mnie korzystanie z samych dużych liter jest nie na miejscu, ale że nie korzystam z Twojej listy, tylko list operatorów, to mi rybka :D Dokładnie, wybór jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość j00zek Opublikowano 22 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2016 Wbrew pozorom wielkości liter w nazwach nie są przypadkowe. Mogą Wam się nie podobać, ale są takie jakie właściciel sobie życzył/zatwierdził. ;) I po porównaniu powyższych, zdecydowanie mi się bardziej podoba wersja dostawcy od samych dużych. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomTelos Opublikowano 22 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2016 Wbrew pozorom wielkości liter w nazwach nie są przypadkowe. Zgadza się tak jak wbrew pozorom kolejność listy kanałów od nadawcy nie jest przypadkowa ::) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość j00zek Opublikowano 22 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2016 Nie zrozumiałeś mnie. Nazewnictwo kanałów i użycie odpowiednich liter NIE leży w gestii dostawcy (czytaj Nc/CP) tylko jest wymuszone przez właściciela danego kanału. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mickey Opublikowano 22 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2016 A co mi tam, też coś napiszę ;) Po to mam OpenPLi i kontrolę nad własnym odbiornikiem, żeby robić sobie listy kanałów i inne rzeczy według własnego uznania ... w takim zakresie w jakim potrafię (czy też w jakim mi się chce...). Jak komuś nie odpowiada lista kolegi @myszka20 albo lista operatora, to niech nie korzysta i zrobi sobie swoją własną. Autorzy list mają prawo mieć własny gust i robić sobie po swojemu :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 22 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2016 I dlatego @myszka20 ma listę w repo. Trochę ludków to pobiera :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość j00zek Opublikowano 22 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2016 I dlatego inni nie korzystają i nie zamierzają korzystać a udowadnianie wyższości jest bez sensu :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
myszka20 Opublikowano 22 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2016 Właśnie może na tym zakończmy, dzięki @tux, @mickey lepiej tego ująć się nie da. Wcześniej wspomniałem, że narazie nie przewiduje takiej zmiany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ForumFan Opublikowano 26 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 Wgrałem ostatnią aktualizacje listy myszka20 i w ulubionych na nc+ nie ma Canal+1. Co mogę zrobić aby dodać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
myszka20 Opublikowano 26 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 Ulubione to twój bukiet? Jeśli chcesz dodać jakiś kanał np. z bukietu "NC+" do swojego bukietu. Wybierasz jako aktywny bukiet "NC+" dajesz "OK" żeby wyświetlić listę najeżdżasz na canal+ 1 naciskasz opt i tam masz opcje dodaj kanał do bukietu wybierasz swój bukiet i kanał ląduje na końcu tego bukietu. Jak chcesz zmienić jego kolejność w ramach swojego bukietu jeszcze raz w trybie listy opt funkcja zmień pozycje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomTelos Opublikowano 26 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 Wgrałem ostatnią aktualizacje listy myszka20 i w ulubionych na nc+ nie ma Canal+1. Co mogę zrobić aby dodać ? Po wgraniu czy aktualizacji listy powinien być wykonany pełny restart systemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ForumFan Opublikowano 26 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 Wydaje mi się, że mam na głównej liście kanałów też zły wpis dla Canal+1. Po aktualizacji listy oczywiście wykonałem pełen restart systemu. Czy mogę prosić o pomoc jak zaktualizować skutecznie główną listę kanałów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
myszka20 Opublikowano 26 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 A co dokładnie się dzieje z tym canal+ 1 niema go na liście? Czy nie działa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ForumFan Opublikowano 26 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 Jest na liście głównej w paczce nc+ ale nie działa. Nie ma na liście ulubionych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
myszka20 Opublikowano 26 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 Tylko ten kanał nie działa? Z jakiej karty korzystasz? Może masz problem z brakiem uprawnień, lub konfiguracją oscama? Czy inne kanały na tym transponderze działają np. Domo hd działa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ForumFan Opublikowano 26 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 Uprawnienia są ok, jest w tym pakiecie i była na poprzedniej wersji softu i listy kanałów. Po zmianie wersji oprogramowania i nowej liście tylko ten nie działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
myszka20 Opublikowano 26 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 Przeskanuj ręcznie 11,488 GHz, pol. H, SR: 27500, FEC: 3/4; DVB-S2/8PSK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ForumFan Opublikowano 26 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 Przeskanowałem ale nic nie znalazł :( Dokładny komunikat na C+1 jest : Usługa nie znaleziona! (SID nie znaleziony w PAT) Dodatkowo widzę, że coś się popsuło w paczce HBO. Zamiast HBO Comedy jest HBO3 a nie mogę znaleźć HBO HD. Coś mam chyba nie tak z listą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
myszka20 Opublikowano 26 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 Jeśli ręczne skanowanie daje taki efekt to według mnie problem leży po stronie instalacji (np. konwertera) lub samego dekodera (np. głowicy). Zamiast HBO Comedy jest HBO3 No proszę kolego nie ma już HBO Comedy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ForumFan Opublikowano 26 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 Widać, że chyba przegapiłem zmiany na liście bo zarówno paczka HBO jak i C+! zniknął. Kiedy była zmiana i czy czasami w tym samym czasie nc+ nie zmienił parametrów paczki HBO i C+1? Wydaje mi się, że przy komunikacie "Usługa nie znaleziona! (SID nie znaleziony w PAT)" mogą być złe parametry tego kanału. Widzę dwa rozwiązania. 1. Wykasować obecne listy kanałów i wgrać nowe jeśli coś jest popsute. Może to nawet jest lepsze rozwiązanie bo odrazu poprawię paczkę HBO. Jak wywalić i wgrać zupełnie nową listę ? 2. Proszę o informacje w jakim pliku w systemie po ssh mogę to sprawdzić i jakie parametry powinien mieć C+1 ? Wyedytuje tą listę, sprawdzę czy są poprawne parametry dla C+ i jak będzie źle to poprawie w liście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
myszka20 Opublikowano 26 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 Proszę zrozumieć lista jest aktualna, jeśli nie działa ręczne wyszukiwanie to żadne "czary mary" złota lista tu nie pomoże. Proszę spróbować zainstalować jeszcze raz czysty system i sprawdzić. Jeśli moja lista nie pasuje mamy w repo listę @tux i plugin do automatycznego pobierania list Cyfrowego Polsatu i NC+ plugin-j00zekbouquets_0.0.3_sh4.ipk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ForumFan Opublikowano 26 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 Nie wiem dlaczego ale po restarcie tunera zeskanowało ręcznie ręcznie 11,488 GHz, pol. H, SR: 27500, FEC: 3/4; DVB-S2/8PSK i znalazło C+1 ale dziwnie bo pod nazwą TV POLONIA. Zapisało do głównej listy i przynajmniej wiem, że pod nazwą TV Polonia mam C+ ;-( Jak zmienić nazwę i uporządkować ? Podobnie na innej częstotliwości znalazłem HBO HD ale nie zapisało na głównej liście operatora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
myszka20 Opublikowano 26 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 ale dziwnie bo pod nazwą TV POLONIA Dlaczego dziwne, a zaznaczone było czyść przed skanowaniem? To dowód że kolega próbuje zreanimować starą nie aktualną listę jeśli mnie pamięć nie myli to sprzed października zeszłego roku. Zmian było bardzo dużo i na tyle istotnych że, pozostaje ułożyć sobie nową. Przypomnę jednak, że temat tyczy się mojej listy i problemów z nią związanych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ForumFan Opublikowano 26 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 Jeśli mogę to zapytam odnośnie p.1, który zapytałem wcześniej. Jak wykasować całkowicie starą-obecną listę kanałów i wgrać nową jeśli coś jest popsute. Może to nawet jest lepsze rozwiązanie bo od razu poprawię wszystko. Jak wywalić i wgrać zupełnie nową listę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matzg Opublikowano 27 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2016 Sprawdź co sie dzieje z plikiem lamedb (czy nie zostaje nadpisany po restarcie) plik znajduje się tam gdzie lista Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrpot Opublikowano 31 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 Dzięki @myszka20 za Twoją pracę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
myszka20 Opublikowano 31 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 Dzięki @myszka20 za Twoją pracę! Dziękuje nie tylko moją ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałTJE Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Witam... @myszka... czytałeś o zmianach ? http://satkurier.pl/news/127852/miedzynarodowe-eurosporty-bez-polskiego-audio.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
myszka20 Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Witam... @myszka... czytałeś o zmianach ? http://satkurier.pl/news/127852/miedzynarodowe-eurosporty-bez-polskiego-audio.html Tak chodzi pewnie o eurosport 2 hd w bukiecie "polskojęzyczne" sprawdzałem, ale widzę że tylko tam przegapiłem :) Edit Poszła już aktualizacja do repo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Elber Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2016 A jak wykonać ręcznie update listy kanałów? Bo nie chce mi się nowy eurosport 2 hd z polskim dźwiękiem załączyć ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
myszka20 Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2016 To chyba nie ten dział ;) bo zakładając że kolega używa tej listy i ma ją nie aktualną to tylko w bukiecie "polskojęzyczne" jest wersja bez audio pl. A tak na poważnie można sobie ręcznie do skanować częstotliwość 12284 sr 27500 polaryzacja H fec 3/4. W repo znajduje się aktualizacja. Aktualizacja ręczna np. DreamboxEdit. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jordi Opublikowano 3 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2016 Witam serdecznie, to mój pierwszy post na tym forum no ale od czegoś trzeba zacząć ;-) Od dwóch dni jestem posiadaczem Nboxa BZZB (jest to mój pierwszy tunerek na linuxie więc ciągle się uczę, czytam forum etc.) Nie rozpracowałem jeszcze do końca edycji list kanałów (a rodzina chce oglądać w komforcie) więc zdecydowałem się - przynajmniej tymczasowo na gotowe listy i wybór padł na Twoje. Generalnie to ciężko się jakoś szczególnie przyczepić bo wygląda to bardzo ładnie, funkcjonalnie i co najważniejsze jest ta łatwość pobierania bezpośrednio z serwera co dla początkujących ma znaczenie. Tyle tytułem wstępu. Napisałeś w pierwszym poście tego wątku że zapraszasz do przetestowania i zgłaszania uwag więc takowe czynię. Moje pytanie brzmi dlaczego np. lista Dla dzieci nie zawiera niektórych kanałów - np. Polsat JimJam, który jest dostępny w Polskich i na Polsacie a np. w Obcojęzycznych są niektóre kanały polskie ze stajni NC+ jak Kuchnia+ czy Teletoon+ etc ? Czy jest to jakiś błąd czy celowe ustawienie ? Oczywiście tylko grzecznie pytam, bo jak najbardziej szanuję wykonywaną pracę mając świadomość że pochłania to sporo cennego czasu i że w pierwszej kolejności lista ta jest wykonywana "pod siebie", a dopiero potem udostępniana dla chętnych (za co oczywiście wielkie pokłony! ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi