mickey Opublikowano 30 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2013 Odtwarzacz plików muzycznych (czyli głównie MP3). Czyta tagi ID3, pokazuje okładkę jeżeli jest w folderze, podobno potrafi ściągnąć okładkę z sieci ... ale nie wiem jak to działa. W zestawie biblioteka nagrań iDream. Wersja dla G1 i G2. Jeżeli czegoś brakuje proszę pisać. U mnie jest, ale niekoniecznie było razem z systemem... plug_mmp_g1.tar.gz plug_mmp_g2.tar.gz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 21 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 Dodane do repozytorium TEST Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość voyteckst Opublikowano 21 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 Czyta może flac? Bo standardowy odtwarzacz tak :) Sent from my Nexus 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matzg Opublikowano 21 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 Gdzie własna inicjatywa... ?! Zainstaluj sprawdź czy czyta... za następne takie posty będę "nagradzał" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość voyteckst Opublikowano 21 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 @matzg: generalnie inicjatywa jest zawsze (nie pytam o podstawy ale staram się znaleźć odpowiedź). Zapytałem, bo akurat nie mam dostępu do mojego nboxa, a założyłem, że jak dodajesz wtyczkę, to może wiesz. Sorki, nie powtórzy się... A na moje pytanie odpowiedź brzmi: tak ( http://www.dreambox-blog.com/index.php/2957/merlin-music-player-ein-neuer-mp3-player-fuer-enigma2 ) Sent from my Nexus 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matzg Opublikowano 8 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2015 Po dzisiejszej aktualizacji ( twisted) MerlinMusicPlayer generuje GS-a Traceback (most recent call last): File "./Navigation.py", line 51, in dispatchEvent File "./Components/ServiceEventTracker.py", line 80, in event File "./usr/lib/enigma2/python/Plugins/Extensions/MerlinMusicPlayer/plugin.py", line 1125, in __evUpdatedInfo File "./usr/lib/enigma2/python/Plugins/Extensions/MerlinMusicPlayer/plugin.py", line 1150, in updateMusicInformation File "./usr/lib/enigma2/python/Plugins/Extensions/MerlinMusicPlayer/plugin.py", line 1201, in updateCover File "./usr/lib/enigma2/python/Plugins/Extensions/MerlinMusicPlayer/plugin.py", line 1221, in getGoogleCover File "./usr/lib/enigma2/python/Plugins/Extensions/MerlinMusicPlayer/plugin.py", line 291, in sendUrlCommand AttributeError: 'module' object has no attribute '_parse' < 35156.418802> [ePyObject] (CallObject(<bound method Navigation.dispatchEvent of <Navigation.Navigation instance at 0x192da4c>>,(5,)) failed) Plugin odwołuje sie do _parse a w obecnej wersji pliku client.pyo (/usr/lib/python2.7/site-packages/twisted/web) nie ma tego ... podmiana wcześniejszej wersji pliku "obchodzi problem" (no ale raczej nie tędy droga by się cofać ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tux Opublikowano 8 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2015 Czyżby nowy Twisted i wtyczka będzie wymagać poprawki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi