Guest ariel_matrix Posted June 23, 2014 Share Posted June 23, 2014 Witam serdecznie, Mam na ten moment nboxa z wgraną enigma 7.1.7, słyszałem wiele opini i openPLI ze jest dobre i lepiej działa, ale na początek chciałbym wgrać na dysk, lub pendraiva ten system by przetestować i nie stracić poprzedniego systemu jest taka możliwość? uboota mam bodajże B4T Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest daromen21 Posted June 23, 2014 Share Posted June 23, 2014 Najnowsze image(OS) znajdziesz na http://forum.xunil.pl/index.php/topic,1444.0.html .Po instalacji odpal boxa i zaloguj się przez putty, wklep ,,opkg update && opkg upgrade'' aby zaktualizować do najnowszej wersji. B4t nie jest problemem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest ariel_matrix Posted June 26, 2014 Share Posted June 26, 2014 A muszę przez putty, czy mogę jakoś z pilota? Poprawiono błędy... proszę zwrócić na to uwagę przy pisaniu następnych postów. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tux Posted June 26, 2014 Share Posted June 26, 2014 Z pilota nie da się w prosty sposób. Może kiedyś coś powstanie. Póki co jest terminal. W sumie często się tam nie zagląda. W PPanel masz opcję do sprawdzania czy są aktualizacje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts