Jump to content

OpenPli_9.1.0_oe2.0_Tbox + TUX

Guest brudka

Recommended Posts

Image zrobione przez Węgrów, trochę zmiksowane przez  Tygrysi@tko z image mod by Tux

pewnie troche trzeba by w nim jeszcze dopracować, ale można potestowac prace Węgrów

z grubsza poprawiony wyświetlacz (dzialal tylko led), dodany lang PL

http://catshare.net/rrfvOsE9E2AlC1JT/OpenPli_9.1.0_oe2.0_Tbox_tux.zip

EDIT tux:

Takie dodatkowe info:

• soft wykonany z myślą o BXZB;
  • Tygrysi@tko poprawiał chyba tylko pilota i sprawy z nim związane (ale tu nie mam 100% pewności);
  • soft na 100% tworzony na Windows :) - pliki w większości mają atrybuty 777 niezależnie jakie to pliki;
  • powyższy punkt również tyczy się paczek do pobrania z serwera.

W każdym razie - miłego testowania :)

Testowałem ten soft i muszę przyznać, że nawet całkiem całkiem. IPTV Player chodzi zadziwiająco szybko i sprawnie. Tuner się nie tnie, ale brakuje mi listy kanałów richtera najnowszych automatycznych i lepszego obrazu, którym soft tuxa dysponuje. Poza tym wyświetlacz świruje, napis z lewej górnej trzeba wyłączyć od timeshift, bo denerwuje, brak tvn hd fixa obrazu itp. Do testów i zabawy może być, ale ja i tak wracam do image tuxa. Może ktoś podrasuje ten system i wstawi swojego moda? Ps. Tak właśnie sobie myślałem może zrobić taki dział z różnymi modami softów i każdy, by wrzucał swój, ewentualnie zaczerpnięty z innej stronki co o tym myślicie? Ps. Kiedyś jeszcze testowałem fajny mod Jacka z Torunia z jego stronki http://www.jacektorun.pl/ . Muszę przyznać, że dosyć stabilny był tvn hd fix itp. Brakowało mi tylko aktualnych list richtera, no i nowości typu nowy oscam i tak dalej, ale polecam do testów.