Jump to content

ESI-88 | UHD-88 | DSI-87 co kupić?

Guest tuspam

Recommended Posts

Jak w temacie, który z nich będzie najlepszym wyborem? A może coś innego w podobnej cenie?

któryś z tych dwóch: ESI-88, UHD-88.

jak Ci bardziej zależy na wyświetlaczu fajnym, to ESI-88, ale "za cenę" braku wbudowanej obsługi dvb-t*,

jak Ci bardziej zależy na wbudowanej obsłudze dvb-t*, to UHD-88, ale "za cenę" wyświetlacza na 4 znaki.

* potencjalnie, może kiedyś uda się to uruchomić.

jak Ci wszystko jedno, bierz ten, który będzie tańszy i/lub od lepszego sprzedawcy, lepiej przerobionego...

Guest tuspam

Jak w temacie, który z nich będzie najlepszym wyborem? A może coś innego w podobnej cenie?

któryś z tych dwóch: ESI-88, UHD-88.

jak Ci bardziej zależy na wyświetlaczu fajnym, to ESI-88, ale "za cenę" braku wbudowanej obsługi dvb-t*,

jak Ci bardziej zależy na wbudowanej obsłudze dvb-t*, to UHD-88, ale "za cenę" wyświetlacza na 4 znaki.

* potencjalnie, może kiedyś uda się to uruchomić.

jak Ci wszystko jedno, bierz ten, który będzie tańszy i/lub od lepszego sprzedawcy, lepiej przerobionego...

Nie zależy mi na dvbt ani na wyświetlaczu, preferuje wręcz 4 znkowy (z daleka bardziej czytelny). Zależy mi na prędkości - które z urządzeń jest najbardziej wydajne.

Dzięki

Oba są tak samo wydajne. Różnią się w się DVB-T + Wyświetlacz + obudowa.

Demon prędkości to to nie jest ale ADB5800xx bije na łeb na szyję. Różnicę czuć mocną.

Jak nie zależy na wyświetlaczu bierz UHD.

Guest daromen21

No wiem.Ja mam  dsi i bska. Na obu jest GOS2 .

Ale wydaje mi się ze bska chodzi lepiej (stabilniej) a dsi tylko szybciej. Dsi u mnie ma problem np. freeplayer,czasem w polowie filmu ginie głos.

Albo przy zapuzowniu zawiesza się .W bska np. nie zauwarzyłem tego problemu.