ozhrfhlufq Opublikowano 5 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 Witam Dekoder bez zacinek działa tylko na 2 głowicy. Jednak wyszukiwanie kanałów z hotbirda działa tylko gdy kabel jest podpięty pod głowice nr 1. Można coś zminić by działało to również z głowicą nr 2? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shouces Opublikowano 5 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 Jeżeli masz tylko jeden kabel antenowy podpięty właśnie pod głowicę B to po prostu wyłącz kompletnie głowicę A w konfiguracji tunera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozhrfhlufq Opublikowano 6 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 Wyłączenie głowicy A nic nie daje już to sprawdzałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość j00zek Opublikowano 6 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 coś ściemniasz. Wyszukiwanie HB na aktywnej głowicy B i nieaktywnej A działa poprawnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AbrahaM Opublikowano 6 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 coś ściemniasz. Wyszukiwanie HB na aktywnej głowicy B i nieaktywnej A działa poprawnie. powiedz to mojemu UHD. Zachowuje się co najmniej od przeszło kwartału (wcześniej nie miałem siły się tym zajmować) dokładnie tak samo jak egzemplarz u @ozhrfhlufq, czyli ma w nosie wyszukiwanie kanałów. Ustawienia głowic: A: Nieskonfigurowany B: Prosty, Jeden, HB 13W, Diseq: nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 6 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 Tylko ustalmy dokładniej: nie działa wyszukiwanie w OpenPLi? nie działa wyszukiwanie FastSearch? nie działa wyszukiwanie i tu, i tu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AbrahaM Opublikowano 6 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 Tylko ustalmy dokładniej: nie działa wyszukiwanie w OpenPLi? nie działa wyszukiwanie FastSearch? nie działa wyszukiwanie i tu, i tu. Wyszukiwania w OpenPLi praktycznie nie używam, więc nie wiem czy działa czy nie. Na pewno nie działa wyszukiwanie FastSearch. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość luk222 Opublikowano 6 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 To chyba norma bo u mnie FastSearch działa też tylko na głowicy A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość j00zek Opublikowano 6 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 hehe ja za to nie używam fastsearch. a standardowe wyszukiwanie w openpli działa jak należy. Ale i tak nie używam bo i po co. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shouces Opublikowano 6 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 Moje UHD skanuje wybrany transponder bez problemu (niezależnie czy na głowicy A czy B). Sprawdź dokładnie co robisz bo na pewno robisz coś źle :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 6 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 Na razie wnioskuje, że OpenPLi skanuje z A i B, a fastsearch tylko z A. Czy tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AbrahaM Opublikowano 6 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 Na razie wnioskuje, że OpenPLi skanuje z A i B, a fastsearch tylko z A. Czy tak? na to wygląda, jak z wątku widać, trzem osobom fastsearch skanuje tylko z A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość luk222 Opublikowano 6 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 Tak OpenPLI skanuje z dwóch głowic a Fastsearch tylko z A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi