Guest tuspam Posted May 5, 2014 Share Posted May 5, 2014 Jak w temacie, który z nich będzie najlepszym wyborem? A może coś innego w podobnej cenie? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AbrahaM Posted May 5, 2014 Share Posted May 5, 2014 Jak w temacie, który z nich będzie najlepszym wyborem? A może coś innego w podobnej cenie? któryś z tych dwóch: ESI-88, UHD-88. jak Ci bardziej zależy na wyświetlaczu fajnym, to ESI-88, ale "za cenę" braku wbudowanej obsługi dvb-t*, jak Ci bardziej zależy na wbudowanej obsłudze dvb-t*, to UHD-88, ale "za cenę" wyświetlacza na 4 znaki. * potencjalnie, może kiedyś uda się to uruchomić. jak Ci wszystko jedno, bierz ten, który będzie tańszy i/lub od lepszego sprzedawcy, lepiej przerobionego... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest tuspam Posted May 5, 2014 Share Posted May 5, 2014 Jak w temacie, który z nich będzie najlepszym wyborem? A może coś innego w podobnej cenie? któryś z tych dwóch: ESI-88, UHD-88. jak Ci bardziej zależy na wyświetlaczu fajnym, to ESI-88, ale "za cenę" braku wbudowanej obsługi dvb-t*, jak Ci bardziej zależy na wbudowanej obsłudze dvb-t*, to UHD-88, ale "za cenę" wyświetlacza na 4 znaki. * potencjalnie, może kiedyś uda się to uruchomić. jak Ci wszystko jedno, bierz ten, który będzie tańszy i/lub od lepszego sprzedawcy, lepiej przerobionego... Nie zależy mi na dvbt ani na wyświetlaczu, preferuje wręcz 4 znkowy (z daleka bardziej czytelny). Zależy mi na prędkości - które z urządzeń jest najbardziej wydajne. Dzięki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tux Posted May 5, 2014 Share Posted May 5, 2014 Oba są tak samo wydajne. Różnią się w się DVB-T + Wyświetlacz + obudowa. Demon prędkości to to nie jest ale ADB5800xx bije na łeb na szyję. Różnicę czuć mocną. Jak nie zależy na wyświetlaczu bierz UHD. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest daromen21 Posted May 6, 2014 Share Posted May 6, 2014 A który ma stabilniejszy soft uhd88 czy esi88? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tux Posted May 6, 2014 Share Posted May 6, 2014 Jak pytasz o Graterlia OS to wszystkie tunery mają soft 1:1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest daromen21 Posted May 6, 2014 Share Posted May 6, 2014 No wiem.Ja mam dsi i bska. Na obu jest GOS2 . Ale wydaje mi się ze bska chodzi lepiej (stabilniej) a dsi tylko szybciej. Dsi u mnie ma problem np. freeplayer,czasem w polowie filmu ginie głos. Albo przy zapuzowniu zawiesza się .W bska np. nie zauwarzyłem tego problemu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tux Posted May 6, 2014 Share Posted May 6, 2014 Tuner Sat to nie odtwarzacz multimedialny choć może pełnić tą funkcję :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest jano74 Posted May 7, 2014 Share Posted May 7, 2014 czy UHD-88 ma j-tag wyprowadzony ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tux Posted May 7, 2014 Share Posted May 7, 2014 Nie ma :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts