tux Opublikowano 7 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 Bitrate Viewer Bitrate_Viewer.tar.gz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qczu Opublikowano 9 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 u mnie coś nie chce działać na 8.2.1, pojawia się na ułamek sekundy i znika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 9 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 Jak wgrales ten plugin? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qczu Opublikowano 9 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 już pewnie wiem o co chodzi. wgrałem przez windows commandera. ok już działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość emarcin Opublikowano 9 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 No tak miałem to samo problem się rozwiązał po nadaniu odpowiednich uprawnień (teraz nie pamiętam dokładnie jakie) Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 9 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 To jest wspaniały przykład na to jak wżne są atrybuty czy przypisanie grupy lub użytkownika. Jeżeli ktoś pobiera moje paczki na forum to może być pewien, że wszystkie atrybuty i inne ustawienia są ok. Wystarczy wypakowac plik w terminalu a nie potraktować go najpierw "Windowsem" a potem wgrać po ftp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mickey Opublikowano 9 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 No tak miałem to samo problem się rozwiązał po nadaniu odpowiednich uprawnień (teraz nie pamiętam dokładnie jakie) Dla tych, którzy nie uznają innej metody niż upload przez FTP: W /usr/bin jest plik wykonywalny o nazwie bitrate. A jak wykonywalny to ma mieć 755 (czyli aktywny atrybut Execute). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gregoryfx Opublikowano 16 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 Rozumiem że wyżej wymieniony program pokazuję przepływność w kb/s? Czy jednak w innej jednostce, bo niestety w programie nie jest to zawarte. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 16 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 Podaje w kb/s. Ale co to za problem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gregoryfx Opublikowano 16 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 Nie żaden Tux :) Po prostu chciałem się upewnić. Zauważyłem że program pokazuję w jakiej jakości jest nadawany sygnał, a nie jaki jest aktualnie, co widzimy na ekranie. Dokładnie to widać w TVP1 HD, akurat leciało "Jaka to melodia" pixele chciały mi oczy wypalić, a parametr ukazywał ok. 9000 kb/s. Nie wiem czy każdy tak program pokazuję, bo chyba nie ma możliwości innego zmierzenia przepływności. Znaczek TVP1 HD w "HD" jest :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość carolef Opublikowano 15 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 Czy jest wersja działająca z nową g2? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 15 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 A dlaczego ta ma nie działać? Niedługo będzie w opkg :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość carolef Opublikowano 15 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 wrzuciłem ręcznie i nie dziorga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 15 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 Jeden z nielicznych dodatków, które używa. Działa! Sprawdź co zrobiłeś nie tak. Może atrybuty? Wgrałeś plik bitrate do /usr/bin? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość carolef Opublikowano 15 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 :P chyba za późno już i trzeba iść spać ;] przecież bitrate nie szuka się na liście wtyczek a pod niebieskim ;] oj głupi czasem jestem oj głupi ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomTelos Opublikowano 6 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2017 W najnowszej wersji dostępnej w repo zaszły zmiany w wtyczce: Dodano konfiguracje wyświetlania, można przesuwać w poziomie jak i w pionie ekranu Można go również dodać do każdego infobara skórki tak jak w załączniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Romulus Opublikowano 22 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2018 Czy wersja wtyczki z powyższego postu jest nadal w repo dla sh4? Zainstalowałem wersje 0.2.1 i nie ma w niej setupu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi