Gość m-s-x Opublikowano 20 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 Witam, Wiem ,że w Graterlia Operating System scart nie jest wspierany :) ale może udało się komuś go uruchomić ? jeżeli tak to poproszę o info jak tego dokonać i ewentualnie które pliki trzeba podmienić ? Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 20 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 Tuner HD i SCART. Dajcie wreszcie spokój. Póki co nikomu nie chce się wspierać umierających technologii. Ja naprawdę rozumiem, że ktoś pielęgnuje stare technologie ale może jednak czas przestać sie uwsteczniać. Jest dużo więcej ważniejszych spraw niż SCART, który czasy świetności miał w zeszłym wieku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ryrzy Opublikowano 20 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 Nie chodzi o pielęgnacje tylko o brak kasy w państwie polskim a chęć uruchomienia sat np w pokoju dzieciaka na starym tv "z dupą" :) też jakis czas w sypialni mialem nboxa przez scarta wpietego i się cieszyłem ze mam tv. Ot taki mój osobisty pkt widzenia Wysłane z mojego LG-D802 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AbrahaM Opublikowano 20 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 Nie chodzi o pielęgnacje tylko o brak kasy w państwie polskim a chęć uruchomienia sat np w pokoju dzieciaka na starym tv "z dupą" :) też jakis czas w sypialni mialem nboxa przez scarta wpietego i się cieszyłem ze mam tv. Ot taki mój osobisty pkt widzenia Wysłane z mojego LG-D802 Rozumiem Twój punkt widzenia, tylko popatrz na to także z naszej perspektywy: dodanie obsługi scart w tym modelu najprawdopodobniej odbyłoby się kosztem nieproporcjonalnie dużego nakładu czasu w stosunku do korzyści. Jest nas mała grupka pasjonatów, która poświęca swój czas by rozwijać GOS. Wolimy dodać inne użyteczne funkcje (niedługo będzie parę niespodzianek), czy tak jak ostatnio obsługę kolejnej rodziny odbiorników, niż zajmować się SCARTem, z którego mało kto korzysta, w jednym z nich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
areq Opublikowano 20 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 Btw scart w esi tez nie działa ? a. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shouces Opublikowano 20 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 No to właśnie się dowiedziałem, że w moim tunerze SCART nie działa :P Trochę szkoda bo całkiem niedawno miałem problem z moim TV i przez krótką chwilę siedziałem na TV CRT ale miałem tam podpiętego nboxa także na szczęście problem mnie ominął. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi