Gość jaroslaw1980 Opublikowano 13 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 Kanały HD mam bardzo wyciszone. Tuner mam podłączony tylko do telewizora poprzez HDMI. Po podniesieniu poziomu głośności do słyszalnego,a następnie przełączeniu na kanał SD następuje taka różnica, że muszę szybko szukać pilota aby go wyciszyć. Chodzi o kanały np. Discowery, C+ itd. Próbowałem już wielu ustawień (dowmix, Ac3) i nic nie pomaga. Jest na to jakieś lekarstwo ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość j00zek Opublikowano 13 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 Wtyczki AVA, albo SVA, do wyboru co kto lubi. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rok666 Opublikowano 13 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 Musisz prawie każdemu kanałowi z osobna ustawić głośność, bo mają tak rozjechane poziomy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 13 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 Sprawdź na początek SVA. Może nie jest to idealne (maleńkie różnice są) to jednak po pilota nie trzeba się już rzucać. AVA jednak robił to zbyt skomplikowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaGrab3 Opublikowano 20 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 Mi SVA powodowało automatyczne zgłaśnianie podczas odtwarzania w iptvPlayer. Oglądasz materiał, ściszasz, a po paru sekundach sam się zgłaśnia, tak o 4 kroki.... Po wywaleniu sva nie ma tego efektu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 21 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 opkg? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 626 Opublikowano 23 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 Udostępni ktoś Simple Volume Adjustment, mam wgrany openpli 8.6. Ok,dzięki za odp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość j00zek Opublikowano 23 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 nie zadziała na openpli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi