Guest zbarriver Posted January 13, 2015 Share Posted January 13, 2015 Witam, Przy wyborze kanału (np. 23) pojawia się banner z nr kanału nazwą i z picon, ale u mnie tego picon'a brakuje , jest puste pole (kiedyś był) , można to jakoś naprawić ? Jak sprawdzić skąd pobiera picony ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest herpoi Posted January 13, 2015 Share Posted January 13, 2015 Zgaduję: Wgrałeś pikony z nazwami kanałów, a wcześniej miałeś z nazwami ref. Skróka pewnie używa własnego renderera picon. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest zbarriver Posted January 13, 2015 Share Posted January 13, 2015 Wszystkie picony mam z nazwami ref. Nie pamiętam już co zrobiłem że wcześniej były. mało info jest w necie na temat tej skórki a jak dla mnie jest git. Da się sprawdzić jak pobiera picony ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest herpoi Posted January 13, 2015 Share Posted January 13, 2015 Jeśli masz pikony z nazwami ref, to pewnie chodzi o co innego, może ewentualnie dodatek Extended Number Zap. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest zbarriver Posted January 13, 2015 Share Posted January 13, 2015 ...może ewentualnie dodatek Extended Number Zap. Właśnie o to mi chodziło, teraz działa, wielkie dzięki ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Kenveloo Posted March 20, 2015 Share Posted March 20, 2015 witam Po wgraniu tej skórki wszystko jest super ale rozjeżdża mi sie infobar główny jakaś porada? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomTelos Posted January 4, 2016 Share Posted January 4, 2016 Dziękuję za odpowiedź. Kurcze korzystam z tego skina kryje się on pod nazwą Pingu_TM_OK_Nb_ox ściągnąłem go z jakiegoś uploadu i wrzucam ręcznie poprzez TC i wszystko bangla. Miałem nadzieję że można go dodać do OS Menagera i poprzez niego instalować. Było by wygodniej. Pozdrawiam. Na prośbę użytkowania, Pingu_TM wraca do Repo Release. Jest to wersja w HD działa na wszystkie boxy wspierane przez Gos. W repo istnieje jeszcze jedna skóra PinguFHD ale ta wersja jest w FullHD i nie będzie działać na nboxie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest DJMazi Posted March 6, 2016 Share Posted March 6, 2016 Witam czy ta wersja : New-Skin Pingu TM PLI V2.1_beta by Czaja0 Bedze działać w Nbox ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
matzg Posted March 6, 2016 Share Posted March 6, 2016 U nas w repo nie ma tej wersji ... więc jak sam nie sprawdzisz to się nie przekonasz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jurekk Posted April 6, 2016 Share Posted April 6, 2016 Witam. Jeżeli jest to możliwe to proszę o podmianę podanego pliku w usr\lib\enigma2\phyton\Components\Conventer\ . Pod małym niebieskim będzie wyświetlana zajętość dysku. Pozdrawiam. Pingu_TM_pliLayoutInfo.py Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomTelos Posted April 6, 2016 Share Posted April 6, 2016 Podmienię najpóźniej w piątek będzie aktualizacja. Rozumiem że "/media/hdd" nie czyta tak? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jurekk Posted April 6, 2016 Share Posted April 6, 2016 Zgadza się, media/hdd nie działa. Być może trzeba by zmienić jeszcze /media/usb na usb, ale nie sprawdzałem jak to jest z usb - więc to tylko przypuszczenia. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marioo Posted September 6, 2016 Share Posted September 6, 2016 witam,czy jest szansa ze skórka pojawi sie w nowym repo? Dla mnie to jedna z najlepszych skórek!!! pozdrawiam twórców. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomTelos Posted September 9, 2016 Share Posted September 9, 2016 Skórka wróci w następnym tygodniu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marioo Posted September 10, 2016 Share Posted September 10, 2016 Dzięki :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomTelos Posted September 13, 2016 Share Posted September 13, 2016 Skórka enigma2-skin-pingu-tm powróciła do repo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marioo Posted October 5, 2016 Share Posted October 5, 2016 Witam , Czy możliwe są jakie poprawki błędów w skórce? Mianowicie w menu głównym --> zarządzanie oprogramowan (iem)--nie miesci sie,natomiast jak wejdziemy do panela zarządzania oprogramowania, Napisy nie mieszczą sie w oknie i brak jest kolorowych przycisków(Tuner,Historia,Licencja,Informacja). Jesli jest to możliwe to proszę o poprawkę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomTelos Posted February 18, 2017 Share Posted February 18, 2017 Powiedzmy sobie szczerze skórka jest martwa tzn nikt nie aktualizuje nikt nie poprawia. Ja tym bardziej nie będe ją poprawiał. Jeśli ktoś ma ochotę to nie widze przeszkód. Co do software manger to się zastanowię i nie wiem czy nie zrobie jednego widoku dla wszystkich skórek. Bedą mieć wygląd infinity ale za to będzie poprawnie wszędzie wyświetlany. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marioo Posted April 12, 2017 Share Posted April 12, 2017 Czy skórka już nie wróci do repo ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomazon Posted July 22, 2017 Share Posted July 22, 2017 Witam, Czy jest szansa, aby skóra wróciła do repo? W czerwcu napisałem pw. z prośbą do kolegi TomTelos[/member] i wyraził zgodę. Miało to nastąpić w ciągu tygodnia. Uzgodniliśmy nawet że prześlę mu swoje ustawienia skóry tak, aby trochę ją zaktualizować. Dzisiaj pisząc do niego na pw, aby grzecznie się przypomnieć klikając wyślij okazało się że dodał mnie do zablokowanych. Trochę dziwna postawa. Ps. Skórę zainstalowałem ręcznie przez TC wrzucając pliki do odpowiednich folderów. Także nie ma tematu. Dziękuję bardzo za GOS który uważam za najlepszy. Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts