tux Posted May 2, 2013 Share Posted May 2, 2013 Camofs → obsługa kamer internetowych Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest rysiek1971 Posted March 5, 2015 Share Posted March 5, 2015 testował to ktoś czy działa e2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
matzg Posted March 7, 2015 Share Posted March 7, 2015 e2 czyli enigm2 ? pytanie bez sensu zamieszczony tu plugin pod phyton 2.6 czyli starsze wersje enigmy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest JaJo Posted March 20, 2015 Share Posted March 20, 2015 Witam Panowie ma ktoś dostęp do wersji działającej pod python 2.7? Załączona wersja nie działa (pod py2.6). Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest antraks Posted March 26, 2015 Share Posted March 26, 2015 Załączam greenscreen plugin mi działał do tej pory dzisiaj zainstalowałem najnowszą Gratelie i jest problem.Może ktoś coś poradzi na tą bolączkę. greenscreen.txt Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mickey Posted March 27, 2015 Share Posted March 27, 2015 Zdaje się, że brakuje biblioteki PIL-1.1.7.tar.gz. Nie mam wersji skompilowanej pod sh4, tylko źródła. Znalazłem jeszcze coś o nazwie Pillow, co instaluje się jako PIL i z opisu wynika, że jest nowszą i rozbudowaną wersją tej biblioteki. Też załączam źródła. Jeżeli się skompilują bez uzupełniania zależności, to myślę, że można obie paczki dodać do opkg. PIL-1.1.7.tar.gz Pillow-2.7.0.tar.gz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts