Gość ariel_matrix Opublikowano 23 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 Witam serdecznie, Mam na ten moment nboxa z wgraną enigma 7.1.7, słyszałem wiele opini i openPLI ze jest dobre i lepiej działa, ale na początek chciałbym wgrać na dysk, lub pendraiva ten system by przetestować i nie stracić poprzedniego systemu jest taka możliwość? uboota mam bodajże B4T Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość daromen21 Opublikowano 23 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 Najnowsze image(OS) znajdziesz na http://forum.xunil.pl/index.php/topic,1444.0.html .Po instalacji odpal boxa i zaloguj się przez putty, wklep ,,opkg update && opkg upgrade'' aby zaktualizować do najnowszej wersji. B4t nie jest problemem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ariel_matrix Opublikowano 26 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 A muszę przez putty, czy mogę jakoś z pilota? Poprawiono błędy... proszę zwrócić na to uwagę przy pisaniu następnych postów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 26 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 Z pilota nie da się w prosty sposób. Może kiedyś coś powstanie. Póki co jest terminal. W sumie często się tam nie zagląda. W PPanel masz opcję do sprawdzania czy są aktualizacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi