Gość zbarriver Opublikowano 13 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 Witam, Przy wyborze kanału (np. 23) pojawia się banner z nr kanału nazwą i z picon, ale u mnie tego picon'a brakuje , jest puste pole (kiedyś był) , można to jakoś naprawić ? Jak sprawdzić skąd pobiera picony ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość herpoi Opublikowano 13 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 Zgaduję: Wgrałeś pikony z nazwami kanałów, a wcześniej miałeś z nazwami ref. Skróka pewnie używa własnego renderera picon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zbarriver Opublikowano 13 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 Wszystkie picony mam z nazwami ref. Nie pamiętam już co zrobiłem że wcześniej były. mało info jest w necie na temat tej skórki a jak dla mnie jest git. Da się sprawdzić jak pobiera picony ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość herpoi Opublikowano 13 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 Jeśli masz pikony z nazwami ref, to pewnie chodzi o co innego, może ewentualnie dodatek Extended Number Zap. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zbarriver Opublikowano 13 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 ...może ewentualnie dodatek Extended Number Zap. Właśnie o to mi chodziło, teraz działa, wielkie dzięki ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kenveloo Opublikowano 20 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2015 witam Po wgraniu tej skórki wszystko jest super ale rozjeżdża mi sie infobar główny jakaś porada? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomTelos Opublikowano 4 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2016 Dziękuję za odpowiedź. Kurcze korzystam z tego skina kryje się on pod nazwą Pingu_TM_OK_Nb_ox ściągnąłem go z jakiegoś uploadu i wrzucam ręcznie poprzez TC i wszystko bangla. Miałem nadzieję że można go dodać do OS Menagera i poprzez niego instalować. Było by wygodniej. Pozdrawiam. Na prośbę użytkowania, Pingu_TM wraca do Repo Release. Jest to wersja w HD działa na wszystkie boxy wspierane przez Gos. W repo istnieje jeszcze jedna skóra PinguFHD ale ta wersja jest w FullHD i nie będzie działać na nboxie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DJMazi Opublikowano 6 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 Witam czy ta wersja : New-Skin Pingu TM PLI V2.1_beta by Czaja0 Bedze działać w Nbox ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matzg Opublikowano 6 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 U nas w repo nie ma tej wersji ... więc jak sam nie sprawdzisz to się nie przekonasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurekk Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Witam. Jeżeli jest to możliwe to proszę o podmianę podanego pliku w usr\lib\enigma2\phyton\Components\Conventer\ . Pod małym niebieskim będzie wyświetlana zajętość dysku. Pozdrawiam. Pingu_TM_pliLayoutInfo.py Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomTelos Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Podmienię najpóźniej w piątek będzie aktualizacja. Rozumiem że "/media/hdd" nie czyta tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurekk Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Zgadza się, media/hdd nie działa. Być może trzeba by zmienić jeszcze /media/usb na usb, ale nie sprawdzałem jak to jest z usb - więc to tylko przypuszczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marioo Opublikowano 6 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2016 witam,czy jest szansa ze skórka pojawi sie w nowym repo? Dla mnie to jedna z najlepszych skórek!!! pozdrawiam twórców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomTelos Opublikowano 9 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2016 Skórka wróci w następnym tygodniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marioo Opublikowano 10 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2016 Dzięki :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomTelos Opublikowano 13 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2016 Skórka enigma2-skin-pingu-tm powróciła do repo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marioo Opublikowano 5 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2016 Witam , Czy możliwe są jakie poprawki błędów w skórce? Mianowicie w menu głównym --> zarządzanie oprogramowan (iem)--nie miesci sie,natomiast jak wejdziemy do panela zarządzania oprogramowania, Napisy nie mieszczą sie w oknie i brak jest kolorowych przycisków(Tuner,Historia,Licencja,Informacja). Jesli jest to możliwe to proszę o poprawkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomTelos Opublikowano 18 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2017 Powiedzmy sobie szczerze skórka jest martwa tzn nikt nie aktualizuje nikt nie poprawia. Ja tym bardziej nie będe ją poprawiał. Jeśli ktoś ma ochotę to nie widze przeszkód. Co do software manger to się zastanowię i nie wiem czy nie zrobie jednego widoku dla wszystkich skórek. Bedą mieć wygląd infinity ale za to będzie poprawnie wszędzie wyświetlany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marioo Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Czy skórka już nie wróci do repo ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomazon Opublikowano 22 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2017 Witam, Czy jest szansa, aby skóra wróciła do repo? W czerwcu napisałem pw. z prośbą do kolegi TomTelos[/member] i wyraził zgodę. Miało to nastąpić w ciągu tygodnia. Uzgodniliśmy nawet że prześlę mu swoje ustawienia skóry tak, aby trochę ją zaktualizować. Dzisiaj pisząc do niego na pw, aby grzecznie się przypomnieć klikając wyślij okazało się że dodał mnie do zablokowanych. Trochę dziwna postawa. Ps. Skórę zainstalowałem ręcznie przez TC wrzucając pliki do odpowiednich folderów. Także nie ma tematu. Dziękuję bardzo za GOS który uważam za najlepszy. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi