tux Opublikowano 20 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2013 czytnik wewnętrzny nBoxa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fruit1fruit Opublikowano 20 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2013 Lutowałeś to może? Ja gdy wsadzałem elementy hub'a usb to dolutowałem równeż te kilka drobiazgów i o ile usb działa ślicznie to z czytnikiem (nie jest mi potrzebny, nawet gniazdo mam na kawałku taśmy) jeśli pamiętam był kłopot którego nie chciało mi się rozwiązywać - coś trzeba przekonfigurować w sofcie by oscam go zobaczył? (poza opcją gdzieś w menu że drugi czytnik jak sci0 lub coś w ten deseń). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość conqest Opublikowano 20 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2013 u mnie odpalił zaraz po włączeniu go w menu - więcej nic nie kombinowałem (oczywiście mowie o sofcie a nie o wpisach w oscam) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fruit1fruit Opublikowano 21 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2013 A jak sprawdzić czy soft go widzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi