Gość darekrocznik71 Opublikowano 16 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 Panowie dzisiaj aktualizowałem poprzez putty system, pod koniec wyrzuciło mi info w putty, że błąd połączenia z serwerem, po restarcie mam info "Root FS not ok", miałem wszystko ładnie poustawiane i czeka mnie ustawienia od nowa ? Na dysku N-boxa mam też backup sytemu, czy jest możliwość jego wykorzystania ? Jeśli tak to jak to zrobić ? Image, który nie chce wystartować mam na penie, ten co mam w nand odpala normalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 16 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 Zainstaluj system. Doinstaluj sobie MC (będzie Ci łatwiej). Następnie nadpisz katalog /etc tym z kopii i zrestartuj system. Ot cała filozofia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaGrab3 Opublikowano 19 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 Witam, po ostatniej aktualizacji, system nie wstawał, zawieszał się na load. Wgrałem nową wersję i skopiowałem etc z backupu, poprzez cp -Rp etc /, System wiesza się na nboX. Co mogłem zrobić źle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 19 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 etc zgrane pod linux z zachowaniem atrybutow? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi