Gość tuspam Opublikowano 5 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2014 Jak w temacie, który z nich będzie najlepszym wyborem? A może coś innego w podobnej cenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AbrahaM Opublikowano 5 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2014 Jak w temacie, który z nich będzie najlepszym wyborem? A może coś innego w podobnej cenie? któryś z tych dwóch: ESI-88, UHD-88. jak Ci bardziej zależy na wyświetlaczu fajnym, to ESI-88, ale "za cenę" braku wbudowanej obsługi dvb-t*, jak Ci bardziej zależy na wbudowanej obsłudze dvb-t*, to UHD-88, ale "za cenę" wyświetlacza na 4 znaki. * potencjalnie, może kiedyś uda się to uruchomić. jak Ci wszystko jedno, bierz ten, który będzie tańszy i/lub od lepszego sprzedawcy, lepiej przerobionego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tuspam Opublikowano 5 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2014 Jak w temacie, który z nich będzie najlepszym wyborem? A może coś innego w podobnej cenie? któryś z tych dwóch: ESI-88, UHD-88. jak Ci bardziej zależy na wyświetlaczu fajnym, to ESI-88, ale "za cenę" braku wbudowanej obsługi dvb-t*, jak Ci bardziej zależy na wbudowanej obsłudze dvb-t*, to UHD-88, ale "za cenę" wyświetlacza na 4 znaki. * potencjalnie, może kiedyś uda się to uruchomić. jak Ci wszystko jedno, bierz ten, który będzie tańszy i/lub od lepszego sprzedawcy, lepiej przerobionego... Nie zależy mi na dvbt ani na wyświetlaczu, preferuje wręcz 4 znkowy (z daleka bardziej czytelny). Zależy mi na prędkości - które z urządzeń jest najbardziej wydajne. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 5 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2014 Oba są tak samo wydajne. Różnią się w się DVB-T + Wyświetlacz + obudowa. Demon prędkości to to nie jest ale ADB5800xx bije na łeb na szyję. Różnicę czuć mocną. Jak nie zależy na wyświetlaczu bierz UHD. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość daromen21 Opublikowano 6 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 A który ma stabilniejszy soft uhd88 czy esi88? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 6 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 Jak pytasz o Graterlia OS to wszystkie tunery mają soft 1:1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość daromen21 Opublikowano 6 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 No wiem.Ja mam dsi i bska. Na obu jest GOS2 . Ale wydaje mi się ze bska chodzi lepiej (stabilniej) a dsi tylko szybciej. Dsi u mnie ma problem np. freeplayer,czasem w polowie filmu ginie głos. Albo przy zapuzowniu zawiesza się .W bska np. nie zauwarzyłem tego problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 6 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 Tuner Sat to nie odtwarzacz multimedialny choć może pełnić tą funkcję :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jano74 Opublikowano 7 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 czy UHD-88 ma j-tag wyprowadzony ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 7 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 Nie ma :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi