Gość brudka Opublikowano 19 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 Image zrobione przez Węgrów, trochę zmiksowane przez Tygrysi@tko z image mod by Tux pewnie troche trzeba by w nim jeszcze dopracować, ale można potestowac prace Węgrów z grubsza poprawiony wyświetlacz (dzialal tylko led), dodany lang PL http://catshare.net/rrfvOsE9E2AlC1JT/OpenPli_9.1.0_oe2.0_Tbox_tux.zip EDIT tux: Takie dodatkowe info: soft wykonany z myślą o BXZB; Tygrysi@tko poprawiał chyba tylko pilota i sprawy z nim związane (ale tu nie mam 100% pewności); soft na 100% tworzony na Windows :) - pliki w większości mają atrybuty 777 niezależnie jakie to pliki; powyższy punkt również tyczy się paczek do pobrania z serwera. W każdym razie - miłego testowania :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dylu Opublikowano 20 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 Jakie są login i hasło do połączenia przez ftp? Wysłane z mojego Xperia P przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość brudka Opublikowano 20 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 login:root password:root Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość brudka Opublikowano 21 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 Testowałem ten soft i muszę przyznać, że nawet całkiem całkiem. IPTV Player chodzi zadziwiająco szybko i sprawnie. Tuner się nie tnie, ale brakuje mi listy kanałów richtera najnowszych automatycznych i lepszego obrazu, którym soft tuxa dysponuje. Poza tym wyświetlacz świruje, napis z lewej górnej trzeba wyłączyć od timeshift, bo denerwuje, brak tvn hd fixa obrazu itp. Do testów i zabawy może być, ale ja i tak wracam do image tuxa. Może ktoś podrasuje ten system i wstawi swojego moda? Ps. Tak właśnie sobie myślałem może zrobić taki dział z różnymi modami softów i każdy, by wrzucał swój, ewentualnie zaczerpnięty z innej stronki co o tym myślicie? Ps. Kiedyś jeszcze testowałem fajny mod Jacka z Torunia z jego stronki http://www.jacektorun.pl/ . Muszę przyznać, że dosyć stabilny był tvn hd fix itp. Brakowało mi tylko aktualnych list richtera, no i nowości typu nowy oscam i tak dalej, ale polecam do testów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 21 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 W sumie to można napisać iż to klon czegoś z serii Freebox 8.x czy G1. Te softy są lekko szybsze ale mają też dużo mniej opcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi