tux Posted November 20, 2013 Share Posted November 20, 2013 czytnik wewnętrzny nBoxa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest fruit1fruit Posted November 20, 2013 Share Posted November 20, 2013 Lutowałeś to może? Ja gdy wsadzałem elementy hub'a usb to dolutowałem równeż te kilka drobiazgów i o ile usb działa ślicznie to z czytnikiem (nie jest mi potrzebny, nawet gniazdo mam na kawałku taśmy) jeśli pamiętam był kłopot którego nie chciało mi się rozwiązywać - coś trzeba przekonfigurować w sofcie by oscam go zobaczył? (poza opcją gdzieś w menu że drugi czytnik jak sci0 lub coś w ten deseń). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest conqest Posted November 20, 2013 Share Posted November 20, 2013 u mnie odpalił zaraz po włączeniu go w menu - więcej nic nie kombinowałem (oczywiście mowie o sofcie a nie o wpisach w oscam) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest fruit1fruit Posted November 21, 2013 Share Posted November 21, 2013 A jak sprawdzić czy soft go widzi? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts