Gość BosBros Opublikowano 25 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 Witam-mam problem z przekodowaniem klawiszy w Graterli bo za każdym razem po ich naciśnięciu wyskakuje GS,nie wiem co robić,może ktoś podać działające pliki do pilota,jak zrobiłem kanały to pozostałe klawisze nie chodziły . :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matzg Opublikowano 25 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 remote-gos w test sprawdzałeś? (opkg) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BosBros Opublikowano 26 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 Podaj katalog gdzie to jest?? może ktoś podać działające na graterlii pliki do konfiguracji pilota od nboxa?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 26 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 Zacznij, kolego, od początku. Podaj wszystko dokładnie co zrobiłeś i co chcesz zrobić. Różne sposoby obsługi pilota są w OPKG a nie jako pliki do władowania przez FTP. U nas działa OPKG i z niego korzystamy. Nie możemy jednak pomóc jak pytanie jest BARDZO nie precyzyjne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BosBros Opublikowano 26 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 Dawniej używałem openpli i przekodowałem sobie klawisze w róży typu góra-kanał w górę,dół-kanał w dół,lewo-ciszej,prawo-głośniej i chodzi mi o to czy można tak samo zrobić w graterlii,wgrałem assignbuttona i ustawiłem pilota,ale tylko kanały góra i dół chodziły,pozostałe przyciski nie,nie wiem jak to zrobić żeby chodziły pozostałe przyciski,proszę napisać mi co mam zrobić??,Jakie pliki mam wgrać??. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 26 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 Jak wgrałeś assignbutton? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BosBros Opublikowano 26 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 przez ftp za pomocą programu total commander??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 26 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 BŁĄD :) Zapamiętaj - najpierw szukaj w opkg. W Graterlia jest już dużo w paczkach. Twój AssignButton też i jest przystosowany (dziękujemy @mickey) pod GOS. Skasuj co wgrałeś. Sprawdź czy pilot działa jak przed wgraniem AB. Zainstaluj ten z opkg i po rstarcie GUI będzie można normalnie ustawiać klawisze. Przy okazji - zerknij co jest w opkg bo jest duża szansa, że to co ładujesz po FTP jest już w opkg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BosBros Opublikowano 26 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 dziekuję tux,instalacja AssignButtona przez opkg pomogła mi z przekodowaniem przycisków pilota,nie ma GSa :)wielkie dzięki. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi