Gość klimasonor Opublikowano 10 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2014 Witam, czy nie wystarczy wpisać tekstu z obrazka podczas wysyłania pw?? muszą być jeszcze te durne pytania?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 10 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2014 napisz dwa poty na forum i tym samym udowodnij, że nie jestem bootem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość klimasonor Opublikowano 10 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2014 dwa to mało :) wychodzi na to że 3 ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 10 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2014 W menu ustawione jest 2. Może Forum ma coś z licznikiem - kto wie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość klimasonor Opublikowano 10 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2014 Ale chociaż temat zostanie dla potomności :) Następni użytkownicy forum będą wiedzieć ze trzy minimum trzeba napisać ;) Pozdrawiam All Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bartek1224 Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Witam Mam pytanko czy ten skrypt na pewno działa dobrze zwłaszcza jak się parę razy źle wpisze bo np wywala mi w pytaniu "Czy występują wszystkie polskie litery diakrytyczne w pozbawionym sensu zdaniu 'Zażółć gęślą jaźń' (posługuj się wyłącznie małymi literami)?:" wpisałem tak otrzymałem odp Podczas wysyłania wiadomości, pojawiły się następujące błędy: Odpowiedziałeś błędnie na pytanie weryfikacyjne. Odpowiedziałeś błędnie na pytanie weryfikacyjne. wpisałem nie i ten sam komunikat wiec hmm jest tam jakaś inna dobra odpowiedź albo zdarzało się ze napisało Odpowiedziałeś błędnie na pytanie weryfikacyjne. ale nie podkreśliło na czerwono żadnej z odpowiedzi A może jest tam jakiś limit po którym nie da się wysłać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamelia Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Po pewnym czasie wygasa sesja i należy chwilę odczekać, jeszcze raz przejść do strony głównej forum, by z niej przejść do akceptacji i rejestracji. W tym przypadku odpowiedź "tak" była jak najbardziej poprawna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogdanm Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Hehe to ja tu widzę ze gorzej się zapisać niż do FBI bo tam nikt nie pyta o 'Zażółć gęślą jaźń' a nie wystarczyło by przepisanie tego co tam jest napisane no ktoś z poza PL nie na najmniejszych szans się zapisać tutaj . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamelia Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Ubolewam, ale niestety, bot potrafi przepisać tekst. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość j3ryw Opublikowano 15 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 Dzisiaj aby udzielić odpowiedzi na forum podchodziłem do tematu kilkanaście razy, czekając na pytania na które będę umiał odpowiedzieć, nie wiem czy założeniem forum jest aby mogli na nim odpowiadać na posty jedynie ludzie o bardzo wszechstronnej wiedzy z różnych działów nauki , bo niektóre pytania są nie do przejścia nie tylko dla botów ale i dla normalnego człowieka który szkołę skończył już 30 lat temu i o pewnych nie potrzebnych do normalnego życia i pracy rzeczach już zapomniał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marcin32 Opublikowano 16 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 Te pytania są zabójcze ;D Zapodałem tą stronkę znajomemu i on chciał się zarejestrować i takie durne pytania dostawał ze nie dał sobie rady. Dopiero podał mi dane i ja musiałem go zarejestrować. MASAKRA 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 16 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 Wielokrotnie już pisałem :) Pytania są jakie są i pozostaną. Jak ktoś chce to znajdzie sposób na rejestrację. Te pytania nie są po to by utrudniać. Są po to by zweryfikować: Człowiek czy maszyna (coraz lepsze te maszyny :)); Czy dana osoba jest odpowiednią osobą na forum. Wiem, że zabrzmiało dziwnie, ale tylko dzięki tej weryfikacji na forum panuje taka a nie inna atmosfera. Wystarczy jedna osoba, która sieje zamieszanie i aż nie chce się czytać tego wszystkiego a tym bardziej prowadzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elmo Opublikowano 19 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 Poleciłem forum jednemu z użytkowników sory ale nie ogarniam :D Wychodzi na to że forum to bot a nie użytkownik próbujący się zarejestrować by poczytać o rozwiązaniach których nie ma nigdzie indziej screen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość j00zek Opublikowano 19 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 Hm... Czy Wam się wydaje, że pytania są wzięte z książki o wyższej matematyce? Otóż nie są. :P Pierwsze pytanie: - google i pierwsza pozycja zawiera odpowiedź Drugie pytanie: - google i nawet nie trzeba otwierać jakiegokolwiek wyniku. Odpowiedź jest podana na tacy! To są naprawdę proste pytania na logiczne myślenie. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wojtekgóral Opublikowano 9 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2015 NO to niech mi ktoś powie jeśli pytanie jest 3 1/4= x to x jest 13 ale nie wiadomości nie da się wysłać bo odpowiedź jest złą albo 6, 8, 10 .... 16,18,20.. x i raz jak się wpisze 26 to zostaje odpowiedź uznana a raz nie zostaje uznana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 9 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2015 Nie. Pytanie brzmi tak: 7/4 = 1¾ | 3¼ = ?/4 Tak zadane jest logiczne. Fakt - trzeba policzyć ale jednak. Jeżeli odpowiedź jest musi przejść, chyba że masz coś nie tak na komputerze (jakieś blokady). Może być też tak, że podałeś złą odpowiedź i tutaj poprawka nie przejdzie. Trzeba odświeżyć całą stronę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wojtekgóral Opublikowano 9 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2015 Tak zgadzam się ze jest logiczne ale poprawna odpowiedź u mnie bynajmniej na to pytanie jest uznawana za błędną . To samo z H1?1 ma być H1.1 ale u mnie nie jest to poprawna odpowiedź. Przy innych pytaniach czasami się uda ale te trzy co podałem są ekstremalne :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 9 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2015 Pomysł o tym tak:) Udslo się zarejestrować i nie zniechęciles się. I to właśnie jest forum dla takich osób. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomTelos Opublikowano 9 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2015 Tylko dla wybrańców ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wojtekgóral Opublikowano 9 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2015 No udało mi się nabić postów i już nie mam tych pytań :). A że więcej czytam i się uczę niż mógłbym kogoś nauczać to się mało wypowiadam. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi