Guest dawidt Posted November 2, 2014 Share Posted November 2, 2014 Witam, planuję zakup HDD o pojemności 1TB do ESI-88. Macie jakieś doświadczenie/propozycje co do wyboru modelu i producenta dysku? Pozdrawiam dawidt Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tux Posted November 2, 2014 Share Posted November 2, 2014 Na dzień dzisiejszy każdy. Jak ma paść to i tak padnie. Producent wymieni. Dzisiaj nie liczy się to, że coś jest trwałe a to czy wymienią jak padnie. Zawartość HDD jest nie ważna. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mickey Posted November 2, 2014 Share Posted November 2, 2014 Kiedy kupowałem, to 1TB były tylko dwutalerzowe. Wybrałem więc 500MB - jednotalerzowy, więc mniej prądu pożera a przede wszystkim mniej się grzeje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest dawidt Posted November 3, 2014 Share Posted November 3, 2014 dzięki za porady :) faktycznie myślę, że warto rozejrzeć się za dyskiem jednotalerzowym. pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts