JaGrab3 Opublikowano 13 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 Witam, przy dzisiejszym sysbckp poleciał mi filesystem - restart powodował zawieszenie się na LOAD. Chciałem wgrać poprzedni backup, ale wywala bład CR2. kernel i update wzięte z oryginalnego obrazu. Jak to można obejść??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 13 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 Wgrać całość z Backup. Tam powinno być OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaGrab3 Opublikowano 13 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 Ok, tylko się zawahałem, bo tam kernel ma 4MB.... a w oryginalnym 1,8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 13 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 to nie ma znaczenia partycja w MTD ma 4MB a ten backup zrzuca partycję całą :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaGrab3 Opublikowano 13 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 Bardzo Ci dziękuję, za szybką reakcję. Faktycznie udało się. Uff trochę się wkurzyłem, że będę musoał wszystko na nowo ustawiać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 13 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 Rozleniwiam ludzi :P Ale w sumie to ja też nie lubię od nowa ustawiać :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaGrab3 Opublikowano 13 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 W sumie ciekawe czemu sysbckp wywalił mi filesystem. Sam backup stworzony był poprawny... Dzisiaj znowu zrobie test jeszcze raz, jak wiem, że przywracanie działa :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 13 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 Też bym chciał znać odpowiedź :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi