tux Opublikowano 2 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 Camofs → obsługa kamer internetowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rysiek1971 Opublikowano 5 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 testował to ktoś czy działa e2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matzg Opublikowano 7 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 e2 czyli enigm2 ? pytanie bez sensu zamieszczony tu plugin pod phyton 2.6 czyli starsze wersje enigmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość JaJo Opublikowano 20 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2015 Witam Panowie ma ktoś dostęp do wersji działającej pod python 2.7? Załączona wersja nie działa (pod py2.6). Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość antraks Opublikowano 26 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2015 Załączam greenscreen plugin mi działał do tej pory dzisiaj zainstalowałem najnowszą Gratelie i jest problem.Może ktoś coś poradzi na tą bolączkę. greenscreen.txt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mickey Opublikowano 27 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 Zdaje się, że brakuje biblioteki PIL-1.1.7.tar.gz. Nie mam wersji skompilowanej pod sh4, tylko źródła. Znalazłem jeszcze coś o nazwie Pillow, co instaluje się jako PIL i z opisu wynika, że jest nowszą i rozbudowaną wersją tej biblioteki. Też załączam źródła. Jeżeli się skompilują bez uzupełniania zależności, to myślę, że można obie paczki dodać do opkg. PIL-1.1.7.tar.gz Pillow-2.7.0.tar.gz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi